עבור לתוכן

החלפת הארד דיסק דפוק WD באחריות אצל היבואן

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי הארד דיסק לפני כשנה מעסק קטן, אך אינני עובד עימו יותר. והייתי רוצה להחליף את הכונן אשר מסוג WESTERN DIGITAL.

שלחתי מייל לאחד המפיצים, הוא טוען שאינו יכול להחליף את הכונן ואאלץ לעשות זאת דרך העוסק שקניתי ממנו את הכונן.

בתור, לקוח שפיטר את העוסק אינני מעוניין ליצור עימו קשר אך הייתי רוצה לקבל את האחריות שמגיעה לי ... מה עושים ?

תודה מראש,

עידן

פורסם

פונים ישירות ליצרן, ומקווים לטוב.

סביר להניח שתקבל יחס טוב יותר מול היצרן מאשר אצל חנות קיקיונית/יבואן שלא בא לו להתעסק עם הכאב ראש הזה.

פורסם
  • מחבר

באתר שלהם כתוב שצריך לפנות למפיץ...

המפיץ - לא מוכן לקבל את המוצר ללא RMA מהחנות, איך אומרים RACE CONDITION :)

קיצר שלחתי להם אי מייל זועף ( ליצרן WD ) על TECH DATA ועל התגובה ה"מכוערת" שלהם, זאת לא זכותי לבחור אם אני רוצה לעבור דרך החנות או לא ?

פורסם

זאת לא ממש "זכותך" דרך מי לעבוד.

אתה יד שלישית בעניין, ומי שצריך לטפל בך הוא אותה החנות.

זה ששלחת מייל "זועף" ליצרן לא ממש יעזור לך, היבואן לא ממש חייב לטפל בך ישירות, מה שגם, אתה לא יכול לקבוע שהדיסק נקנה מטק דטה, יש לך מיליון יבואנים לא רשמיים של דיסקים קשיחים לארץ, ובשנתיים האחרונות היו שלושה רשמיים, שאחד מהם נסגר, והשני עובד בדרך לא דרך, כך שעוד לא בטוח שהדיסק הגיע דרך טק דטה והם אלה שצריכים להתמודד איתך.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

פורסם

ומה עליך לעשות (לדוגמה, לא המקרה כאן), במקרה שהחנות שקנית ממנה כבר לא קיימת, איתרת את היבואן הנכון (והוא מודה שהמוצר הספציפי עבר דרכו), אך עדיין מסרב לטפל בך (כי הם לא עובדים עם פרטיים)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים