עבור לתוכן

מערכת שליטה למחשב HTPC

Featured Replies

פורסם

מעוניין לחבר מערכת שליטה למחשב HTPC. שלט רחוק שישלוט על הפונקציות השונות ואולי גם פנל תצוגה תואם.

נתקלתי בדגם VERIS Elite של ANTEC.

מישהו יודע איך הוא?

האם יש מערכת אחרת מומלצת?

האם מערכת PVR של hauppauge הכוללת שלט מסוגלת לשלוט גם על פונקציות אחרות במחשב מלבד כרטיס הטלוויזיה?

בכלל, כל נושא השלטים למחשב לא כל כך ברור לי. האם ניתן להגדיר את השלטים כך שאפשר לתפעל איתם כל תוכנה במחשב?

Elite_400.jpg

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא מבין בזה?

לא יצא לכם להרכיב HTPC? באיזה אמצעי שליטה השתמשתם?

פורסם
  • מחבר

טוב, מעניין.

איך השלט מתחבר למחשב? כלומר לגבי החיישן, האם קונים חיישן (IR) באיזה מקום? מאיפה?

פורסם

אני אישית עושה שימוש בשלט הרגיל של MS, ועם EVENT GHOST שאני יכול להגדיר לו דברים נוספים.. שווה לך לברר לגבי העסק הזה.

פורסם
  • מחבר

מין הסתם הוא מגיע עם חיישן...

טוב תודה, זה לא ברור מאליו כי זה אפילו לא כתוב בתיאור של השלט/ים.

ואני גם מבין שהחיישן הזה מתחבר ל-USB ולא מצריך לאתר את חיבור ה-IR על הלוח.

אז זה השלט של מיקרוסופט. למה משמש הכבל עם חיישן האינפרה אדום? לאן הוא מתחבר?

469392062_o.jpg

פורסם

זה מתחבר לעינית של הממיר כדי שהמחשב יוכל לשנות ערוץ בממיר בשביל צפיה ישירה ב TV או הקלטות.

פורסם
  • מחבר

יש לממיר כבלים כניסה של Jack 1/4 בשביל חיישן נוסף?

פורסם

הפוך. זה מתחבר למחשב, והחיישן הזה (שהוא משדר ולא מקלט) מודבק מול העינית של הממיר כדי לשלוט עליו.

פורסם
  • מחבר

הפוך. זה מתחבר למחשב, והחיישן הזה (שהוא משדר ולא מקלט) מודבק מול העינית של הממיר כדי לשלוט עליו.

הפוך גוטה, הפוך... :-X

לאן זה מחובר במחשב? מעניין איך הם הופכים אודיו לסיגנל. או שזה מתחבר למתאם USB.

פורסם

ברור שזה מתחבר למתאם USB, מאחורה יש2 כניסות 3.5 או מה שזה לא יהיה.. אל תיהיה חמור.

פורסם
  • מחבר

חמור, קופץ בראש..

יש בערך 50 סטנדרטים שונים לקונקטורים שאני יכול לחשוב עליהם לחבור כבל. למה לבחור דוקא בסטנדרט המשמש לאודיו בעיקרו?

וזאת שהכבל לא מיועד לאודיו כלל, למהנדס המוצר הפתרונים.

בכל אופן הבנתי סוף סוף על מה מדובר בשלטים למחשב ותודה לכולכם שהבאתם אותי עד הלום.

פורסם
:D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים