פורסם 2011 בדצמבר 614 שנים בתור אחד שהיה וא בעיה עם המסך השחור בפאץ' הקודם, אחרי הפאץ' החדש הבעיה חזרה והתיקון הוא אותו תיקון.למי שלא יודע - בעלי CD-KEY רוסי יש בעיה של מסך שחור אחרי פאצ'ים חדשים וצריך להחליף שני קבצי שפה.אז החלטתי לפרסם את הקבצים שעזרו לי בשביל אלה שיש להם את הבעיה.http://www.multiupload.com/Y1AMDDVZ4Tמחליפים את הקבצים האלה לפי התיקיות שהם נמצאים בהם בתיקיית המשחק והכל עובד =]
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים הייתי אומר לך לפרמט כי זה אחד מאותם מקרים נדירים שאין לאף אחד מושג מה לעשות, אבל העצה הקודמת שלי לא עבדה אז שמישהו אחר יעשה זאת. ניסית לעיין פה ? http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/view/2832654624694388054/ נכנסתי לשם וראיתי משהוא על הבעיות שהמשחק לא עולה אבל דיברו שם על זה שצריך להוריד את ה TM ואצלי אין בכלל TM
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים עזרה PL0Xבזמן האחרון בסוף כל משחק אחרי הניקוד. כשמתחיל סיבוב חדש כל מה שמופיע לי זה LOADING והריבוע המהבהב. וזה ממשיך ללא סוף ככה. >:
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים הערב התחברתי והוא שאל אותי אם אני רוצה לעשות UPDATE , עשה UPDATE איזה חצי דקה ואז פתח לי את ה- Battlelog.משוום מה אני לא מצליח להתחבר לשום שרת.מישהו נתקל בזה?
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים תבדוק ראשית אם אתה עומד בדרישות המינימליות.אם יש לך אנטיוירוס AVIRA תסיר אותה.בנוסף, גם תאפשר בהגדרות פיירוול את כל מה שקשור למשחקעזרה PL0Xבזמן האחרון בסוף כל משחק אחרי הניקוד. כשמתחיל סיבוב חדש כל מה שמופיע לי זה LOADING והריבוע המהבהב. וזה ממשיך ללא סוף ככה. >:זה קורה לי בדיוק באותו מצב של מעבר בין מפות. לא כל הזמן אבל די הרבה לאחרונה.לא מצאתי לזה פתרון :-X
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים זה קורה לי בדיוק באותו מצב של מעבר בין מפות. לא כל הזמן אבל די הרבה לאחרונה.לא מצאתי לזה פתרון :-X גם לי זה קרה, מעיון בפורומים של הבטלוג זה קורה לעוד הרבה אנשים, ומצאתי שם גם פתרון זמני.פשוט בסוף כל סיבוב - כשמתחיל לעלות הלידרבורד וכל זה - תעשו minimize למסך ותחזירו אותו רק לאחר שהמפה הבאה מתחילה כבר לעלות. פתרון קצת מעצבן אבל לא מצאתי משהו יותר טוב, נקווה שיתקנו את זה בהקדם.
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים יש לי 2 בעיות מאוד מעצבנות:1. זמני הטעינה של המשחק (מה- Battlelog עד שנפתח המשחק וזמני העלייה של כל סיבוב) הורגים אותי , אני צריך לחכות כמה דקות טובות במצטבר עד שאני יכול להתחיל לשחק.2. הרבה מאוד שרתים נותנים לי הודעות שגיאה שאני לא מצליח להתחבר.רעיונות?
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים יש לי 2 בעיות מאוד מעצבנות:1. זמני הטעינה של המשחק (מה- Battlelog עד שנפתח המשחק וזמני העלייה של כל סיבוב) הורגים אותי , אני צריך לחכות כמה דקות טובות במצטבר עד שאני יכול להתחיל לשחק.2. הרבה מאוד שרתים נותנים לי הודעות שגיאה שאני לא מצליח להתחבר.רעיונות?כייף לך אני לא הצלחתי להפעיל את המשחק מאז שקיבלתי אותו וגם התמיכה של EA לא כול כך יודעים מה הבעיה לפי מה שאני רואה מהתשובות שלהם ...
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים ^^עדכון קטן, לפני שלא הצלחתי להיכנס והתחילו כל הבעיות הכל עבד יפה, מתי התחילו הבעיות? כשהתקנתי דרייבר חדש. 11.11c.מאז אני מקבל קיק ל0 דקות מפאנק באסטר, לא עזר כלום, שיחזור מערכת, שום דבר, פירמטתי, הורדתי מחדש, הכל עובד פיקס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.