עבור לתוכן

חוויית שירות מLENOVO

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני פותחת נושא זה היום, גם כדי לשתף אתכם בחוויה אישית, גם לשמוע הצעות להמשך פעולותיי וגם להזהיר מפני הבאים שיתקלו באותה הבעיה כמוני.

בחודש ספטמבר רכשתי מחשב נייד LENOVO G570. המחשב עבד מצוין והכול היה בסדר, עד שלפני קצת יותר מחודש הוצאתי אותו מהתיק ועפו ממנו 2 ברגים. חשוב לי לציין כי הוא מעולם לא נפל לי, כנראה שהיתה איזשהי בעיה בייצור. עקב הנפילה של הברגים, כשפתחתי את המחשב הפלסטיק שלמעלה עלה למעלה ונתקע, מה שגרם לבעייה כשרציתי לסגור את המחשב.

מייד יצרתי קשר עם LENOVO, הם אמרו לי שאכן יש לי אחריות לשנה, ואין בעיה שאני אשלח להם את המחשב דרך UPS ותוך 5 ימי עסקים המחשב חוזר אליי מתוקן.

ב23.11 שלחתי את הלפטופ דרך UPS. כמובן שאף אחד לא טרח ליצור איתי קשר, לאחר כמה ימים יצרתי קשר עם LENOVO שהפנו אותי למעבדת CPM. שם, נאמר לי שתיקנו לי את העניין עם הברגים, אבל יש שבר בפלסטיק התחתון וכרגע הם ממתינים להצעת מחיר מהטכנאי. אמרתי להם שלא ראיתי אף שבר, ואפילו אם יש -זה נגרם מהנפילה של הברגים, ולא ממני. הם אמרו שהאחריות לא מכסה את זה ולכן עליי לדבר עם LENOVO.

אני לא אפרט יותר מדי אבל במשך שבועיים דיברתי עם נציגי LENOVO ועם המנהלת שלהם, אחרי שהבטיחו לי מספר פעמים שיחזרו אליי ולא חזרו, בסופו של דבר קיבלתי את האישור שיתקנו לי את המחשב במסגרת האחריות.

כעבור כמה ימים שוב התקשרתי למעבדה, והם ממתינים לתשובה שלי, בנוגע להצעת מחיר (600 ש"ח אגב כדי להחליף פלסטיק). אמרתי להם שLENOVO היו אמורים לסגור את זה, אמרו שלא קיבלו עדכון. דיברתי שוב עם LENOVO ואמרתי להם לעדכן את המעבדה. לאחר שיחה נוספת לCPM, הם אמרו לי שתוך 10 ימי עסקים מגיע החלק מחו"ל והם שולחים לי את המחשב.

זה היה בדיוק לפני שבועיים.

היום התקשרתי לCPM, קיבלתי שירות מזעזע מהנציגה שלהם, שאמרה לי ש"אולי החלק יגיע עוד כמה ימים לקראת הסופ"ש", הנציגה לא רצתה לתת לי לדבר עם מנהל, אמרה שיחזרו אליי, ודיברה אליי בזלזול.

דיברתי שוב עם נציג של LENOVO, הדגשתי כמה שאני מאוכזבת. ושוב קיבלתי את אותה התשובה, שהם צריכים לדבר עם המעבדה (אבל אי אפשר במעמד השיחה, כי התקשורת שלהם במיילים) ורק אז ניתן לראות מה ניתן לעשות. הוא לא דיבר על פיצוי, אני הייתי צריכה להזכיר את זה אחרי שהוא הודה שזה באמת לא בסדר שהמחשב יותר מחודש אצלהם כאשר הם אמרו לי שמדובר ב5 ימים עסקים.

לאורך כל החודש וקצת האלה, קיבלתי יחס מזלזל וממש לא מקצועי מחברה בעלת שם עולמי. פשוט ביזיון.

אני שוקלת לתבוע, אבל אני סטודנטית להנדסה, אין לי זמן לטפל בזה בכלל, שלא לדבר על כמה שזה פוגע שאין לי לפטופ...

אשמח אם תעבירו את זה הלאה ואודה לטיפים בנושא.

תודה רבה

פורסם

אין כזה דבר "ברגים נפלו". כנראה מחשב חטף מכה בתיק או במהלך היום ופשוט לא שמת לב. את צריכה להבין שמנקודת מבט של החברה יש שבר ושבר לא קורה סתם.

פורסם

חשוב לי לציין ללנבו יש 2 מעבדות שמטפלות במחשבים שלהם.

הראשונה היא- לCPM שמטפלת ברוב הסדרות של lenovo

השנייה- IBM שמטפלת בסדרות העסקיות של lenovo THINKPAD

מ IBM קיבלתי שירות מצוין ומהיר.

פורסם

ברגים נפתחים ונופלים מרעידות בנסיעה על קטנוע או באוטו.

אז מחשבים ומצלמות וכאלה ציודים שומרים בתיק עם ריפודים

ושמים אותם על הכסא או מחזיקים ביד ולא על ריצפה או באגאז' של אוטו.

פורסם

מעולם לא נתקלתי בברגים ש"נפלו". ברגים נופילם כי התושבת שלהם נשברה. זה קורה ממכות כמו שIVAN הזכיר + איכות בניה ירודה. בכל מקרה אין על זה אחריות.

פורסם

בכל מקרה לטרטר מישהו חודש במקום לסגור את זה תוך 5 ימים זה לא לעניין.

יש סיכוי לא רע שהברגים נפלו לאו דווקא עקב טיפול לקוי אלא דווקא עקב הרכבה לא ראויה או איכות חומר נמוכה(של הפלסטיק) וזה אמור להיות במסגרת האחריות עד כמה שאני מבין.

פורסם
  • מחבר

הלפטופ תמיד היה בתיק שמיועד למחשבים ניידים, או על שולחן. מעולם לא נפל לי. אין עליו אפילו שריטה. תמיד היה מוגן.

אני חושבת שפשוט זה קרה מבעיה בייצור. אבל זה לא העניין, העניין הוא שמטרטרים אותי יותר מחודש על משהו שהיה צריך לקחת 5 ימים בלבד... וכן ברגים זה כן תחת האחריות שלהם, עובדה שהם תיקנו את זה ללא שום בעיה. הם רצו כסף על הפלסטיק (שבוודאות לא נשבר בגללי)

פורסם

ברגים נפתחים ונופלים מרעידות בנסיעה על קטנוע או באוטו.

בדיוק בשביל זה הומצא דבק ברגים...

מה שגורם לסיפור על ברגים שעפו מעצמם להשמע עוד יותר מוזר... ::)

יכול להיות שהם חסכו את הגרוש וחצי שעולה הדבק? נשמע לא רציני

פורסם

חוץ מדבק יש ברגים (גם בנידים !) אם חתיכה ציפוי של נילוןבשביל שלא יפתחו.

אם פותחים אותם - צריך לשים ברגים חדשים במקומם.

זה מה כתוב בחוברת תיקונים של נייד שלי.

מי שהוא מקיר מעבדה בארץ שעושה את זה ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם לאח שלי יש G570 וגם לו נופלים ברגים מהמארז של המחשב. המחשב שלו היה שמור בתיק נפרד מהיום שהוא קנה אותו. בקיצור, כן יש מחשבים שהברגים שלהם נופלים בלי סיבה וכניראה שמדובר במחשבים מהסדרה הזו של LENOVO :P

פורסם

השאלה היא האם כשאתה מבריג חזרה הם נשארים או שהתושבת שבורה?

פורסם

^^^^^

שלום לכולם

לנובו / IBM מחייבים לשים ברגים חדשים ( כפי שציין איוון ) היות

וכשפותחים את הברגים ( בלי קשר לתושבת שלהם ) אותו ציפוי ניילון / פלסטיק

שמנע את פתיחתם האקראית כבר לא אמור לעשות את תפקידו, ולכן יש צורך

בברגים חדשים ( עם ציפוי מתפקד ).

בקשר לשבירת התושבת כתוצאה מהברגה - ברור שמחייבים להשתמש בטורג'.

אהה כן, נראה לי שכולם חוסכים בכל דבר, בושה ללנובו, עובדה, IBM לא רצו לחפף

אז בכלל יצאו מזה.

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

חשוב לי לציין שהנציג של לנובו אמר לי אתמול שהוא יחזור אליי היום וזה לא קרה... כמה שאני לא מופתעת. שירות גרוע

פורסם

אין מה לעשות בארץ נותני שירות ממש לא רוצים לתת שירות, חייבים לרדוף אחריהם.

פורסם

מעקב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים