פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים לא הייתי מסתמך על המחירים האלה, החוברת הזאת נראת לי מלפני עליית המחירים.איזה חוברת?רק לידיעתכם, החוק מחייב אותם למכור במחיר המוצג.
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים למה לא להוסיף כפתור שיבטל אתה הצורך במעקב בנוסף לידוע במייל... לא חבל על הספאם?
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים איזה חוברת?רק לידיעתכם, החוק מחייב אותם למכור במחיר המוצג.כן רק מאחר וכאשר אתה לוחץ על המוצר לרכישה אז מופיע מחיר אחר אני לא בטוח אם זה תופס.
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים למה לא להוסיף כפתור שיבטל אתה הצורך במעקב בנוסף לידוע במייל... לא חבל על הספאם?לא קשור למעקב למייל.יש אפשרות לעשות סינון הודעות ולצפות רק בהודעות שהוספת בהן תגובה. אנשים רוצים לדעת מה קורה אבל אין להם מה להגיד, לכן רושמים מעקב ועוקבים אחרי התגובות להודעות שלהם
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים לא קשור למעקב למייל.יש אפשרות לעשות סינון הודעות ולצפות רק בהודעות שהוספת בהן תגובה. אנשים רוצים לדעת מה קורה אבל אין להם מה להגיד, לכן רושמים מעקב ועוקבים אחרי התגובות להודעות שלהםרשמתי "בנוסף" עם לא שמת לב. שיוסיפו כפתור גם למעקב בפורום. אף אחד לא חשב על הרעיון "המבריק" הזה?!
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים אתם מוכנים להרגע? יש עוד שבוע עד התאריך.אופיס דיפו יצאו במבצע שבוע מוקדם מכולם, כנראה כי המבצעים שבוע הבא יהיה טובים יותר ולא יאפשרו להם להתחרות.
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים כול המבצעים בארץ בלאו הכי גרועיים,זה לא מה שמעניין אותי... הרבה יותר מעניין אותי מבצעים באייבי ומחו"ל שאפשר להזמין. פקחו עין שם.
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים כול המבצעים בארץ בלאו הכי גרועיים,זה לא מה שמעניין אותי... הרבה יותר מעניין אותי מבצעים באייבי ומחו"ל שאפשר להזמין. פקחו עין שם. כמו שמעלים לפה לינקים / תמונות של מבצעים טובים בארץ, אפשר להעלות גם לינקים / תמונות למבצעים שווים בחו"ל.
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים אופיס דיפוhttp://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert22בתוקף עד ה21.9.11פג תוקף כבר חודשיים
פורסם 2011 בנובמבר 1913 שנים הרבה יותר מעניין אותי מבצעים באייבי ומחו"ל שאפשר להזמין. פקחו עין שם.ננסה לעקוב כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=518399.msg4430902#msg4430902
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.