עבור לתוכן

AMD Radeon vs NVIDIA Geforce - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

הורדתי את הסרטון, עברתי על הפריימים ודבר ראשון ששמתי לב - כל הסרטון הזה רץ בקצב של 2 פריימים חדשים ושלישי בפאוזה (שכפול של הפריים השני). את זה רואים גם על מה שנמצא מחוץ למסך עצמו (התמונה המצולמת במלואה).

לגבי העשן, שהאנימציה מאיצה במעבר מטעינת השלב אל סיום הטעינה - לא בדיוק מצב אידיאלי לבדוק מיקרוסטטר.

תופעה של שינוי קצב אנימציה בזמן טעינה זה דבר שכיח. אם האנימציה מרונדרת מראש או לא.

נערך על-ידי SyndromE

• תגובות 1.8k
  • צפיות 779.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סינדרום, דווקא העשן מאד מקל לצפיה, משום הוא מורכב מקונטרסט ברור של שני צבעים: אפור על רקע שחור,

ומורכב ממבנה שנחשב קל לאבחנה לעין אנושית, בטח ביחס לטקסטורה מורכבת גוונים המשוכה על פוליגון.

גם השלט שנעים על פניו הוא דוגמא טובה שכן הוא פשוט, מעט צבעים (מרקם אחיד) ותנועה זורמת במהירות שונה

פעם לאט ולאחר מכן מהר, ניתן להבחין בתופעה בשני המקרים.

off topic

אגב, יש פיקסל שרוף בחיישן של המצלמה של עידן (או במסך) ראו דקה 3:36 - נקודה אדומה ברבעון השמאלי תחתון

יחסית קרובה למרכז המסך, ולא נעלמת כל עת בה יש רקע כהה באזור זה של התמונה.

נערך על-ידי nec_000

פורסם

ממש ממש אין לי פיקסל שרוף בחיישן של ה-500D שלי..

כשתהיה לי הזדמנות אומר לאשתי להסריט בקטע עם אקשן..

אם הייתי רוצה לרשום מיקרוסטטר הייתי רושם אם זה היה, אתה לא צריך להסביר את זה בפעם האף.

רשמתי תקיעות רגעיות כאילו נטען חלק או קטע במשחק..

נערך על-ידי idanmal

פורסם

עידן, אז מה זו הנקודה האדומה שם ? (רצ"ב - ראה סמנתי בחץ צהוב - לחץ על התמונה לפתיחה מלאה)

זה מהמסך אולי ?

קשה לי להאמין שמצלמה יכלה לקלוט נקודה בודדת בכזו חדות ולכן נחשתי שזה פיקסל שרוף במצלמה ולא נובע מהמסך.

*הנקודה האדומה הציקה לי כל הזמן בסרטון ועל כן אחרי הרבה צפיות, חשבתי לנכון להעיר.

נערך על-ידי nec_000

פורסם

באמצע המסך קפץ לי מין עיגול טעינה כחול של העכבר משום מה.. אבדוק יותר מאוחר למה אתה מתכוון..

פורסם

עידן, הסרט עבורנו בבקשה קטע של עשן מהכותר הנדון metro last light, כ- 20 שניות בכל מצב לפחות.

את זה ניתן לקבל בהתחלה ישר כשהמשחק עולה, כ- 10 שניות לאחר הכתוביות (רצ"ב המקום המבוקש).

פשוט אל תלחץ על שום מקש בכדי שהמשחק לא ימשיך לעלות.

יש שם תמונה סטטית עם שלט, ועשן מתמר מעלה בלי הפסקה ובמחזוריות.

כך נבטיח שהמניע לתנועת העשן הלא רהוטה איננו בשל טעינה כלשהי (אפשרות עליה מצביע סינדרום

כהסבר אפשרי לתופעה) אלא בוודאות בשל קרטוע במנוע הגראפי.

נערך על-ידי nec_000

פורסם

נק ..סרטון מלפני כחודשיים שהעלתי לפה ולא בטוח אם ראית, קרייסיס 3 רץ חלק בתצורת קרוספייר שיא ההגדרות fxaa על שלושת המסכים שהיו לי..

כן ירבו משחקים כאלו שזזים חלק ואוכלים הכל למרות שהוא היה כבד מאוד..

נערך על-ידי idanmal

פורסם

האישה ..עזר כנגדו :D

פורסם

ראית מה זה ? אני חייב לקנות חצובה למצלמה ...

פורסם

אכן רכוש חצובה.

שמתי לב שדווקא המסך הקטן יותר במרכז, שהוא הערוץ החשוב יותר. יש סיבה אקוטית לכך ?

נ.ב

אני עדין ממתין לעבודת צילום העשן שבקשתי אתמול, אם תוכל להשלים מהצד שלך אשמח מאד.

נערך על-ידי nec_000

פורסם

כל המסכים שראית בסרטון הוחלפו למסכים של dell, המסך הקטן באמצע היה המסך הראשי כיוון שהוא היחיד שהיה ברזולוציה של 1920x1080..

אל תדאג אעלה סרטון בזמני הפנוי לא שכחתי..

פורסם

נו ?

אתה הורס את כל המומנטום: בוא נראה איך העשן מתנהג ונהיה הרבה יותר חכמים.

פורסם

אני באמצע סדרת באנצ׳ים עצבנית..

פורסם

ומי יממן את עלות המשלוח במימוש אחריות?

נערך על-ידי EthanDW

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים