עבור לתוכן

סכיני גילוח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בקיצר גנבים.

פורסם

טוב, ירדתי מהעניין של סכינים מזויפות.

מה לגבי זה?

www.drugstore.co.il/ShowProduct.asp?product_id=7749&makat=56174&cat_id=225&cat_id0=37&cat_id1=214&cat_id2=225&cat_level=3

מחיר סביר?

אתר אמין, מדי פעם הוא מופיע בפרסומים של P&G ישראל (היצרן).

אפשרות אחרת-Schick Hydro 3 או 5, עדיין לא מזייפים את הסכינים שלהם.

מנסיון אישי הHydro 5 מעולה. היצרן טוען ש:" Schick Hydro® 3 razor is proven to Shave Better than Mach 3 and At a Better Price".

מחיר הסכינים ל5- כ 8 עד 10 ש"ח

פורסם

הקוואטרו מעולה בשבילי (ראש + זקן).

ראיתי כמה ביקורות על ההידרו, אבל לא ראיתי אותו בחנויות בארץ (לא את ההידרו 3 ולא את ההידרו 5).

מישהו ראה?

פורסם

עד לא מזמן השתמשתי בקוואטרו, אבל המחיר של ההידרו נמוך או זהה.

היבואן הרשמי,שוסטוביץ, לא התחיל לשווק את ההידרו. אני בספק אם נראה את ההידרו ביבוא רשמי בקרוב.

פורסם

אני ממליץ על Schick Hydro 5

http://www.schickhydro.com/products-hydrofive.asp

יש לי יחידה חדשה באריזה של ידית + שני סכינים שאני מוכר ב-100 ש"ח. אפשר ליצור קשר בפרטי במידה ומעניין אותך. קניתי לעצמי ונשאר אקסטרה - לא מזוייף כמובן.

הקוואטרו מעולה בשבילי (ראש + זקן).

הקוואטרו היה הסכין הקודם שלי והייתי נמנע ממנו. יש על הסכינים חוטי מתכת דקים שהשער נוטה להתקע בהם זה נסתם מהר יחסית וקשה לנקות. בהידרו 5 אין את החוטי מתכת והבעיה הזו.

פורסם
  • מחבר

ביינתיים אני אשאר עם הג'ילט

שאלתי היא ככה, מישהו מצא מחיר יותר טוב לסכינים האלו?

1

2

בארץ או בחו"ל

אני שואל כי לפני כמה זמן היה מבצע בניו פארם על סכינים והם היו מאוד זולים.

פורסם

אני לא רוצה להיות קרציה. אבל גם אני פעם הייתי בטוח שג'ילט הכי טובים. (השתמשתי הרבה שנים במאך 3 ובגירסת הטורבו)

אני לא ידעתי שקיימת אלטרנטיבות אחרות לא פחות טובות. אבא שלי צחק עליי שקניתי סכינים של שיק, ואח"כ הוא ביקש ממני להזמין בשבילו היידרו 5 וזה מחזיק לו כבר מספר רב של חודשים.

פורסם
  • מחבר

המאך 3 משמש כסכין חלופית,

אז בכל מקרה אני אצטרך סכינים לה.

מישהו יכול להגיד לי אם הסכין של שיק משתוות לזו של ג'ילט?

יותר נוחה, פחות נוחה?

פורסם

אמרנו לך היידרו 5 איז דה בסט. יאלה לא צריך לחפור זה סה"כ סכין גילוח קנה אחד וזהו ותנסה בעצמך, בין אם זה ג'ילט או שייק שניהם יעשו את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים