עבור לתוכן

אני מתמקח עם הכבלים על תשתית של 12MBPS צריך את עזרתכם.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עוד אופציה זה 30 בבזק שעולה עם הקו קל סה"כ 100 ש"ח.

אם אני עושה 30 בבזק ויש לי ספק בנטוויזן 12 והחיבור הוא ללא חייגן.

האם אני יוכל לקבל מהירות של 30 בחיבור למורות שהספק נמוך יותר?

האם בספק ב-2.5 זה עדיין יעבוד ואני אקבל מהירות של 30?

מישהו יכול לאמת או להפריך?

אני לא צריך מהירות כזאת אבל אם זה יעבוד למה לא.

פורסם

לא יעבוד, בבזק אין דבר כזה חיבור ללא חייגן.

וסתם כדרך אגב, מעכשיו ב- HOT אם אתה רוצה חיבור ללא חייגן, הנציגה מוסיפה לשיחה נציג מטעם הספקית ואתה צריך להביא לו את פרטי הלקוח ורק אחרי אימות הנתונים אתה יכול לעבור לחיבור ללא חייגן.

מי שכבר עשה חיבור ללא חייגן בעבר נהנה מההפקר אך לא לאורך זמן, בקרוב הבעיה הזו בחיבור ללא חייגן תטופל סופית.

פורסם
  • מחבר

זהו סגרתי איתם.

עכשיו המחיר שלהם ל-12 מגה הוא 69 ש"ח ללא התחייבות, השגתי אותו ב-69 ש"ח עם זיכוי של 10 ש"ח לחודש כלומר ב- 59 ש"ח לחודש (ללא התחיבות ללא קנס יציאה) + ספק נטוויזן עוד 16.8 ש"ח (ממוצע חודשי, התחייבות שנה).

סה"כ מחיר סופי לאינטרנט ב-12 מגה = 76 ש"ח לחודש (הוט+ נטוויזן).

האינטרנט כבר שודרג היה צריך רק איפוס מודם והמהירות נראית תקינה, I'M VERY HAPPY :)

תודה לכולם :hi:

חודש הבא נתחיל את הכול מחדש :lol:

פורסם

זהו סגרתי איתם.

עכשיו המחיר שלהם ל-12 מגה הוא 69 ש"ח ללא התחייבות, השגתי אותו ב-69 ש"ח עם זיכוי של 10 ש"ח לחודש כלומר ב- 59 ש"ח לחודש (ללא התחיבות ללא קנס יציאה) + ספק נטוויזן עוד 16.8 ש"ח (ממוצע חודשי, התחייבות שנה).

סה"כ מחיר סופי לאינטרנט ב-12 מגה = 76 ש"ח לחודש (הוט+ נטוויזן).

האינטרנט כבר שודרג היה צריך רק איפוס מודם והמהירות נראית תקינה, I'M VERY HAPPY :)

תודה לכולם :hi:

חודש הבא נתחיל את הכול מחדש :lol:

אתה יכול להסביר איך השגת כזה דיל?

בדיוק כרגע נגמרה לי התחייבות בהוט (טלויזיה ואינטרנט) ועוד חודש נגמר החוזה עם נטוויז'ן. החצופים בנטוויז'ן מציעים לי 2.5Gb ב- 29 ש"ח שזה במחיר גבוה יותר ממה שיש לי עכשיו וגם בלי חבילת גיימר (שגם יש לי עכשיו כתוספת בחינם). בהוט מציעים לי אינטרנט + טלויזיה עם 3 חבילות (מה שהיה לי קודם) ב -249.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר איך השגת כזה דיל?

בדיוק כרגע נגמרה לי התחייבות בהוט (טלויזיה ואינטרנט) ועוד חודש נגמר החוזה עם נטוויז'ן. החצופים בנטוויז'ן מציעים לי 2.5Gb ב- 29 ש"ח שזה במחיר גבוה יותר ממה שיש לי עכשיו וגם בלי חבילת גיימר (שגם יש לי עכשיו כתוספת בחינם). בהוט מציעים לי אינטרנט + טלויזיה עם 3 חבילות (מה שהיה לי קודם) ב -249.

בבקשה הנה חוזה ההתחיבות. עם זה יעזור לך, בכיף.

================================================================

1. החל מתאריך 21.07.2011: אינטרנט במהירות 12Mb/1000Kb בכבלים, במחיר 33.90 ש"ח לחודש, למשך שישה חודשים.

2. החל מתאריך 21.01.2012: יחלו שישה חודשי גלישה ללא עלות.

3. החבילה הינה בהתחייבות למשך שנה , עד תאריך 21.07.2012

4. החל מתאריך 21.07.2012: מחיר השירות בסיום תקופת ההתחייבות יהא 79.90 ₪ לחודש. 5

. המחירים כוללים מע"מ ואינם כוללים תשלום לחברת התשתית .================================================================================

במקומך הייתי מנסה להשיג אפילו יותר זול מזה עד 12 ש"ח לחודש אני חושב שזה פייר גיים.

אין לך מה לטרוח להשיג את המחיר הזה מהנציגים בקו הראשון של השירות כי הם לא יתנו לך (אותו הדבר בנוגע להוט). מקסימום שהם יכולים לרדת זה 30 ש"ח בחודש, ואפשר להשיג מחיר כזה ברוב הספקיות. ברגע שיפנו אותך לנציג בכיר/שימור לקוחות/קשרי לקוחות/משהו בסגנון, יש להם הרבה יותר יכולת תמרון, ובהתאם תקבל גם מחיר הרבה יותר טוב דיי בקלות.

כול מחיר מעל 20 ש"ח לחודש לא הייתי לוקח אבל זה תלוי בשיקול דעתך. אם הם טוענים שאין מחיר כזה בלה בלה בלה.... פשוט תתעלם ותתעקש שאתה יודע בוודאות שהם מציעים לך מחיר יקר.

בהוט אם אתה מנוי גם בטלוויזיה זה צריך לתת לך דיי הרבה LEVERAGE עליהם, הם מרוויחים עליך דיי הרבה שם. אני לא בטוח מה המינימום שאפשר לרדת כי אני לא מנוי אצלהם בטלווזיה, אבל פעם הם הציעו לי את חבילת הבסיס האנלוגית ב-68 ש"ח בלבד (לא לקחתי LOL). אני מניח שאם תהיה רציני בהתנתקות תוכל לקבל הטבות משמעותיות במגוון דברים. אישית אני מציע לך לקנות ממיר DVB-T ואולי צלחת לווין ומחשב מדיה סנטר תקבל תכנים עדיפים ובתשלום קטן וחד פעמי.

הערוצים בהוט כול כך משעממים... :sleep:

בהתחייבות הקודמת שלי בנטוויזן במהירות 2.5 שילמתי 10 ש"ח לחודש.

הוט הרבה פחות גמישים מנטוויזן, זה מה שקורה כשאין תחרות!

לגילוי מלא, אני אציין שאני מנוי גם בטלפון של נטוויזן, אבל אני לא חושב שזה השפיע על המחיר שקיבלתי.

פורסם

תודה, אני אנסה. :xyxthumbs:

אני דווקא חושב שהטלפון של נטוויז'ן עזר לך להשיג איתם מחיר טוב יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים