עבור לתוכן

איך צורבים משחק סימס על דיסק ?

Featured Replies

פורסם

אני צריך לצרוב, או לאחסן בדרך אחרת, משחק סימס עם הרחבת חיות שהורדתי.

זה נדרש לי משתי סיבות .

האחת, כי אני צריך להפעיל אותו במחשב בבית אחר.

השנייה, כי כמעט ולא נשאר לי מקום בכונן סי (אגב, אפשר להתקין את תוכנות המשחקים האלו בכונן די ? ) וחשבתי להפעיל אותו בכל פעם מהדיסק.

אחת הבעיות היא נפח המשחק המגיע ל מעל 5 גיגה (ואף יותר עם ההרחבה) ודיסק דיוידי הוא בנפח מקסימלי של 4.7 גיגה.(הרוקסיו נתן הודעה כי אין מספיק נפח).

ישנה אפשרות לכווץ אותו ואחר כך לפתוח (אולי רלוונטי להעברה למחשב אחר) אבל לפיתרון המקום בכונן סי אצלי צריך שהמשחק יהיה מותקן, או יעלה בכל פעם מהדיסק, לא?

אפשר הצעה לפיתרון ?

פורסם

כמה סלט עשית כאן... קודם כל, אין שום מניעה להתקין משחקים על כונן D או כל כונן אחר שנמצא על הדיסק הקשיח, ואין שום הכרח להתקינם בC דווקא. דבר שני, תיקיית המשחק אינה תיקיית ההתקנה, והעתקתה למחשב אחר לרוב לא תסתיים במשחק שעובד. "תיקיית ההתקנה" היא התוכן של הדיסק (או הקובץ, במקרה של רכישה מקוונת) ממנו התקנת. אין שום מניעה לחלק אותה לכמה חלקים באמצעות כל תוכנת דחיסה שתרצה, להעביר באותם חלקים למחשב השני, לחבר מחדש ולהתקין משם.

בנוסף, ספציפית סימס עד כמה שידוע לי לא תופס יותר מדי מקום (כתיקיית התקנה). המשחק עצמו וכל חבילת הרחבה יכנסו, כל אחת בנפרד, לדיסק יחיד ללא שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

ראשית אתה צודק שאני יודע טוב יותר להכין סלט מאשר נושא המשחקים. :)

בנוגע להתקנה על כונן די , הבנתי כבר שזה אפשרי.

אנסה להסיר מ-סי ולהתקין מחדש על - די, בתקווה שיעבור בסדר כי בעת ההתקנה המקורית כבר היו קשיים שקשורים לפיצוח וכדו ולקח לי זמן עד שהצלחתי...

אגב, קרה לי כבר עם תוכנות אחרות שהסרתי מ- סי והתקנתי מחדש תוך הגדרה שיילכו ל- די, הותקנו בכל זאת על - סי, למשל רוקסיו. אבל אולי עשיתי משהו לא נכון.

לגבי ההעברה, שאלתי על דרך לבנות דיסק של המשחק שעם העלתו למחשב המשחק יעבוד, כי זה מיועד לילדה קטנה שלא תדע איך להתקין ולא נמצאת באזור קרוב אלי.

אבל אולי זה באמת לא אפשרי.

הדרך האחרת שחשבתי עליה היא לכווץ את ספריית ההתקנה (כי ספריית ההתקנה עצמה, איפה שיושב ה- set up exe וכו' היא יותר מ- 5 גיגה ויש עוד ספרייה עם הרחבה שגם היא מעל 5 גיגה.) עם שאר המרכיבים, הקרק וכו' ואז להעביר בדרך כלשהי , לעשות אקסטרט ולהתקין במחשב האחר.

תגיד אם עדיין לא הבנתי משהו כאן.

פורסם

יש פתרון יותר טוב - לקנות את המשחק.

(הייתי מצפה שמישהו עם יותר מ-200 הודעות ידע את חוקי הפורום)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים