פורסם 2012 בינואר 913 שנים אני מחפש סכיני גילוח, מאך 3 של ג'ילט וגם פיוג'ן של ג'ילט.האם ידוע לכם על מבצעים בחנויות בארץ?והאם יותר משתלם להזמין מחו"ל?
פורסם 2012 בינואר 913 שנים אתה צריך את הסכינים עצמם או את הידיות?בכל מקרה אני קניתי את הסכינים מאיביי מהמוכר הזה http://www.ebay.com/itm/100-Authentic-Gillette-Fusion-ProGlide-12-Razor-Blade-Refills-/150733656710?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23186d1286הגיע מהר מאוד ויצא הרבה יותר זול מבארץ, הוא לא מוכר את הידית, אבל אם תחפש באייבי אני בטוח שתמצא הרבה.
פורסם 2012 בינואר 913 שנים מחבר לא צריך ידיותProGlide זה סוג חדש של ידיות?אני בכל מקרה צריך את הפיוג'ן הרגיל ולא החשמלי.מישהו יודע האם יש מבצעים מסוימים בארץ על הסכיני גילוח?
פורסם 2012 בינואר 913 שנים יש לו מכל מיני סוגים, ואם לא אצלו אז תחפש בEBAY באופן כללי, זה בטוח יצא יותר זול מבארץ, גם במבצעים.ורק שתדע, כל הסכינים של פיוז'ן (כולל הפרוגלייד החדש) מתאימים לכל הסכינים, אתה יכול לקנות את הפאוור או את הפרוגלייד גם לידית הרגילה.
פורסם 2012 בינואר 913 שנים מחבר מטרת הטרד היא יותר להראות מבצעים שיש בארץ אם בכלל, ולא בהכרח מבצעים של חו"ל.
פורסם 2012 בינואר 1013 שנים מחבר משום מה בדיוטי פרי לא הייתה הנחה גדולה,מה לגבי סכינים מזויפים?שווה לנסות?
פורסם 2012 בינואר 1013 שנים רק שתדע שיש המון זיופים של סכיני גילוח, שנראים בול כמו המקור כולל האריזה, אבל עם סכינים באיכות ירודה.נתקלתי בכאלו גם בישראל, ואני בטוח שבמיוחד בהזמנה באינטרנט, יש לא מעט מזוייפים.כן כדאי להזמין דווקא מחנויות שידועים כאמינים במכירת מוצרים מקוריים, אפילו על חשבון מחיר.
פורסם 2012 בינואר 1113 שנים בחיים אל תקנה זיופים כבר קראתי סיפורים על אנשים שנשארו עם צלקות וקיבלו זריקות טטנוס. מחיר נורמלי לסכין גילוח יחיד אמור להיות בין 9-11 שח באיביי.כל מה שפחות מזה, זה זיוף.
פורסם 2012 בינואר 1113 שנים מחיפוש זריז באיביי של מאך3 (אין לי מושג איך אתם מסתדרים עם הפיוז'ן) אני לא רואה שזה יוצא יותר זול, בעיקר בגלל המשלוח.
פורסם 2012 בינואר 1113 שנים האם סכיני פיוז'ן מתאימות גם לידית של מאך 3? כי אני רואה פחות ופחות סכיני מאך 3....
פורסם 2012 בינואר 1113 שנים מחבר טוב, ירדתי מהעניין של סכינים מזויפות.מה לגבי זה?www.drugstore.co.il/ShowProduct.asp?product_id=7749&makat=56174&cat_id=225&cat_id0=37&cat_id1=214&cat_id2=225&cat_level=3מחיר סביר?
פורסם 2012 בינואר 1113 שנים האם סכיני פיוז'ן מתאימות גם לידית של מאך 3? כי אני רואה פחות ופחות סכיני מאך 3....מה אתה גנוב? אז איך יעשו עליך כסף?
פורסם 2012 בינואר 1113 שנים הייתי נזהר מאתרים ישראלים לא מוכרים, אני לא יודע את המחירים של מאך לכן לא יכול לעזור לך בזה.מאך 3 זו ידית מאוד ישנה, לפויזן בארה"ב יש כבר עבר של יותר מחמש שנים, הידית לא מתאימה כי אחרי המאך הם שינו את הבניה כרגע בין הפיוז'ן והסכינים היותר חדשים אין הבדל וניתן להטעין בכל מכשיר אגב המחיר שלהם אותו דבר בחול אבל רק באזר מחיר לסכין אחת הוא עשרים ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.