פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים שלום אני רוצה לרכוש מארהב טלפון נייד כנראה של סמסונג,ביקשתי מחבר שגר שם שירכוש אותו וישלח אליי ב UPS או FEDEXניסיתי לחפש באתר של רשות המסים, כמה מס אני ייצתרך לשלם על המוצר,אבל לא מצאתי שם מידע רלוונטימישהו יודע אולי מה עלות המס?כי שמעתי על מקרים שאנשים הביאו מוצרים והמס עלה להם יותר מהמוצר, ואז זה לא יוצא משתלם כברתודה
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים אל תשלח בשום פנים ואופן דרך UPS או FEDEX. הם יקחו לך מאות שקלים עמלה אקסטרה על כלום בלי שום יכולת מיקוח בכלל.תשלח בדואר רגיל. רגיל!!! ולא אקספרס!!! אם תשלח באקספרס זה יגיע עם EMS והתוצאה תהיה זהה.בדואר רגיל, אתה תשלם לכל היותר מכס כמו שמשלמים על טלפונים סלולריים. 34% אאל"ט.
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים מחבר תודה על המידע. אבל על מה חברות השליחויות יקחו עמלה מעבר לעלות השילוח.?
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים ^^ ואם תעז לשלם להם את כל העמלות האלה בכרטיס אשראי, אז גם עמלת כרטיס אשראי של כמה עשרות (!) שקלים. פשוט הזוי בכל קנה מידה.
פורסם 2011 בספטמבר 1614 שנים מחבר אז האמת כל הסיפור לא יוצא משתלם כ"כהמוצר עולה 149 דולרמשלוח יעלה בטח עוד 25-40 דולרמכס 34%.הפרש של 120 שקל יש לי את אותו מוצר בארץ עם אחריות.פשוט עדיף שמישהו יביא לי אותו משם ואז אין את כל הבלאגן.
פורסם 2011 בספטמבר 1714 שנים תגיד לו להצהיר 5$ ערך מוצהר ושזה צעצוע משומש. תזרוק את החבילה ותשלח במעטפה בדואר רשום ב FIRST CLASS MAIL - משלוח עוד איזה 6 דולר. סה"כ קרוב לוודאי לא תשלם יותר 160$ אם הכול יעבור בשלום.
פורסם 2011 בספטמבר 1714 שנים בדואר רשום ב FIRST CLASS MAILזה לא דואר רשום !priority זה רשום.דרך אגב על איזה מכשיר מדובר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.