עבור לתוכן

Athlon XP 2800+ 2.2GHz!!!

Featured Replies

פורסם

"אין שום טעם בעולם לשדרג היום מעבד שרץ ב-600MHz, נקודה."

זה הדבר הדפוק ביותר ששמעתי אי פעם!!!

למה אתה בכלל משתמש עם מחשב אם הוא לא מהיר - זה כמו שיהיה לך מכונית משנות השמונים - אולי היא נוסעת טוב אבל היא פשוט מיושנת מידי.

אני משדרג את המחשב לפחות פעם ב3 חודשים (כרטיס קול חדש,כרטיס מסך, ואולי לפעמים לוח אם + מעבד) ואני חושב שכולם צריכים לעשות כך!!! medal of honor : allied assault RRUULLSS

• תגובות 47
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פעמיים גבר.

לא לכולם יש כסף מיותר לבזבז על מעבד חדש כל 3 חודשים.

פורסם

לא אמרתי לבזבז כסף מיותר - אם יוצא משהו חדש במחיר הוגן צריך לקנות אותו

גם לא אמרתי שצריך להחליף את כול המארז פעם ב 3 חודשים, אמרתי שאפשר לקנות לו תוספות!!! אפילו קטנות כמו:

ג'ויסטיק

עכבר חדש

רמקולים

פורסם

ב. תסכימו איתי שניכם שיותר חשוב להוסיף זיכרון (וגם זה תלוי מאוד) מאשר לשדרג מעבד. אני מכיר הרבה אנשים (SE7EV ואני ביניהם) שהעלו מ 256 זיכרון ל 516 והרגישו שיפור עצום, הרבה יותר מהשיפור שהיה מביא שידרוג מעבד.

שכח מזה, כמעט ולא ניתן להבחין בעין בהבדל בין 256MB ל-512MB. גם במבחני מעבדה מדובר בהבדלים זעומים של אחוזים בודדים. חפש מאמרים בנושא שהתפרסמו בעבר ב-firingsquad.com.

זה הדבר הדפוק ביותר ששמעתי אי פעם!!!

למה אתה בכלל משתמש עם מחשב אם הוא לא מהיר - זה כמו שיהיה לך מכונית משנות השמונים - אולי היא נוסעת טוב אבל היא פשוט מיושנת מידי.

אני משדרג את המחשב לפחות פעם ב3 חודשים (כרטיס קול חדש,כרטיס מסך, ואולי לפעמים לוח אם + מעבד) ואני חושב שכולם צריכים לעשות כך!!!

now, זה הדבר הדפוק ביותר ששמעתי אי פעם ;)

לשדרג את המחשב כל שלושה חודשים זה הדבר הכי מטופש וריקני שיכול להיות.

אין שום סיכוי שתוכל להרגיש בהבדלים בין מעבד XP1800 ומעבד XP2100. ואם אתה אומר שיש, אז אני יכול רק להציע לך את רחמי.

going off topic

לידיעתך, אני נוסע בסובארו ג'סטי 86' שמביאה אותי באמינות מוחלטת לכל קצוות הארץ.

המכונית הזאת מספקת את כל צרכי. היא משייטת ללא כל בעיה ב-20% מעל המהירות המותרת בארץ; מותקנים בה כל הפריטים ההכרחיים (רדיודיסק, דיבורית וכולי...); והיא גם עוקפת ללא בעיה ויוצאת מרמזורים ללא רגשות נחיתות (ניחשת נכון, אני לא נכה ולכן אני כן משתמש בגיר ידני - מתוך בחירה.)

בקיצור, את ה-90000 ש"ח שמפרידים בין העלות של הענתיקה הזאת לבין רכב חדש, אני מעדיף לנתב לדברים אחרים. ציינתי כבר שאני לא מגדיר את עצמי כאדם ריקני?

off topic/

Prog.

פורסם

אמרת שיש לך רדיודיסק!!!! - זה בטוח תוספת בגלל שהמציאו את ה סי די בערך ב86

אמרתי לקנות לו גאדג'ט חדש כול 3 חודשים לא אמרתי להחליף את כול הקופסא!!!

תשים לב למה שאתה כותב!!!!

פורסם

תשים לב על מה הדיון... rolleyes.gif

ועצה שימושית: קרא שוב את מה שאתה כותב לפני שאתה מפרסם את זה.

Prog.

פורסם
  • מחבר

"שכח מזה, כמעט ולא ניתן להבחין בעין בהבדל בין 256MB ל-512MB. גם במבחני מעבדה מדובר בהבדלים זעומים של אחוזים בודדים. חפש מאמרים בנושא שהתפרסמו בעבר ב-firingsquad.com."

גם אני רציתי להעיר לו על זה אבל לפעמים, זה דווקא נכון. רק אם הוא משתמש בחלונות 2000/XP. כי גם אם יהיו לך 256MB זיכרון, חלונות תמיד יישתמש בSWP FILE שלו והמערכת תעבוד איטית בצורה משמעותית. אם יש לך 512MB ומעלה (כמו שיש לו), הוא יכול לבטל בכלל את השימוש בקובץ הזה ואז המחשב שלך באמת טס. (אני משער שזה מה שהוא עשה.....)

פורסם

"שכח מזה, כמעט ולא ניתן להבחין בעין בהבדל בין 256MB ל-512MB. גם במבחני מעבדה מדובר בהבדלים זעומים של אחוזים בודדים. חפש מאמרים בנושא שהתפרסמו בעבר ב-firingsquad.com."

גם אני רציתי להעיר לו על זה אבל לפעמים, זה דווקא נכון. רק אם הוא משתמש בחלונות 2000/XP. כי גם אם יהיו לך 256MB זיכרון, חלונות תמיד יישתמש בSWP FILE שלו והמערכת תעבוד איטית בצורה משמעותית. אם יש לך 512MB ומעלה (כמו שיש לו), הוא יכול לבטל בכלל את השימוש בקובץ הזה ואז המחשב שלך באמת טס. (אני משער שזה מה שהוא עשה.....)

פעמיים היפ היפ הוריי :lol:

לפחות אחד שמדבר לעיניין! ההבדל היה מאווווד מורגש, תשאלו את SE7EN או שתבואו לראות.

ההבדל בין זמני גישה לדיסק הקשיח וזמני הגישה לזיכרון פשוט פנומנליים. מאז שהוספתי זיכרון וביטלתי גישה ל SWAP FILE, ביצועי המחשב השתפרו פלאים (ואני רק מניח ששידרוג המעבד היה עולה יותר ונותן פחות - קניתי את הזיכרון בתקופה שהוא עלה גרושים ולא כיום כשמשקלו נמדד בזהב).

פורסם
You R an idiot...

זה שאמרתי שרק התזמון חשוב כדי שהמעבד יצליח, זה נכון. אני יודע שהוא יצא עוד הרבהההה זמן ושזאת סתם דוגמה אחת קטנה, ורק אמרתי בזה שיש לAMD מה לתת, אבל רק אם הם יציאו את המעבד בתזמון טוב, רק אז הם יישלטו במערכות הכי חזקות. אמרתי זאת משום שהתזמון של AMD ממש גרוע כי הם תמיד מחכים שאינטל יוציאו משהו חזק מאוד, ורק אז אחרי חודש הם נזכרים להוציא משהו שייתן לו תשובה רצינית.

התזמון שלהם לא גרוע והם לא "מחכים" לאינטל אם הם מוצאים משהו אחרי אינטל יש לזה סיבה...

הדברים האלה לוקחים זמן - המעבר בתהליך יצור הוא תהליך מאוד מורכב

וצריך לדאוג שיש לך תפוקה טובה ולדאוג לייצר מלאי מספק לפני שמוציאים את המעבד.

הדברים האלה לוקחים זמן. אף אחת מהחברות לא יכולה לשחרר P4 3Ghz או XP 2800 בתוך זמן קצר

כי זה יהיה בילתי אפשרי לייצר אותם בתפוקה מספיקה... צריך לבנות סטפינג חדש וללטש את תהליך היצור לבנות מלאי וכו'.

ואינקודר - אולי אין טעם לקנות את המעבד הכי מהיר

אבל יש וחצי טעם ליצר מעבדים יותר מהירים - מדובר גם במאבק על יוקרה וגם במאבק כלכלי

אנשים משלמים פרימיום בשביל הדגמים החדשים בעוד עלות היצור לא משתנה - לכן החברה שמוציאה

מעבדים יותר מהירים מה יותר יכולה להוזיל מחירים על הדגמים ה"חלשים" יותר מהר יותר.

אם AMD לא הייתה מיצרת מעבדים מהירים יותר מהרמה של Duron 1200 אתה יכול לצפות שהמכירות שלהם

יהיו באותו 10% שהם היו כשהם מכרו את ה K-6.

אולי זה היה מספיק לרוב המשתמשים (כמו ה K-6) - אבל אף אחד לא היה שומע בכלל על AMD (חוץ מ 10%).

אז כן - התחרות הטכנולוגית כן חשובה... אם אתה לא מתחרה טכנולוגית אתה לא מתחרה בכלל...

פורסם

בדיוק כמו שמכוניות כמו יגואר מתחרות בפורמולה 1 - בשביל יוקרה. השליטה במעבדי העל מאוד חשובה לתדמית של החברה, ולהוזלת מחירים של מעבדים יותר הגיוניים.

פורסם

מעבד חזק והרבה זיכרון אומר עוצמת חישוב יותר גבוהה.

אם היו אומרים שלא צריך יותר חזק לפני 20 שנה לא היו לנו משחקים בתלת מימד ועוד 99% מהדברים המדהימים שיש היום בשוק.

אני לא רוצה את ההכי חזק אבל בהחלט שיהיה לי מעבד טוב שהוא לפחות חצי מהמהיר ביותר.

600 מגהרץ זה כבר מעבד גבולי מאד וזה מורגש, מי שאומר שזה מספיק לו מצויין!!!... אבל שלא יחשוב שאחרים לא צריכים!

בסופו של דבר אם היה לך כסף היית קונה פרארי ולא סוברו. אותו דבר לגבי מחשבים.

על חומרה לא מתפשרים!

פורסם

You R an idiot...

this is only a sample of an Athlon XP 2800 - its not coming anytime soon

Intel does this all the time - they showed an air-cooled 3Ghz northwood at IDF2002

So what ever T-bred can reach - you can be sure northwood can too (and even earler)

and AMD cant control the Market - they can make only about 40-50 millon processors a year in there dresden FAB.

while there are almost 150 million processors being sold evrey year

so they can control around 35% of the market at best.

אתה חייב לעשות משהו בנוגע לאנגלית שלך.

זה למה - כי אני שונא אנשים שחושבים שהם יודעים הכל

נכון, אותו דבר איתי. אני גם שונא אנשים שחושבים שהם יודעים אנגלית ושלכתוב באנגלית(עם שגיאות נוראיות) עושה אותם לחכמים ומבינים.

פורסם

אמרתי לך, יוסי (עם Double S).. :-X

פורסם

זה בגלל שזה לא העביר לי לעברית...

כל שאר ההודעות שלי בפורם הזה בעברית... עד כמה שאני זוכר...

anyway זה לא ממש משנה... אני עושה שגיאות כתיב גם בעברית

אני פשוט עושה שגיאות כתיב... הרמה שלי באנגלית די טובה (145 בפסיכו' 92 בבגרות 5 יח"ל).

פשוט לא אכפת לי - זה התוכן שחשוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים