פורסם 2011 בנובמבר 1014 שנים בסוף הצלחתי להתקין, אבל אני לוחץ על האייקון של המשחק והוא עדיין רושם שעד שהמשחק לא ייצא רשמית לא אוכל לשחק
פורסם 2011 בנובמבר 1014 שנים גיא תעדכן אם יש לך כל הצלחה להתקין את המשחק, סעמק עם הסטים הזה!ממה שאני מבין גם אם קנית את הדיסק אתה חייב להוריד את המשחק דרך סטים ורק אז תוכל לשחק..
פורסם 2011 בנובמבר 1014 שנים ממה שאני מבין גם אם קנית את הדיסק אתה חייב להוריד את המשחק דרך סטים ורק אז תוכל לשחק..הוא סיים את הPRE LOAD אצלי והוא עדיין רושם:When the game is officially released, you'll be able to play it immediately
פורסם 2011 בנובמבר 1014 שנים הוא סיים את הPRE LOAD אצלי והוא עדיין רושם:When the game is officially released, you'll be able to play it immediately"This game will unlock in approximately 1 hour"ציטוט מתוך העמוד של המשחק בסטים.
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים אתם עוד במצב טוב.כונן הDVD שלי לא קורא דיסקים DVD...קניתי את המשחק היום, הגעתי הבייתה שמתי את הקוד והתחלתי להוריד מהסטים על 30KBS.לשימחתי עכשיו זה על 500.מת שיגיע כבר המחשב החדש!!
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים השוואה ראשונית בין ארבעת המצבים הגרפיים של המשחקhttp://kotaku.com/5858451/see-the-differences-between-skyrims-four-pc-graphics-settings/gallery/1
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים הבעיה היא לא ספציפית האמת.זו בעיה כללית, בקצב הזה עוד 10 שנים לא יוציאו בכלל משחקים למחשב
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים קודם כל בטח שיש הבדלים. הרבה יותר צללים, העץ נראה יותר מציאותי, גשר נראה יותר מפורט. שנית, למי אכפת? לגרסת מחשב יצאו עשרות מודים מעולים שישפרו כל היבט במשחק בזמן ששחקני קונסולה ישארו רק עם DLC. קח לדוגמא את Fallout 3 שאחרי שמתקינים את המודים מקבלים חווית משחק שונה לחלוטין.
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים הבעיה היא לא ספציפית האמת.זו בעיה כללית, בקצב הזה עוד 10 שנים לא יוציאו בכלל משחקים למחשבתרגע חביבי. עוד כמה שבועות יצאו הרבה מודים שישפרו את הגרפיקה. HD Texture Pack, Enhanced Weather וכו' וכו'.אל תדאג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.