פורסם 2011 בנובמבר 1713 שנים מה? אנשים כותבים מעקב כדי לקבל ידוע בדואראנשים, כמוני, שולחים "הודעת מעקב" כדי שיוכלו להכנס לאתר ולראת אם יש חדש תחת "הראה תגובות חדשות להודעות שלי".לא כדי שיהיה להם מייל.
פורסם 2011 בנובמבר 1713 שנים OK, I stand corrected.פשוט נמאס לראות כל כמה דקות מייל לתיבה שכל תוצאתו היא "מעקב".
פורסם 2011 בנובמבר 1713 שנים OK, I stand corrected.פשוט נמאס לראות כל כמה דקות מייל לתיבה שכל תוצאתו היא "מעקב".זה ממש פשוט לבטל את זה, מצ"ב תמונה לביטול.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 1713 שנים אין לי משהו ספציפי שאני צריך אבל לא יזיק לי בכלל כיסא לעבוד איתו. מעקב + אם יש מבצע על כסאות באחת מהרשתות הגדולות - יש לנו פה KSP, Office depo ובאג.
פורסם 2011 בנובמבר 1813 שנים לא, אבל אני מקווה שאחרי המבצעים המחירים ל-HDD יחזרו למספר ימים למחירים לפני העליה.אני חייב כונן חיצוני :-\
פורסם 2011 בנובמבר 1813 שנים אין לי משהו ספציפי שאני צריך אבל לא יזיק לי בכלל כיסא לעבוד איתו. מעקב + אם יש מבצע על כסאות באחת מהרשתות הגדולות - יש לנו פה KSP, Office depo ובאג. גם אני, אבל לא התלהבתי מהכיסאות בהיצע.
פורסם 2011 בנובמבר 1813 שנים לא, אבל אני מקווה שאחרי המבצעים המחירים ל-HDD יחזרו למספר ימים למחירים לפני העליה.אני חייב כונן חיצוני :-\ יש שם 2T ב-499 ש"ח.
פורסם 2011 בנובמבר 1813 שנים יש אתר אינטרנט למודעה הזאת?כן:http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000ZPX5CGpNovbDCSDUHQesd8G:12bbi68k5?id=techההנחות בפועל כמובן הרבה פחות מהמוצהר...לדוגמה יש 1+1 על מוצרי טכנולוגיה אבל המחיר המוצהר לפריט גבוה בכ~50% ממחיר השוק ויותר כך שההנחה בפועל היא ~25% ואתה חייב לקנות שני פריטים :-\ מישהו רוצה לקנות איתי עכבר G700 במקרה?עולה באופיס דיפו כ~600 ש"ח לעומת 475 ש"ח ב-KSP למשל, בלי מבצע.אחרי הנחת המבצע (1+1) יוצא 300 ש"ח או ~35% הנחה בקירוב.אולי כדאי פשוט לחכות למבצעים של KSP בכלל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.