עבור לתוכן

עזרה| מחפש כרטיס מומלץ PCI ל USB3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש כרטיס PCI ל USB3.0 , משהו טוב. אולי אפילו בשילוב של יציאות SATA 6 GB/S ..

הלוח אם שלי הוא- INTEL DP55WB

הכרטיס הזה לדוגמא יכול להתאים? : U3S6 של ASUS לינק:http://www.asus.com/Motherboards/Accessories/U3S6/#specifications

מה הפירוש של PCI Express x4 interface ? יש לי יציאת PCI EXPRESS 2.0 . זה בסדר?

וגם הם טוענים שזה מתאים רק ללוחות אם ASUS מדגמים מסוימים, אצלי זה לא יעבוד?

תודה על העזרה

פורסם
  • מחבר

מישהו? משהו?

פורסם

זה יעבוד על כל לוח עם חריץ pcie 16x או pcie 4x.

בלוח שלך יש חריץ pcie16x אחד, שבמידה והוא לא תפוס ע"י כרטיס מסך או אין כוונה עתידית לשים שם כרטיס מסך, ניתן להשתמש בו בשביל הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

זה יעבוד על כל לוח עם חריץ pcie 16x או pcie 4x.

בלוח שלך יש חריץ pcie16x אחד, שבמידה והוא לא תפוס ע"י כרטיס מסך או אין כוונה עתידית לשים שם כרטיס מסך, ניתן להשתמש בו בשביל הכרטיס.

תודה על התשובה , אבל לא הבנתי . יש לי כרטיס מסך שיושב על החריץ שלו.

אבל עדיין יש חריץ אחר בלוח שהוא x16 PCI , מה שם זה לא יתאים?..

פורסם

לא, בלוח הזה יש רק חריץ 16x אחד והוא כמובן שתפוס, בנוסף יש לך עוד שני חריצי pcie 1x וחריץ PCI ישן.

אתה צריך לחפש כרטיס USB3 שמתאים לסלוט pcie 1x. כנראה שלא תמצא אחד שמשולב עם sata 6gb פשוט בגלל שכמות המידע ש-pcie 1x מסוגל להעביר היא קטנה מדי בשביל שני הדברים יחד.

פורסם
  • מחבר

לא, בלוח הזה יש רק חריץ 16x אחד והוא כמובן שתפוס, בנוסף יש לך עוד שני חריצי pcie 1x וחריץ PCI ישן.

אתה צריך לחפש כרטיס USB3 שמתאים לסלוט pcie 1x. כנראה שלא תמצא אחד שמשולב עם sata 6gb פשוט בגלל שכמות המידע ש-pcie 1x מסוגל להעביר היא קטנה מדי בשביל שני הדברים יחד.

והמהירות של הUSB 3 תהיה נמוכה יחסית למה שהיא אמורה להיות, בגלל שזה pcie 1x ?

פורסם

כן

פורסם

זה בסדר. המהירות של הUSB3 תהיה נמוכה יחסית למה שהיא אמורה להיות בראש ובראשונה בגלל שזה USB. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים