פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים Gta IV אפילו לא קרוב. לדעתי המשחק הרבה יותר מעניין מאובליביון. קודם כל אין את האווירה הג'נרית שאפיינה את אובליביון. העולם הרבה יותר מעניין. גרפיקה קיבלה שדרוג משמעותי. מי שטוען אחרת כנראה לא זוכר את אובליביון כמו שצריך. פס קול מעולה כרגיל, אך חלק גדול ממנו נלקח ממורווינד. דיבוב הרבה יותר מגוון מאובליביון. הערים יותר מעניינות. דווקא את התפריטים אני לא אוהב. הם מרגישים עמוסים מאוד במיוחד התפריט של הסקילס. בקיצור לדעתי מדובר במשחק הכי בשל ש-bethesda הוציאו. מה שצריך זה מוד לטקסטורה.
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים מדהים חבר'ה.אני משחק כבר 10 שעות(היום ב10:00 בבוקר הגיע העותק שלי) לפני רגע הרגתי את הדרקון הראשון שלי ,לא היה קשה אני חייב לציין.הצלחתי להפעיל את הקסם ה'משולב' זה שאתה בונה כדור אש אחד גדול.אנחנו יכולים לשכור שכירי חרב,לא יודע כמה חוץ מכמה גליצ'ים פה ושם(מערכת המסע המהיר צריכה שיפור),ואיזו קריסה לא ברורה,באמצע קרב עם ענק.סה"כ אני מבסוט... איפה נשמרות התמונות בסטים?הייתי רוצה לעלות כמה. עריכה:לא חשוב מצאתי,לינק http://imageshack.us/g/59/72449656.jpg/
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים הוספתי את אותו קסם ליידים אבל איך אני מכפיל את האפקט ?ואני לא מצליח לראות במפה את הסימון של הסייד קווסטים , רק את של המיין
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים אתה שם את אותו קסם על שני המקשים של העכבר ולוחץ על שניהם ביחד.הסייד קווסטים מסומנים בחץ כחול
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים Make Skyrim on PC Look Even Better http://pc.ign.com/articles/121/1212277p1.html מעניין מתי יצוצו תמונות של downsampling
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים למי שיש ווליום חלש במשחק: כנס ל"התקני השמעה" (לחיצה ימנית בעכבר על האייקון של הווליום ליד השעון של חלונות) תבחר את התקן השמע שלך , לחיצה ימנית עליו ולהיכנס למאפיינים. ללכת לטאב "שיפורים" ולסמן את "loudness ל אקולייזר", ללחוץ החל ואשר. בתוכניות אחרות שפועולות בסדר זה לפעמים ישמע חזק מידי, אז לזכור לשנות שגומרים לשחק בסקיירים. זה באמת עוזר, תודה רבה!
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים איך המשחק אמור לרוץ על שתי 560ti ? כי יש לי ירידות של ל 30 ומשהו אף פי אס מה יהיה עם המנועים המחורבנים האלה.
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים הכל על מקס ואולטרה?לא נראה לי.וגם איזה רזולוציה אתה משחקדרך אגב אני קורא פה אנשים עם 3 כרטיסים של 580 מריצים אותו על 60-70 אז אתה בטוח לא מריץ אותו על 60 חחח.יש דרייברים חדשים שתומכים בSLI אני יבדוק,קיצור פורט מחורבן כל המשחק הזה הם צריכים להוציא פאצ'ים ומהר
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים א) תצביע על החפץ עם העכבר ותסובב את הגלגלת.ב) אם המגן והגרזן לא נמצאים במועדפים אז כן. אני הייתי צריך לבחור רק את הגרזן (ליד אחת), והמגן מתווסף אוטומטית.אני לא מצליח לסובב חפצים, לא בדיוק הבנתי את זה. כאשר אני לוחץ C בתפריט זה עושה ZOOM על החפץ וזהו בעצם, לא משנה כמה אני לוחץ ומסובב את הגלגלת זה לא עושה כלום.עריכה: משהו נוסף, איך אני יכול לבדוק FPS? בעבר היה את פקודת TDT בסקיירים זה לא עובד
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים 1. יש אפשרות לראות את הדמות כשבוחרים נשקים ושריון ?2ץ איך אני בוחר קסם ליד ספציפית ? (היום אני פשוט שם אותם במועדפים ובוחר בQ)
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים מוזר לי רץ על 60 FPS ויש לי 4850PresentInterval=1 לשנות ל-0 כדי להוריד Vsyncזה יוריד את ה-Vsync .
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים הכל על מקס ואולטרה?לא נראה לי.וגם איזה רזולוציה אתה משחקדרך אגב אני קורא פה אנשים עם 3 כרטיסים של 580 מריצים אותו על 60-70 אז אתה בטוח לא מריץ אותו על 60 חחח.יש דרייברים חדשים שתומכים בSLI אני יבדוק,קיצור פורט מחורבן כל המשחק הזה הם צריכים להוציא פאצ'ים ומהרכן חוץ מAA אבל כן רזולוציה לא גבוהה 1280X1024
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.