פורסם 2011 ביולי 1014 שנים שלום לכולם,אני חדש פה אז אם הנושא בפורום לא מתאים בבקשה להעביר.כמו שרשמתי בכותרת אני צריך דרך להמיר קוד מasp.net ל asp רגיל,אם זה אפשרי בכלל.תודה
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים הכל אפשרי. השאלה היא למה שתרצה לעשות דבר כזה (asp היא טכנלוגיה שאבד עליה כלח).נ.ב. הועבר לפורום פיתוח אתרי אינטרנט.
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים אין דרך אוטומטית או פשוטה לעשות את זה וכמות העבודה מאוד תלויה בקוד הספציפי שבו מדובר.כאמור השאלה הגדולה היא למה?
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים מחבר אני מוכר מוצרים באינטרנט והקוד של כפתור המכירה שאני אמור לפרסם באתר שלי הוא בasp.net,וכנראה שאני צריך להעביר אותו לaspאני לא מבין שום דבר בתיכנות פשוט אני קצת תקוע עם המכירות שלי בגלל זה,ומישהו שהתייעצתי איתו אמר לי שזה מה שאני צריך לעשותאם אני אקבל הנחיות או דרך לבצע את זה אני אוכל לתת את זה למישהו מקצועי שיטפל בזה,זה יעזור אם אני אפרסם את הקוד ?
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים כפתורים מהסוג הזה הם בדרך כלל קוד html/javascript כדי שיתאימו לכלל המערכות ולא רק כאלו שעובדות ב-asp.net. בכל מקרה תפרסם את הקוד וננסה לעזור.
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים אם האתר שלך כתוב ב-ASP, אז הדבר הנכון לעשות הוא להעביר את האתר, או לפחות את דף התשלום, ל-ASP.NET במקום ASP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.