עבור לתוכן

סכיני גילוח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש סכיני גילוח, מאך 3 של ג'ילט וגם פיוג'ן של ג'ילט.

האם ידוע לכם על מבצעים בחנויות בארץ?

והאם יותר משתלם להזמין מחו"ל?

פורסם

מעקב

פורסם

אתה צריך את הסכינים עצמם או את הידיות?

בכל מקרה אני קניתי את הסכינים מאיביי מהמוכר הזה http://www.ebay.com/itm/100-Authentic-Gillette-Fusion-ProGlide-12-Razor-Blade-Refills-/150733656710?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23186d1286

הגיע מהר מאוד ויצא הרבה יותר זול מבארץ, הוא לא מוכר את הידית, אבל אם תחפש באייבי אני בטוח שתמצא הרבה.

פורסם
  • מחבר

לא צריך ידיות

ProGlide זה סוג חדש של ידיות?

אני בכל מקרה צריך את הפיוג'ן הרגיל ולא החשמלי.

מישהו יודע האם יש מבצעים מסוימים בארץ על הסכיני גילוח?

פורסם

יש לו מכל מיני סוגים, ואם לא אצלו אז תחפש בEBAY באופן כללי, זה בטוח יצא יותר זול מבארץ, גם במבצעים.

ורק שתדע, כל הסכינים של פיוז'ן (כולל הפרוגלייד החדש) מתאימים לכל הסכינים, אתה יכול לקנות את הפאוור או את הפרוגלייד גם לידית הרגילה.

פורסם
  • מחבר

מטרת הטרד היא יותר להראות מבצעים שיש בארץ אם בכלל, ולא בהכרח מבצעים של חו"ל.

פורסם

יותר משתלם להזמין מחו"ל, זה אגב גם יוצא יותר זול מבדיוטי פרי

פורסם
  • מחבר

משום מה בדיוטי פרי לא הייתה הנחה גדולה,

מה לגבי סכינים מזויפים?

שווה לנסות?

פורסם

רק שתדע שיש המון זיופים של סכיני גילוח, שנראים בול כמו המקור כולל האריזה, אבל עם סכינים באיכות ירודה.

נתקלתי בכאלו גם בישראל, ואני בטוח שבמיוחד בהזמנה באינטרנט, יש לא מעט מזוייפים.

כן כדאי להזמין דווקא מחנויות שידועים כאמינים במכירת מוצרים מקוריים, אפילו על חשבון מחיר.

פורסם

בחיים אל תקנה זיופים כבר קראתי סיפורים על אנשים שנשארו עם צלקות וקיבלו זריקות טטנוס. מחיר נורמלי לסכין גילוח יחיד אמור להיות בין 9-11 שח באיביי.

כל מה שפחות מזה, זה זיוף.

פורסם

מחיפוש זריז באיביי של מאך3 (אין לי מושג איך אתם מסתדרים עם הפיוז'ן) אני לא רואה שזה יוצא יותר זול, בעיקר בגלל המשלוח.

פורסם

האם סכיני פיוז'ן מתאימות גם לידית של מאך 3? כי אני רואה פחות ופחות סכיני מאך 3....

פורסם

האם סכיני פיוז'ן מתאימות גם לידית של מאך 3? כי אני רואה פחות ופחות סכיני מאך 3....

מה אתה גנוב? אז איך יעשו עליך כסף?

פורסם

הייתי נזהר מאתרים ישראלים לא מוכרים, אני לא יודע את המחירים של מאך לכן לא יכול לעזור לך בזה.

מאך 3 זו ידית מאוד ישנה, לפויזן בארה"ב יש כבר עבר של יותר מחמש שנים, הידית לא מתאימה כי אחרי המאך הם שינו את הבניה כרגע בין הפיוז'ן והסכינים היותר חדשים אין הבדל וניתן להטעין בכל מכשיר אגב המחיר שלהם אותו דבר בחול אבל רק באזר מחיר לסכין אחת הוא עשרים ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים