פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים שלום לכולם!אני מתלבט בין שני המארזים בכותרת,האם ההבדל של 75 שקלים לטובת הPLUS מצדיק את קנייתו?המון תודה מראש לעוזרים!
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים הPLUS מגיע עם מאורר קידמי של 140MM לעומת 120 בBASIC הPLUS מגיע עם מאורר נוסף בחלק העליון של המארז בגודל 120MM (בAdvanced המאורר העליון שמגיע עם המארז הוא 140MM)הPLUS מגיע עם תושבת אחת לכונן של 2.5" אם זה עוזר לך ..ככה שלדעתי ההבדל כן שווה כל עוד זה רק 75 שקל ולא יותר.
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים רגע הPLUS זה בעצם הגרסא עם החלון לא? זה לפחות מה שראיתי...מצאת אותו בעוד מקומות חוץ מKSP?
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים כן זה היה לי מוזר שבתמונה אצלהם זה מופיע עם חלון וגם רשום עם חלון (אני גם מתנגד לחלון), מאחר וקראתי הרבה פעמים שאין את הגרסה הזאת בארץ. אולי כדאי לך לוודא את זה, במיוחד שמדובר בKSP : עריכה: עכשיו ראיתי שיש להם גם גרסה שלא רשום עם חלון שעולה קצת פחות, אז כנראה שהביאו כבר גם תגרסה הזאת.
פורסם 2011 בנובמבר 1714 שנים שום דבר לא רע ב 690, פשוט ה Fractal Design באותה רמה ויכול להיות שיתאים יותר למה שהוא מחפש, רק רוצה לבדוק שהוא לא פספס את המארזים האלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.