עבור לתוכן

בקשת מפרט- מחשב לגיימרים עד 6 אלף ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן. חבר שלי הפנה אותי לפורום הזה, אז זוהי הודעתי הראשונה, סלחו לי אם עשיתי משהו לא בסדר (כן קראתי והשתדלתי לפעול לפי חוקי הפורום)

אני מריץ מחשב נייח ביתי בן 4-5 שנים, שבזמנו, כשקניתי אותו, הוא הריץ משחקים ברמה הכי גבוהה שלהם בלי בעיות, זה אמנם תקף גם להיום, באמת מחשב מעולה, אבל אני יותר ויותר נתקל בעובדה שהמחשב כבר לא עומד בדרישות המינימליות (מבחינת דרישות, על הנייר בעיקר. בעיקר לגבי מערכת הפעלה ו RAM) של משחקים כיום. בנוסף כבר הצטבר בו יותר מדיי קבצי זבל, ומי כמוני שונא לפרמט. הגעתי למצב שאין לי מקום וזיכרון מיותר על המחשב, אני יותר ויותר מוחק קבצים ואפילו מתפשר על כאלה שאני צריך, הRAM כבר נכון להיום עומד בדרישות המינימליות בלבד, ואני רץ על ווינדוס XP. (מתוך העדפה, אבל זה נהייה יותר ויותר בעייתי היום.... מה לעשות אני אולד סקול)

עיקר הפעילות שלי- מוזיקה ומשחקים. כל סוגי המשחקים. FPS, מירוצים, MMORPG, הכול. אני רוצה להריץ כל משחק שייצא בתקופה של השנים הבאות ביכולות המקסימליות שלו בצורה כל כך חלקה שאני אחשוב שמשהו לא בסדר.

יש לי מערכת סאונד של LOGITECH Z5500 בחדר, עם כרטיס קול של CREATIVE SB X-FI. רצה עם כבל אופטי.

יכול להיות שאוכל לשמור את כרטיס הקול למחשב הבא, בתנאי שזה יתאים.

מסך LCD, של MAG (עצוב כמה שאבא שלי נאמן למוכר בחנות של המחשבים כשאני אומר לו שזאת חרא של חברה, ושהוא עובד עליו בעיניים כי הוא מקבל על המכירה תמלוגים........ פסדר המסך עובד טוב בסופו של דבר)

המסך, בגודל 22"... אני אפילו לא בטוח שהוא HD, אבל שיהיה. רזולוציה מקסימלית:

1920X1080 (לפי מה שזה מראה על ההגדרות מראה לשולחן העבודה)

לא מתפשר על:

איכות ויזואלית שהכרטיס מסך יפיק לכל משחק.(לכן יכול להיות שנדרש גם דיבור על מסך חדש, עם תפוקה ויזואלית טובה למשחקים וסרטים.... למרות שהנוכחי נקנה לפני כמה חודשים בלבד)

איכות סאונד (מהכרטיס קול, אני שומע המוןןןןןןןןןן סגנונות של מוזיקה ככה שזה באמת משנה מבחינת האיכות *יותר מ70 ג'יגה של מוזיקה*)

כמות זיכרון+RAM (מבחינת זיכרון ROM? מעדיף לפחות 1TB)

קירור.

(אני לא בטוח אפילו שהשארתי משהו להתפשר עליו מבחינת תוכן פנימי...)

*סתם לציין, חבר שלי לא מזמן קנה לפטופ של REPUBLIC OF GAMERS, עם ביצועים שלא ראיתי כמותם. ב8,0000 ש"ח. אני חושב על משהו בכיוון הזה, למחשב נייח. אם אפשר יותר טוב? אדרבא! מצויין! לא ממש אכפת לי מה יהיה המראה של המארז כל עוד הוא יעשה עבודה טובה והכול יהיה שקט וקר כמו בפריזר בפנים (טוב לא באמת פריזר, אבל הבנתם).*

חריגה מהתקציב? אני יכול לחרוג אולי מהתקציב באלף ש"ח אבל אני אהיה אופטימי ואאמין שלא יהיה צורך ממש.

אז לאור העובדה שהכרטיס קול שלי נקנה בשנה האחרונה, יש מצב שלא צריך לכלול כרטיס קול במפרט,

אם צריך/אפשר במסגרת התקציב או קרוב לה../רצוי... אשמח לקבל שמות לדגמים של מסכים שהם טובים למשחקים, ולכתוב את המחיר שלהם ואם זה יגרום לחריגה מהתקציב.

חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט, ושהוא יהיה מספיק חזק שלא אצטרך לעשות אוברקלוק..

המחשב, כנראה יורכב בחנות, כולל מערכת הפעלה של ווינדוז 7, אבל אין צורך כנראה לכלול את זה בתקציב כיוון שזה כבר פרט שולי (הידד אבא משלם.) את השורות הקטנות שבאות אח"כ זה בעיה אחרת כבר, קודם צריך הסכמה והוצאה לפועל, ואז הכול כבר זורם. הייתי שמח בכל זאת אם מישהו היה כן אומר כמה זה היה עולה כולל הרכבה והתקנה של ווינדוז, ואיפה כדאי לעשות את כל זה (אני מתל אביב אז אם יש משהו טוב באזור המרכז, אני לא יכול ממש להתרחק.)

אני רוצה לעשות למחשב הזה תקופת הרצה של 5 שנים בדומה למחשב הנוכחי שלי בלי צורך לשדרוג. כשהוא יסיים הוא עדיין ירוץ טוב, הסיבה תהייה שפשוט צריך להמשיך בקצב של הדרישות והטכנולוגיה היום... עד עכשיו השינוי היחיד שעשיתי זה בגלל שהתקלקל לי המסך הקודם, וקניתי מערכת סראונד בחדר אז נדרש כרטיס קול מתקדם יותר ממה שהיה מותקן על הלוח אם ( ASUS P5Q אם זה מעניין מישהו.)

תודה לעוזרים! ::)

פורסם

מעקב

פורסם

מחשב חזק למשחקים שיסחוב 5 שנים לא תקבל. לא בגלל התקציב אלא בגלל שחומרה לא שורדת (טכנולוגית) מספיק זמן.

בתקציב שלך תוכל לקבל מחשב מפלצתי לגיימינג (פי כמה מהנייד ההוא) עם צמד כרטיסים חזקים, לוח אימתני ומעבד חזק.

במפרט הבא יש גם מארז משקיט וקירור שקט למעבד.

אני מציע לך להסתפק ב-1TB כרגע ולקנות עוד כשתצטרך באמת והמחירים ירדו. כרטיס הקול שלך יתחבר לחריץ ה-pci-e בלוח.

כדי לשרוד עם מחשב לאורך זמן צריך לשדרג. מה לשדרג? כרטיס מסך. אם גם תהיה מוכן לבצע OC בעתיד, גם המעבד ישרוד שנים רבות יותר.

מעבד:

[..] INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1034

לוח אם:

[..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪798

זיכרון:

[..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪95

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪861

כמות:2

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪112

מארז:

[..] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 ₪562

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 620W ₪413

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - FOR INTEL ONLY ₪135

דיסק קשיח:

[..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪583

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪85

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5634

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם
  • מחבר

זה מפרט חביב, האם כדאי לי להוסיף גם מסך?

פורסם

בתקציב כזה כדאי לשקול לקחת גם SSD 120G בתור כונן ראשי (זה מה שאני הייתי עושה), כגון זה:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8168

אם יש בעיה בתקציב, אז אפשר לרדת מזוג 6870, ל- 6950 בודד.

פורסם

לא הייתי יורד בביצועי גיימינג לטובת כונן SSD שאותו תמיד ניתן להוסיף.

^^מסך אתה לא צריך, הרי יש לך. המסכים האיכותיים יותר לא יראו לך שונים במיוחד במשחקים. וזה לא שיש לך מסך 17.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים