עבור לתוכן

שאלה| java api

Featured Replies

פורסם

טוב, העניין עבד לי כמצופה.

האם עשית add external jars? ואם כן, האם בחרת קובץ JAR (פורמט כיווץ) שמכיל קבצי CLASS? קובץ CLASS הוא קובץ JAVA שעבר

סוג של קמפול. בלינוקס תשתמש בפקודה:

javac name.java

וזה יצור לך קובץ CLASS שאותו אתה צריך לכווץ לפורמט JAR ולקובץ הנ"ל לבצע import.

פורסם
  • מחבר

אני אנסח את כל הפעולות שעשיתי הכי מדויק שאני יכול.

פתחתי פרויקט חדש וקראתי לו turtle. הורדתי ספריה Turtle.jar. את הקובץ הזה שמתי איפה ששמרתי את הפרויקט- בתיקיית src של פרויקט turtle. נכנסתי לפרויקט עשיתי מאפייני פרויקט-java buildpath-lib- libraries-add external jar. הוספתי את הקובץ שהורדתי.

עברתי לקוד ומעל הclass רשמתי import Turtle.jar. איפה אני טועה?

תודה רבה על העזרה

פורסם

אם Turtle.jar מכיל class בשם Turtle.class אז ה-import צריך להיות:

import Turtle. הוא לא נותן לך לבצע את ה-import תחת השגיאה בהצהרת האובייקט?

פורסם

לא בהכרח, כי יכול להיות שהמחלקה נמצאת ב-package מסוים, ואז צריך לעשות import באמצעות ה-package הזה (כלומר, אם המחלקה נמצאת בחבילה mypackage אז צריך לעשות import mypackage.Turtle)

פורסם

פשוט תכתוב:

Turtle t = new Turtle();

.

ואז תעמוד אחרי המילה Tutrtle ותלחץ ctrl+space זה יפתח לך EDITOR ששואל אותך איזה import היית רוצה לעשות, או יותר טוב, אם יש רק class אחד כזה הוא פשוט יעשה את ה - import אוטומטית.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, חזרתי מהצבא וניסיתי להריץ כמה דברים. התקנתי את הpackage של האוניברסיטה העברית unit4 ורק בזכות זה עבד לי המחלקה turtle, ולא הצלחתי להתקין ספריה לפי מה שייעצתם לי. בנוסף, ניסיתי לקרוא באתר של oracle קצת על הנושא, להבין תקטע של ה api . מאיפה להוריד ספריות, איפה יש רשימה של הספריות הקיימות ולא הצלחתי להבין את זה.

בנוגע לתגובה האחרונה זה מה שעשיתי כל הזמן.

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

אפשר עזרה? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים