עבור לתוכן

בעיה בשחזור קבצי גיבוי בתוכנצ אקרוניס 13

Featured Replies

פורסם

שלום,

במחשבי מותקן מעבד i-5 2300 וכן מערכת הפעלה Windows7. למחשב יש 2 דיסקים קשיחים: הראשי מחולק ל - 3 מחיצות: C עליה מותקנת מערכת ההפעלה, D עליה אני מתקין את כל התוכנות שלי ו - E עליה אני רושם את כל המידע שאני מייצר (דוחות, מכתבים וכו'). לדיסק המשני G אני מעתיק את כל הגיבויים. לאחרונה התקנתי ב - D תוכנת גיבוי אקרוניס 2010 גרסה 13, יצרתי ב - G שני אימגים אחד ל - C והשני ל - D. כשניסיתי לשחזרם באמצעות דיסק ה - boot של אקרוניס מיד הופיעה לי ההודעה הבאה: Error. Acronis True Image Home has not found any hard drive disk

גםהניסיון ליצור את שני הגיבויים של סי ו - די בדיסק הראשון במחיצה אי הביאו לי את אותה הודעה.

למה קוראת התופעה הזו ומה עלי לעשות כדי שאקרוניס יזהה את קבצי הגיבוי

בתודה מראש,

גדעון

פורסם

לא תומך ב SATA שלך ?

לגדיר בביוס ש SATA יעבוד כמו IDE (לא לעבוד AHCI )

אחרי שיחזור לגדיר חזרה בביוס לSATA

פורסם

כמו שכתב Ivan לא מדובר על כך שהתוכנה לא מזהה את הקבצים, אלא פשוט לא את הכוננים.

הסיבה הכי נפוצה לכך שהיא שגרסת מערכת ההפעלה על מבוסס דיסק האתחול לא מזהה את בקר ה-SATA שלך.

פתרון אחד יהיה מה שהציע Ivan.

אפשרות נוספת היא להיכנס לחשבון שלך באתר של Acronis ולהוריד משם את גרסת דיסק האתחול. בדרך כלל היא לא שונה מזאת שנוצרת על-ידי התוכנה עצמה (אם כך יצרת את דיסק האתחול).

פתרון נוסף הוא ליצור קשר עם התמיכה של Acronis ולהסביר להם את המצב. יש להם מספר גרסאות של דיסק אתחול שאינן זמינות להורידה ככה סתם. ייתכן שהם ישלחו לך אחת (או יוסיפו לך אותה לחשבון המקוון). רק קח בחשבון שלפעמים הם קצת מערימים קשיים וייתכן שהם אף יטענו שאליך לשדרג את גרסת התוכנה כדי להשיג "תמיכה" במערכת שלך. פה זה כבר לשיקולך.

וכמובן, אם לא נמצא פתרון משביע רצון, לא חסרות תוכנות חלופיות. לדוגמה, יש את Colnezilla החינמית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים