פורסם 2011 באוגוסט 3014 שנים יש לי פיירפוקס 6 והוא ממש מאמץ את המעבד.זה הגיע למצב שכשאני כותב את התגובה הזו יש דילי ענק ורק כמה שניות אחרי שאני מסיים להקליד מה שכתבתי מופיע על המסך...יש סיכוי שזה בגלל ששידרגתי לפיירפוקס 6 מפיירפוקס 5?אשמח לעזרה!
פורסם 2011 באוגוסט 3114 שנים זה לא Firefox זה plug-in מסויים שאוכל משאבים.תבדוק מה מקור הבעיה בשיטת הלמינציה.
פורסם 2011 באוגוסט 3114 שנים מחבר הפעלתי אותו במצב בטוח בלי תוספות.הוא ממשיך לטחון את המעבדגם שידרגתי גירסהיש אולי איזה הגדרה שאני צריך לעשות?
פורסם 2011 באוגוסט 3114 שנים אני לא חושב שזה קשור בצורה כלבי לגרסאת התוכנה.איזה תוכן הדפדפן מציג באותו מצב?
פורסם 2011 באוגוסט 3114 שנים מחבר גם כשהוא ריק וגם כשהו מציג דפי פורומים רגילים הוא ממש טוחן את המעבדיש לי במחשב 3 משתמשים וכולם משתמשים בפיירפוקסלפני כמה זמן שהסתכלתי בגודל הדיסק ראיתי שפיירפוקס תופס 100MBבתיקיה אחת- C:\Documents and Settings\XXX\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\4kqd7354.default\Cacheזה תקין?מחקתי את התיקיה הזו ולא ראיתי שום הבדל.
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים מחבר אני חושב שזה הג'אווהכי כשהסרתי אותה והתקנתי את הגירסה החדשה ידנית הבעיה נפתרה.+ השתמשתי במדריך הזה- http://www.mypsick.com/archives/758ומחקתי מתקית הפרופיל קבצים מיותרים.מישהו יודע איך אפשר למחוק ממנהל התוספות בלשונית הרחבות את הג'אווה שמנוטרלת?
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים מחבר הבעיה לא נפתרההג'אווה עושה ממש בעיותואי אפשר לראות סרטונים באופן נורמאלימישהו יודע מתי זה יסודר?
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים ניסית לחזור לגרסה ישנה ויציבה יותר של פיירפוקס?לא תמיד גרסאות חדשות הן טובות יותר.
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים מחבר אמרתיגירסה 5 עבדה טובמשהו מאוד מוזרהרי הם עשו שידרוג גירסה- גירסה חדשה פחות טובה?התחרות הארורה הזו עם כרוםגירסה 6 צריכה להיות גירסה 4.2טמטום
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים מחבר זה בסופו של דבר מה שאני אעשהאני שאלתי האם מישהו מכיר פיתרון לבעיה הזו והאם זה קורה גם לאנשים אחרים.אם אני עובר לגירסה 5, אני צריך למחוק ידנית את ההתקנה של גירסה 6 ואז להתקין את גירסה 5?והאם התיקיה עם הפרופילים נשארת באותו מקום או שאני צריך להדביק אותם שם שוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.