פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים אני עושה את ההזמנה הראשונה שלי משם הקנייה די גדולה -1500 שח יש מס על קניה בסכום כזה ?דרך תשלום מומלצת? - יש לי חשבון בפיי פל .הכתובת למשלוח -בעברית או באנגלית ?מה זה state בארץ? ולמה הם מחייבים אותי לרשום שם משהוא ? המשלוח מיגיע אלי לבית או שצריך ללכת להביא אותו ?כמה זמן בערך לוקח לזה להגיע ?
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים תפצל את ההזמנה! על 1500 שקל דיי סביר שייקחו לך מכס (בתיאוריה על כל הזמנה מעל 50$ יש מיסים)פייפאל זה אחלה. אם לא תציין כתובת זה ישלח לכתובת שיש בפייפאללגבי לאן זה מגיע, תלוי בדואר ישראל המפואר...אם זו חבילה קטנה זה יגיע לתיבת הדואר שלך.. אם היא גדולה תצטרך לאסוף אותה מסניף הדוארהזמן להגעה משתנה.. בין שבועיים לחודש בממוצע
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים מחבר אז לפצל את ההזמנה להזמנות של עד 50 דולר כל אחת ?ולעשות את ההזמנות באותו יום ועל אותו שם ?
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים המשלוח ב-DX הוא במילא בחינם. אין לך שום סיבה בעולם לרכז ככה את הכל ביחד, אם זה הרבה דברים קטנים.אם אפשר, תפצל את זה לחבילות של פחות (!) מ-50$ כל אחת.גם אם יהיו 50 חבילות, מה אכפת לך? ככה תחסוך כסף.
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים מחבר וואו די סיוט היה לפצל את זה לאיזה 10 משלוחיםתודה נקווה שלא נתאכזב ....
פורסם 2011 באוגוסט 1714 שנים אני זוכר שקיים שירות בdx שהם מוחקים את לוגו האתר מהחשבונית ורושמים עליה מחיר נמוך מהמחיר הריאלי.אני זוכר שאצלי היה רשום 14 דולר אך הזמנתי ב50.
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים הם רושמים שזו מתנה.דרך אגב אם תעשה 20 הזמנות באותו יום אתה תקבל את הכול בחבילה אחת בכל מקרה.דרך אגב מה לעזאזל יש לך לקנות ב1500 שקל בדילאקסטרים? את כל האתר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.