עבור לתוכן

AMD Radeon vs NVIDIA Geforce - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

טוב השתכנעתי, אני מוכר את עצמי תמורת TITAN :D !! ה"פ

הגזמת.. כליה אחת מסכנה שווה כמה TITANים כאלה..

• תגובות 1.8k
  • צפיות 778.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנת... יותר בקטע של "משכיר את עצמי ללילה"

פורסם
פורסם

יפה שAMD נתנו משחק מתנה אבל הייתי רוצה משחק יותר מעניין הם פחות אלמות משחק הרפתקאות כמו של פעם בהכות של היום רוב המשחקים היום זה וריאציה כזו או אחרת של משחקי יריות חסרי עלילה חבל

פורסם
  • מחבר

רוצה לשחק משחק הרפתקאות? קנה HD7750 ועזוב את AMD לנפשה. אלה כרטיסי מסך לגיימינג כבד עם משחקי גיימינג כבד.

פורסם

היום רוב המשחקים זה משחקי יריות ואלמות אפשר לעשות משחקים לגיימרים שהם לא מבוססי משחקי יריות ואלמות לא רק משחקי יריות ואלמות זה לגיימרים יש הרבה משחקים כאלה חבל שהיום זונחים את העלילה העיקר שיש יריות והרבה דם השאר לא חשוב חבל

פורסם

זונחים את העלילה? שמעת על the witcher , starcraft וכמעט כל המשחקים בז'אנר הזה?

פורסם

אני מכיר את המשחקים שרשמתה אמרתי שיש משחקים כאלה אבל לא נתתי שמות היום יותר ויותר משחקים יוצאים לזנר משחקי היריות אלימות ודם משחקים חסרי תוכן ועלילה כי זה יותר כל לעשות משחקים שהן בהן עלילה דמות סיפור שאפשר להתקדם ולשפר את הדמות והכישורים שלה שלך בעיקר המשחקים לכקונסולה זה משחקי יריות וכ"ל וזה עצוב

פורסם

סוכריה .. חסר לו ..

פורסם

נקודה מעניינת

אולי במקום לירות באויב פשוט תרוץ ותחבק אותו

והקבוצה עם הכי הרבה חיבוקים תנצח ותזכה בחולצה עם לב ..

פורסם

מספיק להיות לצנים יש עליה בסוג משחקי היריות גם עליה באלמות וכמות הדם שיעשו משחקים בלי לגים ובלי דרשות מוגזמות לדוגמה מעדיפים שהדם היה כמה שיותר אמתי אין לי בעיה אבל יש דברים יותר חשובים לשפר בסוג המשחקים הזה וזה בה על חשבון דברים אחרים ועל חשבון הבצועים ושוב פעם משחקים מגמגמים על כרטיס הכי חדש וחזק כרטיס ב 2000ש"ח+ יש בעיות משחקים לא יצבים מספיק רוצה יציבות ולא על חשבון האיכות

פורסם

אם יש ז'אנרים רווחיים, מפתחות כבר שמו את ידן עליהם.

פורסם

חיזרו לנושא הדיון בבקשה, די להספים.

פורסם

מספיק להיות לצנים יש עליה בסוג משחקי היריות גם עליה באלמות וכמות הדם שיעשו משחקים בלי לגים ובלי דרשות מוגזמות לדוגמה מעדיפים שהדם היה כמה שיותר אמתי אין לי בעיה אבל יש דברים יותר חשובים לשפר בסוג המשחקים הזה וזה בה על חשבון דברים אחרים ועל חשבון הבצועים ושוב פעם משחקים מגמגמים על כרטיס הכי חדש וחזק כרטיס ב 2000ש"ח+ יש בעיות משחקים לא יצבים מספיק רוצה יציבות ולא על חשבון האיכות

ברצינות .. פשוט תסתום את הפה ותעשה לכולם פה טובה בפורום .. גראפיקה טובה תמיד תבוא על חשבון הביצועים ,והעובדה שכביכול יש יותר ויותר משחקי יריות מאשר כל ג'אנר אחר כנראה אומרת שזה מה שהגיימרים דורשים.. זה שלך יש בעיה עם זה זאת נטו בעיה שלך .. כל פוסט שלך כמעט חייב להתחיל מלחמת עולם וזה כבר פשוט משגע ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים