פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים טוב השתכנעתי, אני מוכר את עצמי תמורת TITAN !! ה"פ הגזמת.. כליה אחת מסכנה שווה כמה TITANים כאלה..
פורסם 2013 במרץ 212 שנים יפה שAMD נתנו משחק מתנה אבל הייתי רוצה משחק יותר מעניין הם פחות אלמות משחק הרפתקאות כמו של פעם בהכות של היום רוב המשחקים היום זה וריאציה כזו או אחרת של משחקי יריות חסרי עלילה חבל
פורסם 2013 במרץ 212 שנים מחבר רוצה לשחק משחק הרפתקאות? קנה HD7750 ועזוב את AMD לנפשה. אלה כרטיסי מסך לגיימינג כבד עם משחקי גיימינג כבד.
פורסם 2013 במרץ 212 שנים היום רוב המשחקים זה משחקי יריות ואלמות אפשר לעשות משחקים לגיימרים שהם לא מבוססי משחקי יריות ואלמות לא רק משחקי יריות ואלמות זה לגיימרים יש הרבה משחקים כאלה חבל שהיום זונחים את העלילה העיקר שיש יריות והרבה דם השאר לא חשוב חבל
פורסם 2013 במרץ 212 שנים זונחים את העלילה? שמעת על the witcher , starcraft וכמעט כל המשחקים בז'אנר הזה?
פורסם 2013 במרץ 212 שנים אני מכיר את המשחקים שרשמתה אמרתי שיש משחקים כאלה אבל לא נתתי שמות היום יותר ויותר משחקים יוצאים לזנר משחקי היריות אלימות ודם משחקים חסרי תוכן ועלילה כי זה יותר כל לעשות משחקים שהן בהן עלילה דמות סיפור שאפשר להתקדם ולשפר את הדמות והכישורים שלה שלך בעיקר המשחקים לכקונסולה זה משחקי יריות וכ"ל וזה עצוב
פורסם 2013 במרץ 212 שנים נקודה מעניינתאולי במקום לירות באויב פשוט תרוץ ותחבק אותווהקבוצה עם הכי הרבה חיבוקים תנצח ותזכה בחולצה עם לב ..
פורסם 2013 במרץ 212 שנים מספיק להיות לצנים יש עליה בסוג משחקי היריות גם עליה באלמות וכמות הדם שיעשו משחקים בלי לגים ובלי דרשות מוגזמות לדוגמה מעדיפים שהדם היה כמה שיותר אמתי אין לי בעיה אבל יש דברים יותר חשובים לשפר בסוג המשחקים הזה וזה בה על חשבון דברים אחרים ועל חשבון הבצועים ושוב פעם משחקים מגמגמים על כרטיס הכי חדש וחזק כרטיס ב 2000ש"ח+ יש בעיות משחקים לא יצבים מספיק רוצה יציבות ולא על חשבון האיכות
פורסם 2013 במרץ 212 שנים מספיק להיות לצנים יש עליה בסוג משחקי היריות גם עליה באלמות וכמות הדם שיעשו משחקים בלי לגים ובלי דרשות מוגזמות לדוגמה מעדיפים שהדם היה כמה שיותר אמתי אין לי בעיה אבל יש דברים יותר חשובים לשפר בסוג המשחקים הזה וזה בה על חשבון דברים אחרים ועל חשבון הבצועים ושוב פעם משחקים מגמגמים על כרטיס הכי חדש וחזק כרטיס ב 2000ש"ח+ יש בעיות משחקים לא יצבים מספיק רוצה יציבות ולא על חשבון האיכותברצינות .. פשוט תסתום את הפה ותעשה לכולם פה טובה בפורום .. גראפיקה טובה תמיד תבוא על חשבון הביצועים ,והעובדה שכביכול יש יותר ויותר משחקי יריות מאשר כל ג'אנר אחר כנראה אומרת שזה מה שהגיימרים דורשים.. זה שלך יש בעיה עם זה זאת נטו בעיה שלך .. כל פוסט שלך כמעט חייב להתחיל מלחמת עולם וזה כבר פשוט משגע ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.