עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

Buy BF3 to get access to Battlelog.

???

מוזר. לי עוד לפני שנפתח המשחק, נראה לי אפילו לפני שהיה פרילוד, היה גישה לבטאללוג.

• תגובות 832
  • צפיות 72.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

קנית מאוריג'ין?

אולי זו הסיבה

אריק, המשחק יצא ומליונים ברחבי העולם משחקים (:

פורסם

כנראה.

פורסם

לא ברור לי משהו. BF3 משחק חדש, רק יצא וכבר אני מצאתי ברשת שיש אחד חדש Battlefield 3:Beta מישהו מוכן להסביר?

פורסם

למרות שאני לא ממש ברמה של החברה פה, אתם יכולים להוסיף אותי גם -

stormrider77

:)

פורסם

שלום חברס אשמח להוספה גם ronyg

הוספתי את כל מי שכתב :xyxthumbs:

פורסם

אני משחק מה27 לחודש. (משום מה זה נפתח לי יום לפני) ואני ממש חווה לאגים ובאגים מחרידים שלא היו לי בבטא.

יש לי AMD פנום OC 4X3.7

4גיגה זכרון

560TI

המשחק רץ מעולה 50+FPS.

אבל חווית המשחק נפגעת מאוד. אני התמכרתי לשלב המטרו, אבל השקן כל הזמן נופל לי מתחת לאדמה, דברים מעצבנים מאוד. תקיעות של המשחק לשניה ועוד הרבה דברים מעצבנים. פינגים גבוהים בשעות מסויימות.

מישהו מכיר, נתקל בבעיות אלו? (דרייבר 285.62)

פורסם

אפשר להוסיף גם אותי :)

בשלבי הורדה של המשחק,עוד שעה וחצי מסיים.

SnowShoveI

פורסם

קראתי שיש ל560 בעיות מיוחדות שרק בכרטיס הזה ישנן בbf3

תריץ חיפוש בגוגל על הבעיה חייב להיות פיתרון אם אני לא טועה זה לשנמך דריבר אבל תבדוק שוב

פורסם

הגרפיקה באמת אחת הטובות. אבל AA גם על X4 לא מרגיש חלק מידי .

אתה יכול להפעיל TrSSAA או SGSSAA מהדריבר (עם nvidia inspector), אבל זה לא שווה את פגיעת הביצועים (לפחות 4xSGSSAA מקצץ לי בחצי).

עוד אפשרות היא downsampling מרזולוציה גבוהה יותר (צריך להגדיר רז' custom בדריבר).

אבל אני "מתפשר" על 4xAA + FXAA. זה נראה לי יחס ביצועים\איכות משתלם.

אגב באשכול הקודם דיברו על console command להפעיל fxaa בשם worldrender.fxaaenable,

רק רציתי לציין ש:

1. הגדרה מיותרת מאחר ו-Post Processing AA מתפריט המשחק זה בדיוק זה - FXAA.

(הוכחה: תפעילו Post AA מהתפריט, ואז בקונסול תרשמו worldrender.fxaaenable בלי להזין ערך - הוא ידווח שזה כבר true)

2. ההגדרה מהקונסול מתאפסת בכל אתחול (ואם אני לא טועה גם בכל טעינת מפה)

פורסם

SyndromE, תגיד, איך המשחק רץ אצלך? כי אני רואה שיש לך מפרט מוזר משהו (Q6600 מצד אחד, אבל GTX 570, מצד שני)

פורסם

ממש מכביד...

בכל אופן הגרפיקה בין הבטא למלא מאוד משמעותית... ממש תענוג לחווית המשחק.

פורסם

למי שיש בעיות עם 560 / 560 ti שייכנס לאתר היצרן של הכרטיס (Gigabyte, Asus..) ויחפש עדכון BIOS, להוריד ולהתקין.

תיקן את הבעיות להרבה חברה.

** לא מניסיון אישי, קראתי בפורומים של NVIDIA.

פורסם

SyndromE, תגיד, איך המשחק רץ אצלך? כי אני רואה שיש לך מפרט מוזר משהו (Q6600 מצד אחד, אבל GTX 570, מצד שני)

רוב הזמן רץ טוב מאוד ב-ultra. פה ושם נפילות ל-36-40fps~ זה בקטנה, ה-CPU דופק אותי במפות של 64 בעיקר, שה-FPS נשאר נמוך.

למשל ב caspian border זה כבר מתחיל להעיק. שחיק, אבל הרבה פחות מהנה. רציתי לקנות מעבד\לוח\זכרונות חדשים אבל המתנתי לוודא שיש טעם.

עכשיו אחרי שפתרתי את בעית הקריסות שהיתה לי (קשור בזיכרון וירטואלי לשמחתי הרבה), אני יכול להביא מחשב חדש בראש שקט...

פורסם

^

אני לא משחק על מסך מלא ועדיין יש ירידות ל45 - כמובן בקטעים כבדים (ולא כל מפה ) ,אך שביטלתי מהדרייבר אני חושב שעכשיו בקושי ירד ל45 .

עד כה אני חושב שהמשחק הזה באמת הולך להיות בין הטובים... ממש הרגשה שאתה בתוך מלחמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים