פורסם 2011 בנובמבר 2113 שנים בקרוב בקרוב.... המשחק האמיתי מתחיל אחרי הפאץ החדש ויציאת ההרחבה מה הפאצ' אמור להכיל?
פורסם 2011 בנובמבר 2113 שנים מה הפאצ' אמור להכיל?http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/11/18/incoming-battlefield-3-update.aspx
פורסם 2011 בנובמבר 2113 שנים @_bu3ouf_ The green flicker will be fixed by a future patch from DICE.— NVIDIA Customer Care (@nvidiacc) November 21, 2011 nvidiacc: @_bu3ouf_ The green flicker will be fixed by a future patch from DICE.
פורסם 2011 בנובמבר 2113 שנים רק שיורידו את הINRV הזה , דיי נמאס כמה נובים משתמשים בזה,כל כך קל להרוג עם זה וחבל..
פורסם 2011 בנובמבר 2113 שנים ואולי גם יחזקו את המקלעים המעפנים האלה ויזרקו את כל הסנייפרים בעצם יש תשובה לסניפרים כמה פצצות מרגמה סוגרות עניין
פורסם 2011 בנובמבר 2113 שנים השימוש היחיד שמצאתי ל M224 MORTAR זה להוריד סנייפר מעצבן.מלבד זאת, מדובר בנשק פנסיונרי משעמם לחלוטין
פורסם 2011 בנובמבר 2113 שנים כל סוג כזה או אחר של "נקמה" באויבים מעצבנים הוא אפקטיבי ומספק.אבל לשבת סיבוב שלם בקונקוואסט ולהרביץ איתו, נוגד את כל חוקי הבסיס של סדרה כמו בטלפילד
פורסם 2011 בנובמבר 2113 שנים אם כבר ציינת יש טקטיקה מאוד פשוטה אך מסורבלת- סרוק בהתחלה למרגמות של אויבים ותוריד אותם ובנוסף תעבור ממקום למקום לפני שאתה חוטף את הטיל לראש אתה יכול לשמוע אותו מתקרב אז E מהיר וריצה קדימה ולך תפוס איזה דגל
פורסם 2011 בנובמבר 2113 שנים כן ידועה הטכניקה אבל אני משתמש במרגמה רק שממש מעצבנים אותי הסנייפרים, או שסגרו את הקבוצה באיזה מקום צר וטוחנים אותנו.עוד לא פתחתי את ה240 רק את הפצנג והכוונות ברזל הראשוניות ממש מורידות את החשק מלעבוד איתו, נו טוב עוד שני הריגות ונקבל כוונת רוסית!אני עובד עם ה88 לרוב או 249 אבל הם חלשות יחסית לרובים של האסולט כמו ה aek שהוא מצויין גם לטווח רחוק.
פורסם 2011 בנובמבר 2213 שנים עם המשחק שלי ברוסית והפכתי אותו לאנגלית אז ביום שיצא הפאץ אני צריך עוד הפעם להחזיר אותו לאנגלית תמשחק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.