עבור לתוכן

דואר ישראל - שווה לתחת?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי כבל MHL מחנות באנגליה כולל משלוח רגיל חינם.

חיכיתי חודש+ והחבילה לא הגיעה. החבר'ה מהחנות שלחו לי עוד חבילה והפעם בדואר רשום(ללא חיוב נוסף).

סתם מסקרן אותי לאן לעזאזל נעלמה החבילה הראשונה?

נפל לים? הגיע בכלל לארץ? נגנב מהדואר? נגנב לי מהתיבה?(בית קרקע פרטי בשכונה שקטה מאוד ככה שהגניבה נראה לי הכי פחות חשוד).

זה ממש מעצבן, סתם חיכיתי חודש וחצי בשביל שישלחו לי עוד חבילה שגם לה לוקח מעל לשבועיים להגיע. עצוב.

יש לציין שהם רצו 8 פאונד נוספים על המשלוח השני(דואר רשום), קצת פילפל ישראלי והמשלוח בחינם.

מדובר בחנות הזאת

http://www.decrescent.com/

בכל אופן, אחלה שירות מצידם.

פורסם

יכולות להיות מיליון ואחד סיבות מדוע המשלוח לא הגיע, לא תמיד באשמת דואר ישראל. זה יכל ללכת לאיבוד באנגליה, איפשהו בדרך לישראל (לא תמיד זה יטוס ישירות לארץ - פעם הזמנתי ועקבתי אחרי מוצר שהזמנתי מהונג קונג, שעבר דרך סינגפור ומדינה אירופאית לא ידועה לפני שהוא הגיע לארץ - ויש טיסות ישירות למישראל להונג קונג ככה שניתן לשלוח זאת ישירות), אולי סתם נתקע במכס ויכול להיות שביום ראשון תקבל הודעה על דבר דואר :)

פורסם

לדעתי יש בעיה דווקא עם אנגליה.

בפעמיים שהזמנתי משם החבילה לא הגיעה לארץ.

עם שאר המדינות לא הייתה בעיה.

פורסם

החבילה האחרונה שנשלחה אליי מאנגליה הגיעה כעבור כמעט חודש, לאחר שנשלחה בטעות לקנדה (WTF), וזאת למרות שהכתובת שלי בישראל הייתה רשומה בבירור על המעטפה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים...

בנימה אחרת: נכון שזה כיף להוציא קיטור ולפתוח דיון על כמה משהו גרוע בגלל שפעם אחת קרה לנו משהו לא נעים בגלל (אולי!) אותו משהו. רק אני לא מבין מדוע אנשים חושבים בקטן.

מתי כבר נראה פה שרשורים כמו: "כדור הארץ - שווה לתחת?"

פורסם

אישית אני לא מוכן לקבל שום דואר או לשלוח דואר אם הוא לא רשום עם מעקב

יש לי כרגע מכתב ששלחתי לאוסטריה שהלך לדואר לאיבוד אחרי שיצא מהארץ, רק בגלל שהוא רשום יש לי בכלל זכות לתבוע מהם פיצוי כספי על הנושא הזה

פורסם

אני הזמנתי 2 דברים נפרדים (ממוכרים שונים) מאנגליה, והם הגיעו אליי בפחות משבוע מהרגע ששילמתי למוכר דרך מטוס.

לא להאמין שפחות משבוע לקח למוצר להגיע לסניף דואר בחו"ל, לעלות על מטוס, לנחות בארץ, לעבור מכס, להגיע לסניף דואר ואז שלמחרת הדוור ישים לי בתיבה שפתק שיש לי חבילה בדואר.

כשבתוך הארץ יכול לעבור שבועיים בקלות כששולחים מכתב מעיר אחת לאחרת..

פורסם

נסתרות הן דרכיו של הדואר (והמכס)

פעם אחת החזיקו חבילה שלי בחיפה במשך כמעט שבוע בלי סיבה (בדואר, לא במכס)

ופעם אחרת חבילה הגיעה מהונג קונג לידיים שלי ב 4 ימים, אחרי שבילתה במערכת הדואר והמכס בקושי יום אחד.

פורסם

לפני חודשיים הזמנתי כמה פאנלים לסלולרי מאיביי, כולם חוץ מאחד הגיעו אחרי משהו כמו שבועיים שלושה.

אחד נעלם, יצרתי קשר עם המוכר והוא שלח לי עוד אחד ללא עלות כמובן.

לאחר כמה זמן הוא הגיע אליי, ואז כמה ימים אחרי מישהו בא אליי הבייתה ואומר לי בטעות חבילה שלי הגיעה אליו (שמות הרחובות דומים בשכונה שלי).

מסתבר שמישהו עשה טעות ובמקום לשים בתיבה שלי שם למישהו אחר...

פורסם

הזמנתי כבל MHL מחנות באנגליה כולל משלוח רגיל חינם.

חיכיתי חודש+ והחבילה לא הגיעה. החבר'ה מהחנות שלחו לי עוד חבילה והפעם בדואר רשום(ללא חיוב נוסף).

סתם מסקרן אותי לאן לעזאזל נעלמה החבילה הראשונה?

נפל לים? הגיע בכלל לארץ? נגנב מהדואר? נגנב לי מהתיבה?(בית קרקע פרטי בשכונה שקטה מאוד ככה שהגניבה נראה לי הכי פחות חשוד).

זה ממש מעצבן, סתם חיכיתי חודש וחצי בשביל שישלחו לי עוד חבילה שגם לה לוקח מעל לשבועיים להגיע. עצוב.

יש לציין שהם רצו 8 פאונד נוספים על המשלוח השני(דואר רשום), קצת פילפל ישראלי והמשלוח בחינם.

מדובר בחנות הזאת

http://www.decrescent.com/

בכל אופן, אחלה שירות מצידם.

השורה הזאת עיצבנה אותי. עוד כמה כאלה כמוך, והם יפסיקו למכור לישראלים. לא חבל?

בכמה פעמים שהזמנו דברים, מאיביי ומהונג קונג, לא הייתה שום בעיה. לא חושב שיש בעיה עם דואר ישראל יותר מאשר עם כל שירות דואר אחר בכל מדינה אחרת בעולם.

פורסם
  • מחבר

השורה הזאת עיצבנה אותי. עוד כמה כאלה כמוך, והם יפסיקו למכור לישראלים. לא חבל?

בכמה פעמים שהזמנו דברים, מאיביי ומהונג קונג, לא הייתה שום בעיה. לא חושב שיש בעיה עם דואר ישראל יותר מאשר עם כל שירות דואר אחר בכל מדינה אחרת בעולם.

על מה ולמה אתה מרשה לעצמך להתלהם בזמן שאין לך מושג מה כתבתי להם באימייל.

זה נרשם בחיוביות. הרי הם ביקשו ממני תוספת של 8 פאונד על משלוח רשום.

אז רשמתי להם:

Hello Damien,

Thanks for your reply.

I think that as a customer that's been waiting almost a month for a delivery, I at least deserve a free recorded shipping.

This is truly frustrating.

;)

אגב, אם זה נשלח בדואר רגיל

http://www.clove.co.uk/productimages/fullsize/E0E7C4AF-20AE-4442-AB33-F6975F509B48.jpg

שמים לי את זה בתיבה או משאירים לי פתק?

וקרה לי גם פעמיים שלוש ששלחו לי דואר רשום בארץ ואפילו לא שמו לי פתק. פעם ראיתי את הפתק במורד הרחוב על הריצפה בכלל.

פורסם

מעקב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים