פורסם 2011 בנובמבר 1714 שנים אני בחרתי שלא לדבר עם KSP, אבל תתקשר תשאל ואולי בסוף נקנה שםאם מדובר בכמות של מעל 10 יחידות, אולי עדיף קודם לדבר ישירות עם CMS?שמישהו יתקן אותי אם אני טועה, אבל עד כמה שידוע לי מסכי Dell מגיעים לTMS מCMS דרך CD-LOG מה שנראה כמו שרשרת "Human Centipad" מיותרת לגמרי.
פורסם 2011 בנובמבר 1714 שנים אני יכול לנסות לדבר איתם מחר, אבל אתה חושב שהם בכלל יסכימו לדבר איתנו?האתר שלהם חסום לגמרי למשתמש מהשורה. בדף צור קשר הם רוצים לדעת מאיזה חברה מגיע הפונה...
פורסם 2011 בנובמבר 1714 שנים אני לא חושב שKSP יוכלו להתחרות בהצעה, לא מבחימת מחיר, כי בזה הם דווקא טובים, אלא בקטע של המשלוח, כי KSP לא עושים משלוחים...
פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים זה לא משלוח של החנות ובמקרה הזה המסך אפילו לא עובר דרכם. לכן זאת לא הסיבה למה אין טעם לברר ב-KSP (אם כי יכולות להיות סיבות אחרות).אני גם מנסה לברר, אבל לא בטוח שאספיק לפני יום ראשון.במחשבה שנייה הם באמת כנראה לא עובדים היום. חוץ מזה אני לא רואה שיש לחץ לבצע את ההזמנה ביום ראשון (מה יכבר ישנה אם נמתין עוד יום אחד?). צריך לעשות מספר בירורים אפילו רק מהטעם של צרכנות נבונה.
פורסם 2011 בנובמבר 1814 שנים למה לא מקבלים A02 revision..?? כבר יצאה לפני חודש..נכון מה הטעם לגמור ליבואן את המלאי?עדיף להמתין ולקבל AO2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.