עבור לתוכן

AMD Radeon vs NVIDIA Geforce - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

לא השתגעו ולא כלום, פשוט אין להם ברירה - הם רוצים להמשיך למכור ולחיות, גם אם לא ממש מרוויחים.

בניהול עסק ההשרדות מאלצת לעיתים להתגלגל עם המחזור הלאה, אפילו תוך יצירת במקרי קיצון הפסדים

קלים, העיקר להרוויח זמן. זה מה ש- AMD צריכים עד להופעת הדור הבא, למשוך רבעון או שניים לערך.

זו הזדמנות מצוינת למשפרי מאיץ גראפי, להצטייד בכרטיסי צמרת במחיר שווה לכל נפש.

• תגובות 1.8k
  • צפיות 778.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה של הCF עדיין קיימת? עד כמה שזכור לי משהו אמר פה שבקיץ אמורים לתקן אותה.

פורסם

ההצהרה הרשמית היא על תיקון שיופץ בדרייבר חדש ביום 31.7

פורסם

על איזה תיקון מדובר?

עומד לצאת תיקון משמעותי שיצמצם באופן ניכר את הפער מול SLI?

פורסם

איזה פער? ל-CF יש פער לטובתה על SLI אם כבר.

מדובר על מיקרוסטאטרינג שיש כרגע ב-CF והרבה פחות במערכי SLI.

פורסם

אינך מעודכן בכלל ניתן לראות. CF בכלל אינו עובד. קרא את המחקר שהתפרסם לראשונה ב PCper ומאז הכל הסטוריה.

AMD הודתה בפאשלה הגדולה, בהתאם הבטיחה שהיא תתקן הדרוש בדרייבר עדכני (שייצא כאמור ביולי).

פורסם

נק אני יכול להגיד לך מבדיקות שביצעתי בימים האחרונים, קרוספייר עובד גם עובד ורלוונטי יותר מתמיד, נכון ישנם משחקים בודדים בהם עדיין ישנה בעיה..

אוכל להעלות סרטונים של כמה משחקים ואיך קרוספייר מתנהג בהם..

משחקים שעובדים מצויין: קרייסיס 3, טומבריידר, bf3 בסינגל, מטרו החדש קצת פחות חלק אבל עדיין עובד אחלה..

פורסם

"אינו עובד"? בפעם האחרונה שבדקתי (והיא הייתה לפני קצת יותר משעה) אנשים עושים שימוש בזוג 7970 וחוץ מהמיקרוסטאטר הכל מתקתק כמו שעון. סקאלינג קרוב מאוד ל-100%.

פורסם
נק אני יכול להגיד לך מבדיקות שביצעתי בימים האחרונים, קרוספייר עובד גם עובד ורלוונטי יותר מתמיד, נכון ישנם משחקים בודדים בהם עדיין ישנה בעיה..

אוכל להעלות סרטונים של כמה משחקים ואיך קרוספייר מתנהג בהם..

משחקים שעובדים מצויין: קרייסיס 3, טומבריידר, bf3 בסינגל, מטרו החדש קצת פחות חלק אבל עדיין עובד אחלה..

עידן, בטוחני שמראה עינך (כמו כל זוג עינים) איננו כלי קביל להחלטה האם CF עובד או לא עובד.

קרי, האם באמת מציג על המסך את כמות הפריימים שתוכנת fraps מדווחת לנו.

באם נוצרים frame rants העיניים שלנו "בזמן אמת" אינן מסוגלות להבחין בכך.

רק צפיה במהירות מאד איטית של וידאו, או תמונה סטאטית - תציף את הבעיה על פני השטח.

קרי, אולי אינך מסוגל להבחין בתופעת מיקרו-סטאטרינג, מה שגורם לך לחשוב שהכל קשורה,

אך אין זה מבטיח שבפועל על המסך, מוצגת לפניך כמות הפריימים שתוכנת מדידה כ- fraps מדווחת.

על מנת להזכר בחומר, תעבור שוב על הלינק ב- pcper להזכר במתודולוגיה שבה הנושא התגלה והוכח ככושל.

"אינו עובד"? בפעם האחרונה שבדקתי (והיא הייתה לפני קצת יותר משעה) אנשים עושים שימוש בזוג 7970 וחוץ מהמיקרוסטאטר הכל מתקתק כמו שעון. סקאלינג קרוב מאוד ל-100%.

oreeh, אדם חכם ראשית לומד את הנושא כפי שצריך.

לפיכך עבור על הלינק שנתן קודמי בשרשור זה על כתבת המחקר ב- pcper, שעשתה סנסציה עולמית וזיעזעה

את שוק כרטיסי המסך ממותג AMD. להלן הלינק שוב והפעם מהעמוד הראשון:

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Frame-Rating-Dissected-Full-Details-Capture-based-Graphics-Performance-Testin

הנושא אינו שנוי במחלוקת אצל אף גורם. למד על מערכת FCAT למדידת frame rate אמיתי של מה שרואים על המסך

בפועל ולא את מה שתוכנת fraps מדווחת עליו, שהוא מה שאתה "חקרת רק לפני שעה" וטעית בהבנתו

(נו טוב - בערך כמו כולם במשך עשור שנים כך שהנך בחברה טובה)

הנני מצפה ממך ללא פחות מאשר: "אהה, עכשיו הבנתי, תודה על ההפניה וההארה".

פורסם

אם בעיניו הביצועים עם שני כרטיסים טובים מאשר אלה של כרטיס בודד, הרי זה מה שחשוב,בשורה התחתונה.

פורסם

ברמה הפילוסופית, כל אחד יעשו כרעות עיניו. לפסיכולוגיה יש כח רב כידוע וכל אחד יעשה מה שהמוח שלו גורם לו להאמין בו.

ברמה האמפירית המדידה, אין שיפור במעבר ל- CF, לפחות לא בנתיים.

פורסם

אם המשחק בשני רדאונים נראה לו חלק יותר מאותו המשחק ברדאון אחד, כל המחקרים המלומדים הללו הם חסרי כל ערך צרכני או משמעות עבור הקונה, ובעלי ערך מקצועי בלבד לכותבי דרייברים ומהנדסי VLSI העושים במלאכה.

פורסם

^ אז כל המחקרים הללו אינם רלוונטים עבור הצרכן כי נמצא עוד בנאדם בפורום שלא שם לב להבדל ?

זו הכללה מוגזמת. אולי התכוונת לומר שאינם רלוונטים עבורו וכמותו.

לצורך העניין הבכי על microstutter נמשך כבר מס' שנים, הרבה מלפני שיטת המדידה החדשה.

פורסם
אם המשחק בשני רדאונים נראה לו חלק יותר מאותו המשחק ברדאון אחד, כל המחקרים המלומדים הללו הם חסרי כל ערך צרכני או משמעות עבור הקונה, ובעלי ערך מקצועי בלבד לכותבי דרייברים ומהנדסי VLSI העושים במלאכה.

"לו" הכוונה ל"הקונה".

וכן, אם אנשים מבחינים בשיפור עם כרטיס שני (בניסוי חסר הפרעות פסיכולוגיות כמובן- הנבדק רואה שני מסכים וזהו, הוא לא יודע מי מחובר למה ולמה), אז אין לי כצרכן שום עניין במחקר שטוען שמערך זה לוקה בשיפור המצופה על זרימת הגרפיקה, כי אני בשטח רואה את השיפור הזה.

האם במבחן כזה באמת באמת יראה שיפור אמיתי בעיני הצופה? את זה כמובן צריך לבדוק. לכן מופיע תנאי בתחילת הטיעון שלי.

עד כאן אלמד סנגוריה על טענותי. לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים