עבור לתוכן

דיסק קשיח Samsung green 2TB

Featured Replies

פורסם

אתם חושבים שהמחיר הזה הולך להישאר או שזה זמני? באמת מחיר טוב חבל לפספס.

אני עדיין זוכר שעד לפני שנים לא רבות שילמתי קרוב ל-500 ש"ח עבור 80GB :lol: .

• תגובות 230
  • צפיות 30k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ימיי ה160 גיגה איטצי ב2005 היה להיט היה נחשב למלא

פורסם

פעם ראשונה בחיים שלי שאני מרגיש שיש לי מספיק מקום ושאולי אפילו אוכל להעיז ולחלום על BACKUP.

במחירים כאלה זה נהיה בהחלט אפשרי.

פורסם

לרוץ ולקנות. פשוט מחיר מצויין אפילו בשביל שיהיה לי עוד מקום לגבות תמונות, מסמכים, מוסיקה וסרטים

פורסם

טוב, חשבתי לקפוץ לKSP אבל עכשיו נראה לי נהיה יום ראשון בIVORY

ניקח רבעייה בסוף

פורסם

לא חבל REDTUBE אחלה אתר.... חח

פורסם

^ לא חבל?

אם אין לך צרכים מיוחדים סבירות גבוהה שאם תכלכל את עצמך נכון עד שתספיק למלאות 4TB כבר יהיה הצע יותר טוב בשוק. רק בהמתנה של הימים האחרונים כבר חסכת 80 ש"ח.יותר משתיים זה קרוב לוודאי לא משתלם בראייה רחוקת טווח.

פורסם

:lol: אני מוריד כמויות של HD פשוט, אנימה בHD זה רצח לקשיח

כרגע עם נפח כולל של 5 טרה כרגע... אז עוד 8 זה לא בדיוק הרבה, אני פשוט מכפיל את הנפח

בפועל זה לא בדיוק נכון כי אני פשוט אחליף קשיחים קטנים ב2 טרה... אבל עדיין מעריך שבסוף אני אשב על 10 טרה

פורסם

באמת שלא בעיה למלא כונן של 2TB.

אם פעם היינו מורידים שירים (חוקיים כמובן) או אלבומים, והיום מורידים דיסקוגראפיות שלמות, אז היום גם בסרטים וסדרות זה אותו הדבר.

אפשר להוריד פרקים, עונות, וסדרות שלמות במכה אחת.

והכל כמובן 1080P ולכל הפחות 720P.

לא קשה להבין איך זה מתמלא בצ'יק.

ואם רוצים גיבוי אז כל הסיפור מכפיל את עצמו.

פורסם

^ מעניין לא ידעתי שיש כול כך הרבה הצע של תכניים חוקים או שרק שירים זה בעייתי אצלך? חחח, בריוני RIAA מסתובבים פה ולא ידוע לי?!

אתה צודק כמובן ולכן לא נכנעתי להייפ של ה-1080P אחרת לא הייתי גומר עם זה. אני עומד על 9.5TB ומשתדל להוריד קבצים לא גדולים יותר מ-1.4GB לשני דיסקים, ואם יש פורמט MKV ב-350MB אני יעדיף להוריד אף אותו, כול קובץ לא חסכוני במקום לא נשאר אצלי לאורך זמן.

עדיין אם אתה לא רק אוגר ואוגר בלי למחוק שום דבר 4TB יכולים להספיק להרבה מאוד זמן גם ב HD

IAKOVAL, זה הרבה מאוד פוקימונים... תהנה :lol: .

פורסם

::) זה בסדר... פוקימונים אין שם

פורסם

לכולנו יש את התחביבים שלנו גם אם זה היה פוקימון, זה בסדר ;) .

5TB אצלי זה רק הטאלאטביז...

פורסם

חלק כאן אמרו שאין בעייה להריץ סרטי 1080P שקודדו מבלוריי.

השאלה האם הדיסק הנ"ל יריץ גם סרטי בלוריי מלאים שלא קודדו (המקור) + משחקים כגון Call of duty

אם כן, המחיר דיי משתלם - אקנה כונן אחד, אשים בו את כל החומר האישי (סרטים,משחקים,תמונות וכדומה) ככונן D. כונן C - אקנה SSD של כ40GB בערך ואשים עליו מערכת הפעלה.

מנגן סרטי 1080p מקוריים ששוקלים 10-20 גיגה ..

[attachment deleted by admin]

פורסם

אפילו סרט של שעה וחצי ששוקל 40GB לא מאתגר את ההרדיסק הכי איטי שיש.

זה גג 10MB לשניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים