עבור לתוכן

AMD Radeon vs NVIDIA Geforce - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין יורש כי אין צורך מיידי ביורש, זה פשוט מאוד. בעקרון היורש הטבעי של HD6850 הוא HD7850 אבל מיתוג לחוד ומציאות לחוד

במציאות מדובר בכרטיס מסך שעולה כמו HD6950, חזק ממנו במעט וצורך פחות. יורשים שכאלה זה דבר שבא לגמרי בטבעיות.

כן אפשר ללכת ולקנות HD6850 בלי הדאגה שחלילה ידפקו בין לילה, לא הולך להיות שום כרטיס מסך ב670 שקלים שפתאום יהיה עדיף עליו בקלות

זה קורה בהדרגה וגם לוקח זמן עד שההדרגה תתחיל. גם HD6850 כשהושק עלה 1100 שקלים.

• תגובות 1.8k
  • צפיות 778.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי גם יש קשר בין ההשקה של כרטיסי מסך חדשים לבין ההשקה של דור המעבדים החדש של אינטל.

פורסם

אני דווקא מחכה לכ.מסך של NVIDIA ממש מעניין אותי למה התכוון צ'רלי דמורצי'ן

פורסם
  • מחבר

סורי סינד, 40+% אוברקלוק זה לא דבר שקל להביס על ידי שימוש ביתרונות אחרים.

מחיר של 379-389$ עוד יהפוך את GTX580 לשקול, לא הנחה של 5 דולר לעומת 7950

פורסם

טוב השמועות אומרות שתהיה השקה על הנייר ב12 במרץ. והכרטיס יקרא GTX 680. לכן לדעתי הוא יעלה לפחות 450$, וכנראה 499$.

יש ביסוס לשמועה? היום ה12

פורסם

בעקרון השעון בארה"ב הולך בחוף המזרחי למיטב זכרוני המהיר משהו כמו 8 שעות אחרי שעון ישראל, כך שאצלנו 16:30 אחרה"צ זה

8:30 אצלם בבוקר.

מנסיוני בכל אופן, כאשר NDA מוסר הוא תקף החל מ- 24:00 ברגע שבו נכנס התאריך החדש אך היות ועד עכשיו לא מצאתי כלום ברשת,

יתכן והשמועה על "השקת נייר" ביום 12.3 איננה נכונה.

בכל מקרה לפי מיטב תורת המשחקים, צריכה להיות סיבה טובה מאד מדוע עד הלום nvidia לא הפיצה באופן רשמי את ביצועי הכרטיס

ופרטיו הטכניים (גם אם אלו אינם סופיים). הרי באינטרס של nvidia כן לפרסם את ביצועי הכרטיס ואפילו זמן רב בטרם הוא נמצא בחנויות

(בהנחה שהביצועים טובים) ולו על מנת לעצור רכישות של כרטיסי המתחרה ולגרום לצרכנים לעקב מעט את רכישת המאיץ הגראפי שתכננו

לתקופה הקרובה.

היות וכאמור הם לא עשו זאת עד כה, העניין מעלה מספר אפשרויות/תהיות:

1. האם יש להם בעיות ועיקובים גדולים מדי בהשקת המוצר החדש ?

2. האם יש להם מה להסתיר, והביצועים בפועל כיום לא כל כך תומכים את ההתפארות מהביצועים שהם ניסו לשווק עד כה בדעת הקהל ?

3. האם נותרו להם מלאים גדולים מדי מכרטיסי הדור הקודם, עד כדי כך שהם מפחדים כי חשיפת הדור החדש כעת תאיט (או אף תעצור קליל)

את יכולתם להפטר מהמלאים הישנים ?

פורסם

אני גם חשבתי שב:00:00 תהיה הכרזה. נחכה ונראה מה יוליד יום.

בעקרון אני ממש רוצה להבין על מה הסתמך צ'רלי דמורצי'ן כשהוא אמר שנוידיה בהחלט מנצחת.

חייבת להיות סיבה מאוד טובה לכך.

פורסם

לא הייתי מתייחס יותר מדי "לאמרות" באינטרנט, שכן יש כל כך הרבה סיבות ואינטרסים מכל הקצוות שאין לנו יכולת של ממש לדעת מה מכל זה אמיתי.

על כן סבלנות היא המפתח.

פורסם

לשמוע ממשהו שלא ממש אוהד גדול של נוידיה דבר כזה. לדעתי חייב להיות משהו מאחורי.

פורסם

מעטפה שמנה מהגורם המתאים בזמן הנכון אולי ? אל תשלול דבר בעולם ה- PR.

*הנני מדגיש כי אינני קובע דבר - אלא רק שואל שאלות ומעלה אפשרויות למחשבה.

פורסם

אני גם לא שולל זאת אופציה, אבל אם זה נכון זה פשוט יקבור את שמו.

בכל מקרה ככל הנראה בקשר ל 12 זה היה בולשיט.

יש מצב הם מחכים למעבדים החדשים של אינטל לתפוס גל ביחד איתם.

פורסם
  • מחבר

לא יכול לפרט הרבה אבל זה יהיה לפני ההשקה של מעבדי Ivy bridge, יחסית הרבה לפני.... בערך חודש לפני.

פורסם

השקת ivy bridge נקבעה/נדחתה למיטב זכרוני המהיר ליוני... (במקור היה אפריל).

בכל אופן, האם תוכל רק לענות ב- כן / לא:

יש או אין השקת kepler בחודש מרץ ?

פורסם

ההשקה נדחתה ליוני. הוא אמר שההשקה של הקפלר תיהיה חודש לפני. do the math.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים