עבור לתוכן

חבילת אינטרנט התיעצות

Featured Replies

פורסם

יש לי חבילה של ספק + תשתית 12 מגה הוט + 012 ב 133 ש"ח

אני לא מרוצה כל כך כם מהמחיר שלא הצלחתי להוריד וגם מהמוצר וגם מזה שאני בעקיפין מפרנס את אורנג' ש012 בבעלותה

הציעו לי בבזק 5 מגה ספק ותשתית של בזק בינלאומי ב 113.5 ש"ח בסה"כ ,5 מגה זה המהירות המרבית באיזורי מגוריי (פלורנטין ת"א)

מה אתם אומרים ?

פורסם

לא משתלם לעשות בנדל תעשה אצל כל אחת בנפרד ייצא לך בערך 20 שקל פחות (כמובן לא להסכים למחיר הראשון שמציעים לך).

אם אתה רוצה לראות כמה יוצא אצל כל אחת מהן או כל ספקית אחרת אתה מוזמן לבדוק את זה בזאפ או בכמה זה. בכל מקרה אני בטוח גם שאם תדבר עם החברות הנוכחיות שלך ותגיד להם שאתה מעוניין להתנתק המחיר יירד פלאים (12 מגה ב012 בערך 40 ש"ח, בהוט 60-70 ).

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לפרק את הבנדל בהוט 012 יצא יותר יקר איכשהו אני ינסה שוב

אם האופציה הזאת לא תצליח איך האופציה של בזק ?

פורסם

באמת כדאי שתכנס לאתר כמהזה. אל תסתפק במחיר גבוה מהמחיר שלהם. דרוש מחיר נמוך יותר מבכמהזה על מנת להישאר שם. אתה יכול לקבל תשתית הוט + ספק 12 מגה ב 98 שקלים דרך 012. זה מה שהציעו לי לפני שעזבתי כשאמרתי שזה מה שטריפל סי נותנים.

המחיר הרשמי ללקוחות חדשים הוא 105.5 שקלים.

פשוט תעבור למחלקת שימור ותהיה רציני לגבי עזיבה. מה גם שאתה באמת רציני. להפסיד מזה מה אין לך.

אם אתה לא רוצה להיות ב 012, תוכל לקבל 12 מגה בהוט + בזק בינלאומי ב 105.5 כמצטרף חדש ללא מיקוח.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להוריד אותם דיי בקלות תאמת כנראה בפעם הקודמת לא אכלתי ארוחת בוקר

פיצלתי את הבונדל ,לא שזה משנה משהו אבל שיהיה לא מפריע 2 חיובים שונים באשראי

סמייל ב 32.90 ש"ח ,הוט ב 69 ש"ח סה"כ 101.90 ללא התחייבות ולפחות לשנה וחצי

נראה לי אחלה לא ?

פורסם
  • מחבר

ותודה רבה לכם עזרתם מאוד :yelclap:

פורסם

היי asafh5,

כדי שאוכל לסייע לך, אנא שלח את פרטי המנוי, בתוספת טלפון ליצירת קשר לכתובת המייל שלנו - talk2us@012.net ונשמח לעזור.

ליאור

פורסם

החלטה טובה כי אם אתה מרוצה מהאינטרנט שלהם (מה שגם אני הייתי אבל מאוד חשוב לי פינגים וחשבתי שבבינ"ל יהיה יותר טוב וזה לא המצב כרגע) ועכשיו גם מהמחיר שהוא באמת סבבה, אז כדאי להישאר איתם כי מבחינת השירות שלהם, מה שנתקלתי, הם אחלה.

פורסם
  • מחבר

נציגים של 012 גם בפורומים ? פירסמתי גם בפורום באתר אחר וגם שם נציג של 012 כתב לי תגובה דומה

בכל מקרה העניין סגור תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים