עבור לתוכן

הרכבת מפרט ב Antec 1380, יש למישהוא ניסיון?

Featured Replies

פורסם

לפי המפרט נראה שהוא יכול לעבוד אם לוח mATX, אני לא גיימר או מתכוון להיות, הוא מיועד לגלישה,

מוזיקה וצפיה בסרטים וסדרות לבדיקת איכות לפני העברה שלהם ל HTPC, לדעתי core i3 יספיק לי לזה,

השאלה באיזה בעיות אני יתכל בזמן הרכבה? היה לי ניסיון אם 2480 הגדול יותר ומן הסתם יותר קל לעבוד שיש לך מקום לעבודה, ב1380 הכל הרבה יותר צפוף, היה למישהוא ניסיון איתו? אני פשוט לא אוהב מארזים גדולים ומחפש יותר אסטטיות, חשבתי על mITX אבל ממש כשה לעבוד איתם, ואני מעדף מארז קצת יות גדול, הכל ימוקם על השולחן בגלל זה חשוב לי שגודל שלו והמראה. תודה, מחקה לתגובות.

פורסם

איתו ספציפית אין לי ניסיון עדיין אבל עם מארזים פצפונים אחרים יש לי, זה בהחלט דורש יותר סבלנות בבנייה אבל זה אפשרי.

לפי המפרט הטכני רשום מיקרו ATX ולכן יש לך יותר אפשרויות בבחירת לוח האם, מה בדיוק הבעיה עם מיני ITX?

פורסם
  • מחבר

קודם כל באמת מבחר לוחות ITX, ושהוא עוד יותר צפוף, ואני לא ממש רוצה להתפשר,

המערכת תבוסס על I3 (עוד לא בטוח לגבי צ'יפסט), קירור זה בטוח תהיה ממש בעיה במארז mITX, למרות שיש ממש קטנים ויש כאלו שהם כמו 2 mITX בגובה, אהבתי פשוט את ה 1380, ויש בו בכל זאת מספיק מקום ל 3-4 HDD ומקום ללפחות כרטיס מסך נפרד (במידע ויצתרך בעתיד), ובכל זאת הוא נראה קומפקטי יותר ממארז ATX, אה ו גם מבחר חלקים ל mITX לפעמים יקר (זכרונות לפעמים DIMM של מחשב נייד, ואין מקום לHDD של3.5). אני לא עד כדי כך מוגבל במקום, בהתחשב בזה שהוא יחובר למסך 23-24", יש לי מספיק מקום בשולחן לעוד 2 רמקולים של מערכת הסטראו :silly:

פורסם

היתה לי את הגרסה הקודמת שלו - אותו מארז חיצוני רק ספק כוח יותר קטן בתוספת קורא כרטיסים מובנה מקדימה (על חשבון מקום לדיסק 3.5 אחד).

המגבלה העיקרית היא ספק הכוח שהוא יחודי ולא ניתן להחלפה באף ספק אחר, אחרי כמה שנים כשמת הספק נאלצתי להחליף את כל המארז. מעבר לזה העניין שכל הדיסקים יושבים על חלק נפרד שצריך לשלוף (ולנתק את כל הדיסקים) כדי להגיע פנימה לא זכור לי כנוח אבל אני מניח שבכל המארזים המיניאטורים האלה יש פשרות. בגרסה הישנה היתה גם מגבלת גובה משמעותית לקירור של המעבד, החדש נראה בנוי קצת אחרת אבל זה דורש בדיקה אם אתה מתכנן על קירור גדול ושקט.

אם אתה מנסה לחסוך מקום על השולחן אולי עדיף משהו בסגנון ה-1480, פחות שטח ויותר גובה.

פורסם
  • מחבר

1480 לא מתאים לי, זה מארז HTPC ואני האמת לא רוצה להעמיד אותו, שוב ה

1480 מיועד לשכיבה, למרות שהוא יכול לעמוד גם על הצד, היה לך בטח את ה ARIA,

בזמנו רציתי לקנות אותו, אבל הלכתי על 2480 כי אין לי מספיק גובה שם בסלון.

בחדר אין לי עוד יותר מקום, ואני לא רוצה מארז ATX מלא, כי על השולחן זה נראה "זול" במילה הגסה. לגבי קירור, לא מדובר במעכרת למשחקים או כל דבר אחר שיעמץ אותו,

רק קצת סרטים (כי לרוב אני רואה בסלון), וגלישה רגילה באינטרנט, גם ככה אני הולך על I3, הפ לא מתחמים יותר מידי, לגבי ספק, המארז עולה כ500 שקל כולל ספק, והאמת עד היום ואני באמת מתכוון לזה, לא קרה לי שהלך לי ספק במחשב.

אני לא חושב שיש מארזים בגודל שלו שיוכלו לאחסן ספק ATX בכלל. עולי 3480 אבל זה כבר סיפור אחר, זה לא אסטטי :silly: ,בכל מקרה אני אבדוק את נושא הקירור,

תחשוב שהקטן הזה יכול להכיל כרטיס מסך נפרד (לא בטוח אם בגודל מלא, אבל בטוח יש מגבלת אורך..

PS, מה באמת המגבלה מבחינת קירור ? אני יודע שקירור מקורי של אינטל ל סדרת CORE קיים בפרופיל נמוך :

http://assets.overclock.net.s3.amazonaws.com/3/36/36687cb1_vbattach143016.jpeg

פורסם

מה עם אנרמקס לגונה, או silverstone SUGO SST-SG05B

יש עוד יחסית הרבה אפשרויות, כדאי לרפרף בחנויות השונות אולי תגלה מארזים נחמדים..מה לגבי צורך בכונן DVD?

אגב לוחות מיני ITX עם SODIMM הם מיעוט, אמנם המבחר שלהם בארץ לא ממש גדול אבל יש כמה נחמדים.

אגב 2, אני כמוך גם רציתי מחשב קטנטן ובניתי לעצמי אחד(29*14*24.5) אתה יכול לראות אותו פה, המפרט בחתימה..

http://img823.imageshack.us/img823/2847/80040909.jpg

פורסם
  • מחבר

נחמד, בכל מקרה אתה אומר חוץ מלמצוע קירור והספק שהזכרת שבעיה למצוע אחרי זה חליפי,

אין עוד סיבוכים נוספים? אני מצד אחד לא רוצה להגביל את עצמי ל mITX, מצד שני לא רוצה ATX גדול,

וה 1380 ודומיו הן פשרה מעולה לדעתי, וגם מחיר די משתלם, ואני באמת אוהב את המרזים של אנטק.

הוא ברוחב של 26 ס"מ שזה לא ממש הרבה לדעתי, יחסית ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים