פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים וואו, זה ממש חרא... אני צריך לקנות לחבר מתנה רמקולים למחשב וצריך את זה השבוע. איזה באמר...
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים יש לי כמה שאלות: 1. מה אמאזון בדיוק מוכנים לשלוח לארצנו? הבנתי שרק ספרים ומוזיקה לא? 2. בלאק פריידי בארה"ב - איך זה הולך בדיוק? באפל סטור יש הנחות על האייפון החדש? יש לפטופים זולים? אני אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שמכירים את זה ויודעים מה כדאי ומומלץ לקנות בבלאק פריידי
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים תמיד משדרים את הזוועה הזאת בחדשות ותמיד אני מתקשה להאמין שזאת האומה ששולטת בכדוה"א.
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים הקטע לפני האחרון עם השוטרים זה ענק! לפי דעתי אפילו בארץ אם יעשו משהו בקטנה של 80% על כל החנות (שזה לא מתקרב לרגלי בלאק פריידי בארה"ב שם דברים מוצעים גם בחינם), תהייה התפרצות המונית וגם יהיו כמה הרוגים בגלל שרמסו גופותיהם המצב במדינה שלנו יותר קשה
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים גועל נפש של דבר השטות הזאתי .. לפני שלוש שנים ראיתי התפרצות המונית על סניף TARGET בארה"ב ועוד כמה חנויות במול המקומי .. כמעט הרגו שם איזה שומר ..
פורסם 2011 בנובמבר 1713 שנים נתחיל כבר עם המבצעים?? שימו לב - 1+1 על מוצרי הטכנולוגיה באופיס דיפו, עד סופ"ש הבא
פורסם 2011 בנובמבר 1713 שנים שימו לב - 1+1 על מוצרי הטכנולוגיה באופיס דיפו, עד סופ"ש הבאזה מהעיתון? לא ראיתי את זה באתר שלהם....יש לך לינק במקרה? מה זה כולל?תודה!
פורסם 2011 בנובמבר 1713 שנים זה מהעיתון? לא ראיתי את זה באתר שלהם....יש לך לינק במקרה? מה זה כולל?תודה!מצטרף לשאלה גם אני הסתכלתי עכשיו באתר שלהם ולא ראיתי שום אינדיקציה למבצעים הללו.תודה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.