עבור לתוכן

פיירפוקס 6

Featured Replies

פורסם

מישהו הספיק לנסות אותו?

איך הוא?

נוח?

דומה לפיירפוקס 5?

פורסם

גם לי נפתח חלון עם הודעת שדרוג

כדאי?

פורסם
  • מחבר

סתם שידרוג

למה הם מחליפים מספר ולא עושים נגיד 5.1?

סתם מיותר לדעתי

אגב- מה שאני קובע בabout:config משתנה כשאני משדרג גירסה?

פורסם

כנראה שמלחיצה אותם העובדה שמיקרוסופט מגרדים את ה 10...

פורסם

מוזילה עושים מעצמם בדיחה עם המספור הזה... פיירפוקס 6 הוא בעצם מקסימום פיירפוקס 4.1.. פשוט מטומטם... תסתכלו על הRelease Notes של פיירפוקס 6 ו5, זה פשוט בדיחה.. כמה זמן הם מתכוונים להמשיך עם השטות הזאת?

פורסם

הדבר שהכי מרגיז זה שכל המיספור הזה דופק את התאימות לתוספים.

סתם טימטום.

פורסם

סתם טימטום.

+1

העיקר הם קוראים לזה Firefox 6 :kopfpatsch:

כמו שALÞHA כבר אמר "כנראה שמלחיצה אותם העובדה שמיקרוסופט מגרדים את ה 10..." וכרום בכלל עם 13.0.782.112 בנוסף יש להם את בטא 15.0.849.0 .

פורסם
  • מחבר

ציפיתי ליותר מהם.

אחרי הטראומה של מעבר מ 3.5 ל 3.6 ששינו כמה דברים מאוד משמעותיים(בשבילי) אני לא עובר גירסה בלי לדעת מה שינו(לפעמים הם אפילו לא כותבים את זה)...

תודה רבה לכולם

פורסם

סתם טימטום.

אני לא כ"כ מבין בעניין... אתה יכול להסביר לי למה זה דופק את התאימות עם התוספים?

פורסם

כי בכל תוסף מגדירים לאיזה גרסאות הוא תואם, בדרך כלל נותנים לתוסף מקסימום של *.4 למשל, ואז הוא יכול להתמודד עם כל הגרסאות שאין בהם שינוי משמעותי והסיכוי שתהיה בעיית תאימות בגירסאות האלה נמוך, כרגע כל כמה חודשים צריך לעדכן את התוסף כשהשינוי היחיד הוא לשנות את הגרסא המתאימה (זה עוד בסדר אם המפתח לא זנח את התוסף, אבל יש הרבה תוספים שנזנחו והסיבה היחידה שהם לא עובדים היא שלא שינו את הגרסא המקסימלית) או שהמפתח יחליט פשוט לכתוב מספר גדול של עוד הרבה גירסאות, ואז אם באחד מהגירסאות הם יחליטו לעשות שינוי אמיתי יס סיכוי שלמרות שכתוב ששהתוסף מתאים לגרסא הוא לא יתאים.

פורסם

מה שאני לא מבין זה למה לשבור את הראש עם מוזילה?

כל מה שיש בפיירפוקס יש כבר בכרום... תעברו לכרום.

פורסם

גוגל המציאו את שיטת ה-בואו-נרוץ-עם מספרי-הגרסאות.

היום כבר אתה לו יודע איזו גרסה של כרום היא האחרונה - (מסתבר שזו : 15.0.854).

כרום הוא דפדפן מצויין ומהיר כשהוא ערום, ניהול ההרחבות שלו לא משהו.

חזרה לפיירפוקס, כנראה שהשינוי המשמעותי יהיה במעבר לגירסה 7 - כרגע מתוכנן ל-27 לספטמבר.

פורסם

חזרה לפיירפוקס, כנראה שהשינוי המשמעותי יהיה במעבר לגירסה 7 - כרגע מתוכנן ל-27 לספטמבר.

לא יודע מה איתכם אבל הפיירפוקס שלי הציע לי כבר עדכון לבטא של 7.

הם עושים צחוק מעצמם..

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל הפיירפוקס שלי הציע לי כבר עדכון לבטא של 7.

הם עושים צחוק מעצמם..

הFirefox שלך מציע עדכון לבטא של Firefox 7 בגלל שהגרסה האחרונה שהתקנת במחשב היא כנראה גרסת בטא (למשל Firefox 4 בטא 12)

ולכן גם אם באותו רגע אתה עדכנת לגרסה שהיא רשמית כמו Firefox 6.0 כל פעם הוא יציע לך עדכון לגרסאות רשמיות וגרסאות בטא עד שתתקין גרסה רשמית.

אם אתה לא רוצה שהוא יציע לך יותר פשוט תוריד אותו בגרסה הרשמית ותבצע התקנה חדשה(רק תגבה לפני כן את כל התוספות&מועדפים לייתר ביטחון).

http://www.filehippo.com/download_firefox/

שינמכתי בהצלחה לFirefox 5.0(זה היה פשוט סבל שחלק מהתוספות שאני רגיל אליהם שוב לא היו תואמות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים