פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים שלום קניתי קורא כרטיסים לפנל דיסקטים כזה: הקורא עם שבב של חברת ChipsBank או ChipsBnk לא מצליח לכתוב על כרטיסי SD כל שאר הכרטיסים בסדר אני משתמש ב-Win7 32bit יש למישהו מושג אם יש פתרון לבעיה? או שאולי יש לכם המלצה על קורא דומה שאתם יודעים שהוא אמין? תודה!
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים אני מניח שלקרוא אתה כן מצליח.תנסה להזיז בכרטיס SD את הפין לכיוון המנוגד מ LOCK. אם כבר עשית את זה, תנסה לזיז אותו טיפה לכיוון ה LOCK.
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים מחבר אני מניח שלקרוא אתה כן מצליח.תנסה להזיז בכרטיס SD את הפין לכיוון המנוגד מ LOCK. אם כבר עשית את זה, תנסה לזיז אותו טיפה לכיוון ה LOCK.זה עובד בקורא אחר...קנית אותו מ DX?לאמ-EBAYוכן אני יודע שזה בעייתי ובגלל זה אני אשמח להמלצות על משהו מוכר וטוב
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים הגנה מכתיבה זה לא על כרטיס !הצופציק שעל כרטיס סוגר מפסק בקורא.אתה מנסה לעטוף כרטיס איפו שצופציק עם 2 שכבות או 3 של סלוטייפ.ולפתוח מכשיר ולבדוק הסוויטש של SD .כל קורא של 30 שקל עושה אותה עבודה בדיוק.
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים מחבר עזבו אותכם שניה מצ'ופצ'יקיםאין בעיה של Read Onlyזה מראה לי שגיאה מוזרה וכתוצאה מזה אי אפשר לכתובבסה"כ שאלתי אם מישהו נתקל בבעיה או דומה או מכיר קורא אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.