עבור לתוכן

The Elder Scrolls V- Skyrim - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שאלה לח'ברה

התחלתי אתמול לשחק ( רק רמה 3 )

איך אני משתמש ב QUICK SLOT 1- 8

אני רוצה במיוחד לשלוף במהירות סוגי נשקים שונים , אם זה קשת או TWO HAND WEAPON וכ'

מישהו יכול לתת הסבר קצר.

תודה

• תגובות 584
  • צפיות 61.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שאלה לח'ברה

התחלתי אתמול לשחק ( רק רמה 3 )

איך אני משתמש ב QUICK SLOT 1- 8

אני רוצה במיוחד לשלוף במהירות סוגי נשקים שונים , אם זה קשת או TWO HAND WEAPON וכ'

מישהו יכול לתת הסבר קצר.

תודה

הם עשו את זה הפעם ממש מסובך וגם בשום מקום במשחק עצמו לא כתוב איך בכלל עושים את זה.

בקיצור, צריך קודם כל להכניס את החפץ או הקסם למועדפים (תלחץ F בתפריט של החפצים), ואז תכנס לתפריט של המועדפים (תלחץ Q) ושם תלחץ על מקש של מספר בין 1-8 בחפץ כדי לקבוע לו hotkey.

פורסם

שאלה אני רמה 12 ככה, איפה אני יכול למצוא חרב one hand טובה?

דרך אחת שאני מצאתי היא להתקבל ל companions כחלק מהקבלה את יכול לבקשה שמהנפח להכין לך חרב מפלדה מיוחדת

פורסם

חבר'ה.. שיש לי את המגילות לכישופים מיוחדים.. יש מצב לעשות טעינה אוטומתית לזה? כי הם ממש חד-פעמיים..

מה עושים?

פורסם

תודה shantax :xyxthumbs:

אכן מורכב

ומסכים איתך תפריט הניווט של SKIILS ויזיאלית יפה , אבל על הפנים מבחינת נוחות ויכולת מעבר מהירה ובחינת אפשרויות שידרוג

טוב נתרגל...

פורסם

רק עכשיו אני קלטתי.. שמתי שקוראים את הספרים שמלמדים אותך קסמים (spell), אז אתה יכול לעשות עוד קסמים.. וואוו איזה דברים עשיתי עכשיו.. המשחק כל כך כייפי.. באמת !

כל המושג RPG השתנה אצלי 180 מעלות. פשוט חלום. אני ממש מרגיש בתקופה שמה ובאווירה הזו..

שווה כל שקל !

פורסם

הייתי כמוך עד ששיחקתי ב-Oblivion בפעם הראשונה לפני כ-5 שנים או קצת יותר ואז כל העולם שלי השתנה

אין מה להגיד חוץ מגאונות, בחיים שלי לא ראיתי משחק שמציע יותר מהמשחקים מהסדרה הזו

פורסם

כנ"ל, עד עכשיו בקושי נגעתי במשחקים בסגנון למעט MMORPG לפעמים.

פורסם

רק עכשיו אני קלטתי.. שמתי שקוראים את הספרים שמלמדים אותך קסמים (spell), אז אתה יכול לעשות עוד קסמים.. וואוו איזה דברים עשיתי עכשיו.. המשחק כל כך כייפי.. באמת !

כל המושג RPG השתנה אצלי 180 מעלות. פשוט חלום. אני ממש מרגיש בתקופה שמה ובאווירה הזו..

שווה כל שקל !

איך אתה עושה עוד קסמים?פרט הסבר ונמק

פורסם

אתה קונה ספרים ופשוט קורא אותם אחרי זה.. (השם שלהם מתחיל ב-spell משהו כזה נראה לי), ואז פשוט מתווסף לך עוד קסם.

אחד המשחקים ;)

פורסם

מה אתה נגנב? כולה ספר שמלמד אותך כישוף חדש :\

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת אספתי את העותק שלי ורק עוד 17 דקות לסיום ההתקנה :D

יש לכם אולי טיפים להתחלה?

פורסם

תחליט מראש מה אתה רוצה להשקיע.. לבינתיים מאוד כייף לי בתור קוסם.

איזה משחק אש..

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת אספתי את העותק שלי ורק עוד 17 דקות לסיום ההתקנה :D

יש לכם אולי טיפים להתחלה?

תצטרף לגילדת הגנבים כמה שיותר מהר.

תחסוך לך זמן בלהסתובב ולנסות למכור את החפצים שעליך למוכרים שלא קונים סחורה ואין להם הרבה כסף.

תשתדל ללמוד SKILLS אצל TRAINERS לפני שאתה מעלה LEVEL (אפשר עד 5 כל LEVEL).

בהתחלה עדיף את מה שחשוב לך.

בהמשך כשהמחיר גבוה מאוד עדיף להשקיע בלהעלות דברים פחות חשובים (שעדיין שימושיים) שבאופן טבעי מתקדמים לאט יותר אצלך.

פורסם

אתה מתכוון ל-spell tome

ואני לא מוצא את ה-DB,'טבחתי' בנתיים חצי עיר וכלום.זה לא כמו באובליביון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים