עבור לתוכן

כתבה מעניינת על שיטת מבחני הביצועים הקיימת והבעייתיות שלה

Featured Replies

פורסם

כתבה בהחלט מעניינת, למרות שאין מסקנה חד-משמעית.

הוא מציג מנקודת מבט טיפה שונה את הבעייתיות המוכרת במערכים לעומת כרטיס בודד, שזה לדעתי לא חדש, ואם חושבים על זה, די צפוי - בחלוקת עומס בין שני התקנים או יותר תהיה תקורה גבוהה יותר מאשר בהתקן אחד חזק פי שניים.

אך עדיין לא ברור - כמה זה משפיע בפועל על תחושת החלקות של השחקנים. נשמע הגיוני שזה ישפיע, אך אין בכתבה שום דבר שמראה או טוען שכך המצב באמת.

פורסם

חשוב לי לציין שאת הבחינות לביקורות הרשמיות של HWZONE אני עורך בדיוק רב. למעשה, לוקחים לא פחות משבועיים של עבודה קשה על מנת להפיק את התוצאות הטובות והמשקפות ביותר לכל מבחני הביצועים. אני לוקח בחשבון שינויים קיצוניים בFPS וכל מבחן נערך לאורך זמן רב מאוד על מנת שמרקם הFPS יהיה אחיד ומשקף כמה שיותר.

כמובן שיש דברים שהם לא בשליטתי אך האינדיקציה טובה ככל האפשר ומאפשרת לדעת בצורה דיי מדוייקת ונכונה על הפרשים בין כרטיסי מסך שונים

פורסם

תודה dennis14, ישר למועדפים. אין הרבה צדיקים בסדום.

QttP, הבעיתיות במדידה קיימת גם בין 2 כרטיסים בודדים, לא רק בין כרטיס בודד למערך (למרות ששם זה ברור יותר)

פורסם

כאשר לוקחים מוצר עם מגוון תכונות או פרופילי ביצועים שונים (כתלות בעומס), ומנסים לתרגם את כל זה למספר אחד בודד (נניח FPS), אז תמיד תמיד תהיה בעייתיות בבדיקה.

וזה כמובן פתח לרמאות, כי אם אותו ערך מבוקש, נניח FPS, הוא החשוב מכל, אז אפשר לעשות הנחות במאפיינים אחרים למשל איכות תמונה, כדי למקסם את אותו ערך מבוקש.

וזה כבר היה בעבר למשל כאן:

http://techreport.com/articles.x/17732

בקיצור נמרץ למי שמתעצל - הדרייבר של אינטל מזהה ששם התכנית הוא 3DMarkVantage.exe, מזהה שמדובר בבנצ'מרק פופולרי, מבצע אופטימיזציות ספציפיות כדי למקסם FPS. כאשר משנים את שם התכנית, הביצועים הגרפיים צונחים ב40%.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים