עבור לתוכן

בזק בינלאומי+PNGN+גיימר VDSL2@30Mb/s הגענו לנחלה ולמנוחה?

Featured Replies

פורסם

הבדיקה לגרמניה פשוט מדהימה.

ניראה לי שיש הבדל בין VDSL2 ל-VDSL הרגיל בפינג, אולי תוספת של 4MS.

• תגובות 39
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

adiz אתה גר ממש קרוב לMSAG מה שיאפשר לך לקבל סביבות ה90 מגה בשניה, זה משהו יוצא דופן.

הרבה היו מאחלים לקו כזה.

פורסם

שלמה, ייתכן שבזק מציבה MSAG משותף לבניין מגורים בבניין עצמו, או שהארונות ממוקמים ברחובות בלבד?

פורסם

בשלב הבא הם ישימו עוד ארונות תקשורת מאוד קרובים לבתים בשביל לגרום לכך שכולם יהיו במרחק ממוצע של 500 מטר כי יש היום הרבה שמעל זה.

אך עדיין לא FTTB.

התכנון של בזק הוא להוסיף עוד MSAGים שיהיו בתצורה של FTTC בדיוק כמו היום רק לקרב לאלה שהארון רחוק מהם ועל המצב הנ"ל לעשות BONDING ע"י שיטת פאנטום עם ווקטורינג.

השלב האחר הוא פריסת סיב עד לאותו דירה/בית קרי FTTH.

פורסם

^^

1675800144.png

תודה, ככה זה נראה בכיוון ההפוך

u552r.jpg

נראה שהפינג בהחלט יכול עוד לרדת..

פורסם

נשמע לי אופטימי מידי סיב עד הבית, כבר עכשיו ערים שלמות לא מחוברות עוד לתשתית NGN.

מישהו יודע אולי אם הם יעבירו את כל הלקוחות שלהם לPngn אוטומטית, או שהם יקחו על זה תשלום נוסף?

פורסם

אני אומר זאת לא כי אני חושב.

הוט כבר בשכונה שלי סיימה כמעט לפרוס, חוץ מכמה רחובות שהם גם עוד בדרך, כל יום אני רואה אותם פורסים במקומות שונים בשכונה.

והם סיימו כבר שכונות אחרות.

לגביי בזק זה יקרה רק אחרי שחברת החשמל תיכנס מה שאומר בערך בQ3 של 2012.

לגביי הPWNGN זה הכוונה לניתוב דרך הכבל החדש, כולם יועברו לכבל החדש ברגע שהוא יופעל.

פורסם

הוט פורסים סיבים לכל בית?

תשתית הUFI שלהם היא לא נחושת?

בעצם עד שלא תהיה לבזק תחרות, הם לא יטרחו לשדרג הא?

פורסם

כמו בכל דבר

אם אין תחרות אין קידמה

ברגע שתהיה יותר תחרות עם חברת החשמל פתאום תראה 100MB לכל בית , ויהיה גם 1GB.

פורסם

השאלה האם מהירות העלאה תגדל כי זה בעצם הדבר הכי רלוונטי לרוב המשתמשים??

מישהו יודע אם יש צפי להעלאת מהירויות העלאה ??

פורסם

לא.

פורסם
  • מחבר

כל עוד עסקים ישלמו הון תועפות למהירות העלאה גבוהה ממה שהוט/בזק קבעו ללקוחות הפרטיים, לא נראה כאן קצב העלאה גבוה ללקוחות פרטיים (לפחות לא במחירים סבירים). זאת הסיבה שאנחנו תקועים על 1-1.5Mbps upstream.

פורסם

1680792597.png

שימוב לב ארה"ב

1680788638.png

זה כבר ממש רחוק :P

1680790171.png

ןכנראה שהראוטר שלי מגביל אותי...

HOT 30MB + בזק בין לאומי כרגע על PNGN לא רואה שינוי מהגיימר לדעתי רק ביוטיוב.

פורסם

יש איזה סיבה לעבור לבזק בהנחה וזה ממשיך לעבוד ככה..? כי אני לא ממש מעוניין לשלם על מודם 24.90 לחודש שנתיים (יש החזר כמובן). עם כל הכבוד ל'בלי התחייבות' ברגע שאני עוזב אותם לא מקבלים יותר החזר אז בפועל יש פה קנס יציאה של 600 ש"ח... לא מתאים.

תיקון טעות קטנה ... אם יש זיכוי, במקרה של התנתקות ה"קנס" יהיה רק מספר התשלומים שנותרו. לדוגמה, אם אתה עוזב לאחר שנה, אתה צריך לשלם 300 שח ולא 600 שח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים