פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים אהלן, חבר הפנה אותי היום לתוכנה SubiT שהייתה (לטענותו) בבטא סגורה והיום היא שוחררה לכולם.לפי הניסיון שלי, היא עובדת לא רע, מדי פעם יש נפילות אבל לא משהו מורגש ..http://subit-app.sf.netנסו תראו איך זה עובד לכם
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים מחבר לא, עד כמה שאני רואה הוא מוריד כתוביות מטורק - בעברית בלבד, לדעתי התוכנה היחידה שעושה את זה
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים כן, הרי אם אתה לא רשום, יש טיימר על כל הורדה (בסביבות ה-15 שניות המתנה כל פעם)
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים מצויין, אחלה של דבר.טוב לעצלנים כמוני או לאנשים פחות טכניים (משפחה וחברים)...
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים מעניין איך היא עוקפת את מנגנון ההמתנה שם.כן, הרי אם אתה לא רשום, יש טיימר על כל הורדה (בסביבות ה-15 שניות המתנה כל פעם)על ידי משתמש רשום?
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים אני יכול לערוב לכך שהתוכנה לא משתמשת במשתמש רשום בשביל זה (מכיר את המפתחים שלה אישית).(לא אחשוף את שיטת הפעולה הממשית שהיא נוקטת בה על מנת למנוע חסימה עתידית שלה)
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים יש נגן די טוב שנקרא BSPLAYER ויש לו אפשרות להוריד כתוביות בכל מיני שפות גם בעברית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.