עבור לתוכן

איזה ספקית אינטרנט לדעתך הכי משתלמת ומספקת את הביצועים הטובים ביותר?

איזה ספקית אינטרנט לדעתך הכי משתלמת ומספקת את הביצועים הטובים ביותר? 1,580 הצבעות

1. 1. איזה ספקית אינטרנט לדעתך הכי משתלמת ומספקת את הביצועים הטובים ביותר?

• בזק בינלאומי
    • נטוויז'ן
    • טריפל סי
    • 012
    • 018
      0
    • אורנג'
    • אין לי ניסיון עם ספקיות אחרות אבל לדעתי האינטרנט שלי עובד בסדר גמור
    • אין לי ניסיון עם ספקיות אחרות אבל לדעתי האינטרנט שלי סביר וכנראה שלא הכי טוב
    • אין לי ניסיון עם ספקיות אחרות אבל לדעתי האינטרנט שלי גרוע וחייב לעבור לספקית אחרת!
    • האינטרנט שלי טוב אבל בגלל שיש לי גיימר ולא מעניין אותי פרט לפינגים במשחקים
    • הספקית שלי מעולה, אבל אני לא רוצה לשתף כדי שלא יבואו המוני אנשים ויהרסו את החוויה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לאור ריבוי הת'רדים בנושא, החלטתי לערוך סקר מסודר שיתמצת את כלל הדעות. אולי כך נוכל לגרום לגולשים להגיע לספקית שמסתמנת כטובה ביותר.

יאללה תתחילו להצביע :yelclap:

• תגובות 41
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוסיף אופציה נוספת: כולם אותו חרא. בטוח שהיא תנצח :(

אם להיות רציני, אז תפרש לאילו צרכים?

כי הבנתי שיש יחסית טובים לגלישה ו STREAMING אבל עדיין לא כל כך טובים למשחקים או הורדות (תמשיך לשנות סדר). אין ספקית שטובה להכל. רק אפשר להיות בטוח שבזב"ל הכי גרוע היום. :(

פורסם

שכחת את אורנג'

פורסם

נראה לי שאי אפשר להתחבר לאורנג בכלל ללקוחות חדשים.

באתר כמה זה אפילו לא נותנים מחירים שלהם כברירת מחדל :nixweiss:

פורסם

הם לא מכניסים את ORANGE כי ORANGE לא מוכנים לתת מבצעים מיוחדים למי שפונה אליהם דרך "כמה זה". יכול להיות שזה גם כי המחירים של ORANGE גבוהים בהרבה משל החברות האחרות.

גם אני הייתי מצביע אורנג' אם הם היו מופיעים.

פורסם

HOT+013+Gamer לדעתי שילוב מצויין, לפחות כרגע.

ולגבי Streaming:

פורסם

הם לא מכניסים את ORANGE כי ORANGE לא מוכנים לתת מבצעים מיוחדים למי שפונה אליהם דרך "כמה זה". יכול להיות שזה גם כי המחירים של ORANGE גבוהים בהרבה משל החברות האחרות.

גם אני הייתי מצביע אורנג' אם הם היו מופיעים.

גם מצביע עבור אורנג'.

שנה נהנתי מאינטרנט של אורנג, ובלי הגזמה זו באמת הייתה חוויה.

עקב עזיבת מקום עבודה (עסקה דרך מקום עבודתי הקודם) נאלצתי להתנתק ולחפש ספקית חדשה.

שבוע שעבר התחברתי לנזק בינלאומי, השם ישמור... כאילו חזרתי במכונת זמן 10 שנים אחורה, האינטרנט לא זז בחבילת 10 מגה.

פורסם

לצערי אין ספק אחד מושלם. יש לי מנויים ל2 ספקים, וכל אחד עם היתרון שלו.

נזק בינלאומי + גיימר טוב למשחקי רשת. ללא גיימר קקה טהור. (יש לי 2 קווים על גיימר ובלי גיימר)

יש לי משתמש שלישי שאני משתמש בו בעת גלישה של טריפל סי כי איתם צפיה בyoutube וטעינת אתרים מהירה יותר.

פורסם

יש עוד חברות.

כל הסקר הזה לא שווה כלום אם לא כולם בין האפשרויות.

צריך גם את האופציה: "לא יודע מי הכי טוב, אבל האינטרנט שלי זבל"

וגם: "האינטרנט שלי יחסית סביר. לא יודע אם אפשר לקרוא לזה טוב".

פורסם
  • מחבר

הנה הוספתי גם את אורנג', ושכל אחד יפרט מאיזה בחינה הספקית שהוא בחר לדעתו היא הכי טובה.

פורסם

אשמח אם מישהו יסביר לי מהו גיימר?

תודה

פורסם

גיימר = תוספת שמשלמים כדי לקבל אינטרנט סביר ביוטוב, טורנטים ומשחקי רשת. בזק בינלאומי 8M בלי גיימר < 5M עם גיימר.

אני לקוח של בזק בינלאומי שנים. תמיד הייתי מרוצה, אבל בתקופה האחרונה פשוט אין לי כוח. אינטרנט בקושי זז. למזלי לא מגבילים טורנטים.

אשמח לשמוע עוד על אינטרנט של אורנג'. מה מיוחד בהם? הם משתמשים בתשתית שונה? חייבים להחזיק קו סלולר באורנג'?

פורסם

תודה על התשובה

אני חושב שגם הדפדפנים איפושהו גורמים לבעיות או הגדרות בwin 7

איפה אפשר לקרוא איזשהוא מדריך להתקנות או המלצות?

פירפוקס היה פעם מהיר והיום הוא דרעק רציני אני שוקל לעבור לכרום למרות שאני לא סובל את גוגל המרדלים האלה

פורסם

ff 7 אמור לישר קו עם המהירות של הדפדפנים האחרים. אם אתה לא רוצה כרום יש עוד הרבה דפדפנים אחרים, בכל מקרה זה לא מה שגורם לבעיה.

בקשר לאורנג', אין קשר בין שירותי האינטרנט והטלפון לבין שירותי הסלולר. בכללי אורנג' ו 012 בבעלות של אותם אנשים אבל מופרדות אחת מהשניה, היו הרבה שפחדו שהאיחוד הזה יגרור ירידה ברמה של אורנג' אבל למזלנו זה לא קרה.

כרגע פשוט ORANGE מספקים אינטרנט שעובד, גם בכבלים וגם בתשתית של בזק. המהירות הכי גבוהה שהם מספקים היא 15M ובכבלים אין אפשרות לחיבור ללא חייגן.

במשחקים הפינגים איתם יחסית טובים, YOUTUBE עובד, UTORRENT עובד, הגלישה עובדת כמו שצריך. זה לא שאין בעיות, הורדות רגילות הרבה פעמים מורידות במהירות מעט נמוכה (יש כמה שרתים שהמהירות מהם מצויינת אבל יש הרבה שבשנה האחרונה המהירות בהם ירדה בצורה מוגזמת). גם המחירים שלהם מאוד יקרים בהשוואה לחברות האחרות.

בקיצור אם לא מפריע לך לשלם הם היום האפשרות הטובה ביותר, הפינגים במשחקים מעט יותר גבוהים מהפינגים של 014+גיימר אבל בבזב"ל שאר הדברים לא עובדים בכלל.

פורסם

תודה. לפני חצי שנה ניסיתי טריפל C וזו הייתה זוועה. יוטיוב לא עבד וטורנטים נחסמו. נדבר עם אורנג. נראה מה יציעו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים