עבור לתוכן

האם פנדה מחשבים נסגרת ?

Featured Replies

פורסם

האתר הוסר.

• תגובות 164
  • צפיות 42k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יום אחד נשמע על "פנדה מחשבים" שקמה לתחייה בדיוק כמו TMS, כי זה יהפוך לשם מדבקה של חנות כולשהי איפשהו שלא קשורה בכללל מורשת של פנדה המקורית ורק תמכור שם משהו הקשור למחשבים , תוך כדי התבססות על המוניטין לשם של פנדה.

mark my words

פורסם

Done. רק כי זה נראה שממש רצית.

49967668.jpg

ואם להתייחס למה שאמרת- שטויות.

הסיבה שזה הצליח ל TMS היא שהיה מעבר חלק בין בעלים ורצף פעילות. בהתחלה החנות עברה לבעלות סידילוג (או וולקום, איך שתרצו...) וגיא גרניט+חלק מהצוות עוד היה שם, אז אנשים שבאו ראו פרצוף מוכר, החנות המשיכה לעבוד במתכונת הזו תקופה מסוימת, שגיא רק המנהל ולא הבעלים. אחרי תקופה מסוימת גם גיא עזב או שהעיפו אותו, לא יודע ולא איכפת לי, ונכנס מנהל בפועל אחר. בתקופה הזו היה בלבול קל, אבל עדיין היה רצף פעילות, ורק מי שיושב בפורומים ידע חלק מהסיפור. מבחינת רוב הקהל, הייתה חנות, יש חנות, שום דבר לא קרה.

פורסם

מצטער Scorn לא הייתי ממהר לומר "שטויות" לא אתה,אני ועוד המון חברים פה לא יודעים מה יקרה הלאה.

כול שנותר הוא לחכות ולראות איך יתגלגלו פני הדברים,למזלנו יש חנויות שרוצות לעזור ולתת יד בדיוק כמו ש-TMS עשתה בזמנו

לנפגעי FOXPC עד להעברת הבעלות.

פורסם

דווקא יש הרבה מקרים כאלה

פלונטר אחרי פשיטת רגל מתוקשרת התגלגלה מחדש לדוכן מצפון לרעננה

וגם SKYPC משאירה את האתר עובד כנראה בתקווה למכור / לחזור

פורסם
  • מחבר

אחד הדברים המוזרים כאן זה שעד היום (כבר לא מעט ימים.) שאין שום מידע נוסף מעבר לזה שהסניפים סגורים (ולא עונים לטלפונים ) והאתר לא עובד.. :nixweiss:

פורסם

^^ מה צריך יותר מזה ?

פורסם

בחיפוש בגוגל האתר שלהם הוסר, וגם קבלתי אישית מידע שהם פושטים רגל.

כנראה שעדיין לא מאפשרים להם להגיב עקב חיסיון כלשהו.. :-X

פורסם
  • מחבר

^ איזה פרסום רשמי כלשהו (פשיטת רגל , כונס וכו..) או הודעה מטעם הבעלים (כלשהי..).

כלום.....

פורסם

הודעות לא רלוונטיות נמחקו. :nono:

פורסם

מיותר לציין שהחברים יאיר סאטובי ואורלי אחרק לא עונים בניידים האישיים שלהם\מספרים ביתיים.

פורסם

בחיפוש בגוגל האתר שלהם הוסר, וגם קבלתי אישית מידע שהם פושטים רגל.

כנראה שעדיין לא מאפשרים להם להגיב עקב חיסיון כלשהו.. :-X

אף אחד לא מונע מאף אחד שום דבר, פשוט אפילו העובדים טיפה באפלה לגבי מה נסגר ומה יהיה כרגע.

אני מתנצל בשם כל מי שהיה אמור לצאת בהודעה רשמית כלשהי ולא עשה זאת, אבל מעבר למה שכבר נאמר עד עכשיו אין לעובדים יותר מדי מידע מוצק לשתף :(

פורסם

פנדה מחשבים נסגרה ....

הם מכרו את כל החנויות שלהם.

פורסם

^

ואתה אומר זאת על סמך מה?

פורסם

לא חושב שנושא הדיון זה: "האם אתה שמח או לא אם פנדה סגרו את העסק?"(אם בכלל??)

לדעתי כל עוד אין מכתב, תגובה או כתבה ממקור רישמי, ניתן לנעול את הדיון כי כרגע לדעתי טוחנים פה מים :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים