עבור לתוכן

שאלה כללית על מלונות

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לטוס בפעם הראשונה לחו"ל (יפן) ויש לי שאלה כללית על מלונות.

כאשר מצוין שהצ'ק אין צריך להתבצע בין השעות 15:00-20:00 אז זה אומר שאלה השעות שבהן צריך להגיע למלון ולהירשם והכל.

אבל, האם בעיקרון אפשר לצאת מהמלון אחרי שעשיתי צ'ק אין ולחזור יותר מאוחר בערב? (אחרי 20 אם צוין שהצ'ק אין צריך להיות עד 20)

שאלה נוספת ואולי קצת יותר קשה, כאשר הצ'ק אאוט צריך להתבצע עד 11:00 אם עשיתי הזמנה ל4 לילות, הייתי לילה אחד ועכשיו אני רוצה לצאת לטייל, אז גם במקרה הזה חייב לצאת מהמלון עד 11:00 (למרות שכבר הזמנתי לעוד לילה) והאם בעיקרון צריך לקחת ציוד איתי או שאפשר להשאיר אותו במלון (הגיוני שכן).

בקצרה: ברגע שביצעתי הזמנה למספר לילות האם אני עדיין חייב לעשות צ'ק אאוט וצ'ק אין לפי השעות הנקובות או שלא?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

ברור שאתה יכול לצאת מהמלון אחרי 8 בערב, אתה חושב שהם נועלים אותך בפנים?

לא ממש ברורה השאלה השנייה שלך.

בכל מלון כמעט יש חדר לשמירת חפצים. אתה יכול לבקש מהם לשמור את החפצים אם אתה מגיע מוקדם מדי לצ'ק אין (נניח הטיסה שלך נוחתת ב-8 בבוקר והצ'ק אין רק ב-14:00, אז אתה יכול להשאיר את החפצים וללכת להסתובב בעיר עד הצהריים) או אם אתה צריך לשרוף זמן אחרי הצ'ק אאוט (נניח הצ'ק אאוט ב-11:00 והטיסה רק בערב).

פורסם

צ'ק אוט אתה עושה רק ביום האחרון שלך במלון.. בין היום הראשון והיום האחרון אתה יכול לבוא וללכת מתי שבא לך.. אין לך שעת כיבוי אורות..

פורסם
  • מחבר

ברור שאתה יכול לצאת מהמלון אחרי 8 בערב, אתה חושב שהם נועלים אותך בפנים?

לא ממש ברורה השאלה השנייה שלך.

בכל מלון כמעט יש חדר לשמירת חפצים. אתה יכול לבקש מהם לשמור את החפצים אם אתה מגיע מוקדם מדי לצ'ק אין (נניח הטיסה שלך נוחתת ב-8 בבוקר והצ'ק אין רק ב-14:00, אז אתה יכול להשאיר את החפצים וללכת להסתובב בעיר עד הצהריים) או אם אתה צריך לשרוף זמן אחרי הצ'ק אאוט (נניח הצ'ק אאוט ב-11:00 והטיסה רק בערב).

תודה רבה לך וגם לדדי עזרתם לי מאד.

חשבתי הם נועלים את הכניסה לא רק לאורחים חדשים אחרי שהשעת צ'ק אין עוברת.

בקשר להשארת חפצים, ראיתי את האפשרות הזאת ואני מצפה להשתמש בה בהחלט, בדרך כלל זה עולה כסף אם הזמנתי חדר? (ואם לא?)

שוב תודה!

פורסם

לא, זה לא עולה כסף, אבל בכל מקרה תוודא את זה מראש מול המלון שלך.

בכל מלון (חוץ מאולי מלונות משפחתיים קטנטנים) תמיד יש מישהו בקבלה, ובד"כ אפשר לעשות צ'ק אין אפילו ב-1 בלילה (אם הטיסה שלך התעכבה, לדוגמה).

פורסם

בכל מקרה היתי מציע לך לחרוש טוב טוב את האינטרנט לכל מיני טיפים כאלו ואחרים כי, מסתבר, שאפילו את הדברים הבסיסיים בסה"כ בטיסות/מלונות בחו"ל אתה לא יודע ( בלי להעליב חלילה). ולכן, אם אתה לא רוצה לדפוק את עצמך או שחלילה ידפקו אותך כישראו שאתה באמת לא מבין כלום - תשכיל ותקרא קצת בתחום הזה. יפן זה לא יוון ואני לא חושב שזו מדינה קלה יחסית להתחיל איתה - אבל זה כבר עניין שלך.

בכל אופן כמו שאמרו ובקצרה - הצ'ק אין הוא הכניסה הראשונית בלבד ואחרי זה אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ומבחינתם גם לא לחזור למלון בכלל בימים שלך (מבחינתם אתה יכול לישון אצל חבר). העזיבה (צ'ק אאוט) תמיד מתבצעת מוקדם מהצ'ק אין כדי שיהיה להם זמן לנקות ולהכין את החדר לבא אחרייך. תמיד יש מקום לשמירת חפצים, וזה תמיד היה כך גם במלונות הפשוטים ביותר שהיתי. ב-99% מהמקרים זה לא עולה כסף, אבל גם אם כן, אז תשלם עוד כמה דולרים - לא נעים, אבל לא אסון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים