עבור לתוכן

AMD Radeon vs NVIDIA Geforce - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם
33% מעל ותג מחיר של פי 2 דווקא היה הגיוני למדי לטיטאן, לא?

33%? לפי הביקורות שראיתי זה יותר 45%... (?)

• תגובות 1.8k
  • צפיות 779k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אני ואנוידיה קצת ברוגז, אמור להסתדר ממש בקרוב. כך או כך אין לי זמן להתעסק בהשקות הללו עכשיו עקב התעסקות בהשקות של אינטל. סדרת "בין 680 לטיטאן" תחכה קצת.

מה קרה שאתם ברוגז? יש לך 680x2 איך יכול להיות שאתם ברוגז? :P

פורסם

זה מחיר ראשוני שמגיע עם עוד גורם מתווך בדרך - היבואן הישראלי.

KSP רוכשת ישירות מחו"ל והמחיר יהיה נמוך יותר. האספקה תיקח כ- 10 ימים סדר גודל עד שיגיע לארץ.

זה החסרון היחידי למי שאין סבלנות.

פורסם

GTX770 אוטוטו מגיע, ככל הנראה ב- 30 למאי.

ביצועים כ- 10% מעל GTX680:

http://news.softpedia.com/news/GeForce-GTX-770-Tests-Result-in-Benchmark-Score-List-354818.shtml?utm_source=ForumSoftpedia&utm_medium=ForumSoftpedia&utm_campaign=ForumSoftpedia

ברמת ביצועים שכזו הוא יתן פייט ישיר ל- 7970GE.

מחיר, כ- 450$ או במילים אחרות כמו מחירו של 680 דהיום.

פורסם

עלו בי מחשבות למכור את שני ה-7970 שלי ולרכוש כרטיס חזק של NVIDIA מהדור הבא, כיוון שאני לא רואה כבר את הדרייבר המיוחל של AMD לתמיכה בקרוספייר.

אם אתה אומר שGTX780 ב10% יותר חזק מ-GTX680 אז מבחינתי זה לא שיפור כזה גדול שמצדיק מחשבה לכיוון.

מתי אמורה לצאת התמיכה כבר לקרוספייר אמיתי ללא קירטועים?

פורסם

הוא דיבר על gtx770.

ה-gtx780 בסטוק חזק מ-gtx680 בכ-26%~ לפי TPU,

כאשר לדוגמא גרסאת OC של EVGA מגיעה כבר ל-45%~ וזוכה לעוד 11%~ באוברקלוק ידני !

הגרסא של Gigabyte באוברקלוק מהמפעל מגיעה ל-41%~ שיפור מול gtx680, וגם אותה אפשר להרים בעוד 11%~

שני הגרסאות עוקפות את ה-Titan בממוצע לרז' 2560x1600.

פורסם

אוקי ומה בנוגע לרזולוציות גבוהות, לכאלו שמשחקים על 3 מסכים?

פורסם

ב-PCPer ראיתי תוצאות של גרסאת סטוק ברז' גבוהות כולל SLI.

פורסם

לדעתך כדאי למכור שני 7970 אחד בגרסת הלייטנינג ולרכוש כרטיס כזה (EVGA) או שמה לחכות ש-AMD יואילו בטובם להוציא כבר תמיכה לקרוספייר?

פורסם

שמע לפי TPU ה-7990 בסטוק חזק מהגרסא הזאת של EVGA בתדרים מהמפעל בכ-14% ב-2560x1600, וזה בתוצאות FRAPS, ז"א אלו התוצאות שאתה אמור לראות לאחר ש-AMD יוציאו את הדריבר המדובר. לא יודע מה בדיוק יקרה על 3 מסכים אבל מדובר באותו נפח זכרון. קח בחשבון שהדריבר המיוחל של AMD מיועד להפוך CF לרלוונטי, אבל גם אם יעשה זאת בצורה מושלמת (ואני בספק) - החסרונות של ריבוי ליבות באופן כללי ישארו, בדיוק כמו ש-SLI לא תמיד עדיף על חד ליבה גם אם ממוצע ביצועים גבוה יותר. (ראה Titan מול GTX690)

פורסם

תזכיר לי על מתי מדובר(יציאתו של הדרייבר)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים