עבור לתוכן

AMD Radeon vs NVIDIA Geforce - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

אם כך, בהנחה שהמשחק נראה לו חלק יותר, אני מניח שגם הטקסט הצבוע באדום מתייחס לנקודת המבט שלו עצמו.

אוקי עכשיו אני מצליח לקרוא את זה :)

אם המשחק בשני רדאונים נראה לו חלק יותר מאותו המשחק ברדאון אחד, כל המחקרים המלומדים הללו הם חסרי כל ערך צרכני או משמעות עבור הקונה, ובעלי ערך מקצועי בלבד לכותבי דרייברים ומהנדסי VLSI העושים במלאכה.
  • תגובות 1.8k
  • צפיות 778.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בן אדם הלך להחליף משחה בין המעבד להיטספרדר ואתם כבר קובעים שהוא לא רואה טוב..חח

פורסם

משחק עובד (check)

פריימים יותר גבוהים מאשר כרטיס בודד (check)

תמונה חלקה ללא בעיות לעיני המשתמש והצרכן (check)

זרימה של רוב המשחקים וסה"כ שביעות רצון (check)

לאאאאאאאאאאאא ... אבל המחקרים קובעים שאתה טועה.

עדיין אין לי שתלים בעיניים כמו לאדם ג'נסן כדי להבחין בדברים הללו. sorry

פורסם

רגע רגע..

אם בקרייסיס 3 אני שם על שיא ההגדרות עם fxaa כרטיס בודד והמשחק זז באיטיות(פריימים נמוכים).. אותו מצב אותם הגדרות עם שני כרטיסים והמשחק רץ מה אז?

ללא בדיקה של הפריימים לשניה..

פורסם
רגע רגע..

אם בקרייסיס 3 אני שם על שיא ההגדרות עם fxaa כרטיס בודד והמשחק זז באיטיות(פריימים נמוכים).. אותו מצב אותם הגדרות עם שני כרטיסים והמשחק רץ מה אז?

ללא בדיקה של הפריימים לשניה..

עידן, כמדומני היו כ- 3 כותרים בלבד שנמצאו ובהם CF עובד. זאת משום שבעת עדכון הדרייבר לכותרים אלו בתחילת 2013

(עם צאתם לשוק), AMD כבר ידעה על הבעיה ובהתאם נתנה לה התייחסות פרטנית כנדרש.

*תעבור על הכתבה ב- pcper, נדמה לי ששם זה מופיע.

פורסם

נק נראה לי שלא הבנת.. הוא תמך במה שאתם אומרים ולא בי..

ארשום לכם את זה בהכי ברור שיש:

ללא תוכנסת fraps אוכל להבדיל בין 30fps ל60fps, נק אני רוצה לראות אותך משחק על 30fps ולא מרגיש שהמשחק זז באטיות, לא מעניין אותי כמה פריימים זה מראה לי, בשבילי פחות מ50fps זה מורגש ואני מצטער אבל לא יכול לשחק ככה, אם אני משחק קרייסיס 3 על שיא ההגדרות והמשחק זז כמו שצריך, בלי איטיות, בלי מיקרוסטאטרינג וכו׳..אזי שהמערך סיפק איזו שהיא סחורה, לא פי שניים כח אבל הרבה יותר טוב, לא ניסיתם לא תבינו, מאז המאמר יצאו כמה גרסאות דרייברים ודברים אכן השתפרו..

פורסם

צודק, ערכתי מחדש. נתתי התיחסות למודעה שלך ולא לשלו. תעבור על דבריי מחדש.

לגבי שיפורים שהוכנסו בדרייברים מאז שהנושא עלה לתודעה - כפי שציינת, סביר בהחלט להניח שניתנה התייחסות

ולו חלקית לבנתיים בדרייברים מגרסאות בטא שיצאו מאז (כמו אלו שהנך נוהג לעבוד עימם).

יחד עם זאת ומבחינה מעשית, לבטח עד שלא יוכח פורמאלית ע"י גורם צד ג' במתודת מדידה קבילה שזה עובד בוודאות,

אין לנו כל יכולת להסתמך על כך, ולפיכך גם לא נוכל להמליץ לאף אחד לעבוד עם CF במערכי AMD.

פורסם

עידן, זז לך חלק מצויין.

רק אל תגיד שאין לך מיקרוסטאטרינג כי הם לא נעלמו לשום מקום. אין מה לעשות שני מעבדים עושים בעיות סנכרון.

וטענה בבקשה, קראת את הכתבה?

פורסם

כן קראתי..

אני יכול להגיד לך שטומב ריידר זז ממש חלק, קרייסיס כבר מחקתי אבל היה זז טוב, פה ושם תקיעות קטנות ולא מפריעות, BF3 בסינגל גם זז בסדר..

אם יש מישהו שמפריעה לו חלקות משחק זה אני..בfc3 בכלל לא נגעתי כי המשחק היה זז מסריח..

פורסם
משחק עובד (check)

פריימים יותר גבוהים מאשר כרטיס בודד (check)

תמונה חלקה ללא בעיות לעיני המשתמש והצרכן (check)

זרימה של רוב המשחקים וסה"כ שביעות רצון (check)

לאאאאאאאאאאאא ... אבל המחקרים קובעים שאתה טועה.

עדיין אין לי שתלים בעיניים כמו לאדם ג'נסן כדי להבחין בדברים הללו. sorry

אפשר לראות בקלות את הקרעים והתקיעות בסרטון של דיסהונורד מהכתבה שקישרתי אליה

פורסם

אבל זה לא בכל המשחקים ככה.

הנה עידן שראה הכל ממקור ראשון טוען שיש משחקים שזזים טוב כמו TR החדש, וכאלה שזזים גרוע כמו FC3.

אז אמנם עידן הוא לא מדד אמפירי (מצטער עידן), אבל זה בהחלט אומר משהו.

פורסם

ברור שזה לא בכולם, מי לעזאזל אמר את זה?

השאלה איפה יש פחות בעיות ואיפה הסקיילינג יותר טוב ולדעתי המספרים כרגע נוטים לכיוון נוידיה

פורסם

עצם העובדה שאנשים משייכים microstutter ל- "תקיעות רגעיות" (כמו שקורה ב-FC3 גם על כרטיס בודד), מראה שהם לא לגמרי הבינו את המשמעות של microstutter.

בעיקרון לא בהכרח יורגשו "תקיעות" - הכוונה היא שבעוד ה-FPS המדווח גבוה - עם microstutter ה-FPS הנצפה\מורגש נמוך ממנו.

FPS נמוך יותר עדיין עלול להרגיש "חלק" לחלקינו, רק ש-FPS דומה יתקבל גם עם כרטיס בודד, ומכאן הטענה ש-CF "לא עובד".

פורסם

מי אמר את זה?

אנשים פה קובעים שזה בכלל לא עובד..יש לי משחקים שזה זז גרוע ויש משחקים שזה זז חלק(טומבריידר כרגע זז הכי טוב).

האמת שמדרייבר לדרייבר זה רק משתפר, בהזדמנות אעלה סרטונים ממשחקים, כרגע אני אחרי החלפת המשחה ל-IHS ויש לי המון עבודה(פירמוט וכאלה).

סינדרום אני לא שייכתי מיקרוסטאטרינג ל-FC3 אני נתתי דוגמא למשחק שראיתי שהוא כתוב דפוק ולא אגע בו, גם עם כרטיס אחד הוא לא זז טוב.

עזוב את זה שעם שני כרטיסים המיקרוסטאטרינג בו היה מהגרועים ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים