פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים עדיין לא נראה לי כאילו הם הולכים להוריד מחירים, לדעתי מה שיקרה זה שהולכים לשווק "NGN במהירות 500 מגה" למשתמש הביתי ועדיין לתקוע לו את הזמבורה בתחת, כשבפועל הוא יקבל רק, בוא נגיד, 20 (שזה עדיין הרבה יותר טוב מהמצב היום)
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים לצערי, יש סיכוי לא קטן שאתה צודק.מבחינתי, שלא יורידו מחירים, המחירים גם ככה ברצפה.שלא ישווקו שום דבר מהיר יותר מ20-30 מגה (עושים את זה כבר היום וחבל).כדי לשפר את חוויית האינטרנט פלאים מספיק שיהיה פה 10/10 סימטרי רק כזה שבאמת עובד ונותן את הקצבים באלה.זה יעשה הרבה יותר טוב מאשר אותה חבילת NGN במהירות 500 מגה עם הורדה שאולי מגיעה ל20 והעלאה של 2.
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים זהו, שבעלות החבילות הקיימות עכשיו אפשר לעמוד, סך הכל האינטרנט כאן לא כזה יקר, הבעיה היא שמוכרים לך אינטרנט במהירות 10 מגה כשבפועל אתה מקבל הרבה פחות.במדינות אחרות בחו"ל לעומת זאת אתה משלם יותר, אבל האינטרנט שאתה מקבל הרבה יותר איכותי ואף אחד לא עובד עלייך בעיניים עם חבילות מנופחות.היה כאן איזשהו ת'רד שדיבר על זה, שבזב"ל מוכרים חבילות של 10,15 ו20 סתם, כשבתכלס הם לא מצליחים לספק אפילו חצי מזה ברוב שעות היום - בארץ ובחו"ל.
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים מה יעזור 500 מגה?המחירים לא יורדים לחבילות הישנות. לפי זה מי שיש לו חבילה ישנה ישלם כרגיל ומי שירצה מהירות של 500 מגה ישלם איזה 300 שקל לחודש ... זה נשמע אבסורד.למה המחיר של החבילות הישנות לא יורד?
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים זהו, שבעלות החבילות הקיימות עכשיו אפשר לעמוד, סך הכל האינטרנט כאן לא כזה יקר, הבעיה היא שמוכרים לך אינטרנט במהירות 10 מגה כשבפועל אתה מקבל הרבה פחות.במדינות אחרות בחו"ל לעומת זאת אתה משלם יותר, אבל האינטרנט שאתה מקבל הרבה יותר איכותי ואף אחד לא עובד עלייך בעיניים עם חבילות מנופחות.היה כאן איזשהו ת'רד שדיבר על זה, שבזב"ל מוכרים חבילות של 10,15 ו20 סתם, כשבתכלס הם לא מצליחים לספק אפילו חצי מזה ברוב שעות היום - בארץ ובחו"ל.בולשיט.
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים האם זה באמת יעזור? לפנות בוקר הכל רץ נפלא ובשעות היום הכל יורד בהדרגה עד לחנק עצום בשעות הערב והלילה, בגלל סיבה אחת:הבעיה האמיתית היא גיוס לקוחות הרבה מעבר לנפח התשתית שקיימת לספקית, הם ממשיכים לפרסם בטלויזיה ממשיכים למכור חבילות ענק, אבל כל כמה זמן הם מרחיבים את התשתית?!לשכור צינור לחו"ל בנפח 140גיגביט נשמע נפלא, אבל למכור חבילות בנפח כולל של 800גיגביט והמספר הזה רק עולה ועולה.. גורם לעומסי ענקק
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים הגיע הזמן שילמדו כבר את המנחה ואת כל אותם תומכים זוטרים בספקיות האינטרנט שיש לומר x מגהביט, ולא בייט. הטעות הזאת היתה נחמדה לימים הראשונים של ה ADSL בארץ, בתחילת שנות ה 2000.
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים הסרטון הזה ישן...הוא פורסם באחד עשר בספטמבר, והוא העתק של סרטון שפורסם אף לפני כן.היה גם דיון פה בפורום, אם לא כמה.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים כי האינטרנט בחו"ל הרבה יותר גרוע מהארץ זה למהמאיפה הבאת את זה?בארה"ב אתה יכול לקבל 1 חיבור VDSL ADSL XDSL או חיבור אופטי עם חברות הכבלים ושם מדברים אפילו איתך על T3 או 100 בעלות של 50-70 כולל תשתית + וספק.באירופה : נרווגיה \ שוודיה \ הולנד\צרפת (OVH) \וגרמניה אתה יכול להגיע ל 100\100 בלי למצמץ על 40 דולר שזה כולל תשתית.ישנם מדינות שבמצב לא יותר טוב מפה נכון.אבל להגיד שזה בולשיט זה שטות.
פורסם 2011 באוקטובר 2614 שנים אין ספק שהכבל החדש ישפר מהירות, ולו מהסיבה שתהיה הוזלה בעלות רוחב פס לספק עצמו.אבל אל לנו לשכוח שחברות האינטרנט הגדולות ושאר חברות הטייקונים בתחום התקשורת מונעים ע"י כוחות לא מאוזנים, וטובת הלקוחות נרמסת אל מול הפוטנציאל רווח שכרישי הניהול מסוגלים להעלות על דעתם.לכן אי אפשר לדעת באיזה מצב בדיוק נמצא את עצמנו.מה שבטוח זה שתעבורת האינטרנט תלך ותגדל גם בדרישה וגם בהיצע, כמו שקורה מאז המצאת האינטרנט.ושחברות הריכוזיות של הטייקונים ימשיכו לחלוב רווח ככל יכולתם, מול מצב השוק תלונות הציבור והתערבות הגופים המפקחים.ההשערה שהמצב ישאר דומה למה שהוא עכשיו רק שכל המספרים יעלו (במקום 12 שמקבל 1 תהיה חבילת 100 שמקבל 9) סבירה מאוד.בכל זאת כל שיפור כזה או אחר הוא טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.