עבור לתוכן

מה הבדלי האיכות בין מסך דל 2311 לדל 2410 reva05

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איזה גרסת תוכנה האחרונה ב2311? A02? זה הגרסה שעלי לרכוש? הבדל הרזולוציה בין 2410 ל2311 לא משפיע על איכות התמונה בין 2 הדגמים?

אני ממש על סף הזמנת המסך וישאר איתו איזה 3 שנים אז רוצה להחליט שבאמת יתן לי תמורה מלאה.

• תגובות 92
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

האם ה-dell 2311 מתאים גם לטלויזיה?

פורסם

איזה גרסת תוכנה האחרונה ב2311? A02? זה הגרסה שעלי לרכוש? הבדל הרזולוציה בין 2410 ל2311 לא משפיע על איכות התמונה בין 2 הדגמים?

אני ממש על סף הזמנת המסך וישאר איתו איזה 3 שנים אז רוצה להחליט שבאמת יתן לי תמורה מלאה.

זו גרסאת מסך. וכן על פי מיטב ידעתי A02 היא האחרונה.

הבדלי הרזולוציה הם 1200 במקום 1080 לגובה, כלומר עוד 120 פיקסלים. מבחינת הרזולוציה - זה הכל.

אבל הפאנלים ב 2311 וב 2410 הם שונים. ב 2410 הפאנל הוא 8 ביט אמיתי וב 2311 הוא 6 ביט + AFRC, זה מתבטא במגוון מצומצמם יותר של גווני צבע ובאיכותם, אבל זה משהו מאוד זניח וקריטי רק למי שמעצב גראפי מקצועי.

ע"פ דעתי ה 2311 נותן את התמורה הטובה ביותר לכסף.

האם ה-dell 2311 מתאים גם לטלויזיה?

אם אתה הולך לחבר אותו לממיר HD או בעצם לכל מכשיר שמוציא אות דיגיטלי ב HDMI / DisplayPort אז כן, לא תיהיה בעיה.

אם יש לך ממיר "רגיל" (או כל מכשיר אחר), כלומר יציאת סקארט 21 פינים, קומפוזיט, קומפוננט וכו' - לא. אין ל 2311 חיבורים שכאלו, אבל כן יש אותם ב 2410.

פורסם

רק תיקון קטנטן - מדובר ב-120 ולא 20 פיקסלים ולרוחב, לא בכלל. מדובר בהבדל של 230,400 פיקסלים.

פורסם

צודק - ה "1" ברח מהמקלדת ::)

אבל כך או כך, אלו עדיין 120 פיקסלים לגובה שחסרים ולא 230,400 שאלו כלל הפיקסלים ש"חסרים" (לרוחב ולגובה).

פורסם

ה U2410 יש פאנל H-IPs שאמור להיות טוב יותר.. והוא באמת טוב יותר אבל בקצת.. לא שווה השקעה של 1000 שקל

קח את ה U2311 אם אתה רוצה לחסוך

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

איך זה שהבדל בין 23 אינטש ל24 מתבטא רק בגובה עוד 4 ס"מ גובה? האם זה לא עושהמסך גבוה מידי?

פורסם

ה23" הוא ביחס יותר רחב, ולכן זה מתאזן

פורסם
  • מחבר

היחס של 24 אינטש עדיף על 23?

פורסם

מה ההגדרה של "עדיף"? תכונות כמו גודל ורזולוציה של מסך תלויים בין השאר בהעדפה אישית (שימושים, מרחק ישיבה ועוד). אם היו גודל ורזולוציה מסויימים "עדיפים" על אחרים, לא היית רואה מגוון בשוק. הסיבה שאתה יכול לבחור היא כי אתה זה שצריך לבחור מה מתאים לך.

אולי היה אפשר לומר שמבחינת "ערך" המסך, גודל ורזולוציה גדולים יותר עדיפים באותו מחיר. אבל כשמדובר במחיר גבוה יותר ההחלטה אם זה שווה היא עדיין שלך.

פורסם
  • מחבר

ראיתי במיפרט טכני של 2410 שהוא גובה 49.3 סנטימטר ו55 סנטימטר רוחב כלומר תוספת רבה לגובה מסך שלי כעת שהוא 17 אינטש 3:4 כי מסך שלי הוא 27 סנטמטר גובה בלי מיסגרת? לשימוש מסמכים אינטרנט וקצת מדיה זה לא גדול מידי?

פורסם

הרי המידות של מסך ה U2410 שלי:

32.5 ס"מ גובה שטח המסך ללא מסגרת

36.5 ס"מ גובה שטח המסך כולל מסגרת

38.5 ס"מ גובה המסך כולל בסיס (במצב מונמך למקסימום)

48.3 ס"מ גובה המסך כולל בסיס (במצב מוגבה למקסימום)

קיבלת פרופורציות?

פורסם
  • מחבר

זה קצת יותר גבוה משלי כעת ולא נורא באמת.

כל המוכרים בזאפ נותנים אחריות של יבואנית דל עם הגעה עד בית הלקוח?

פורסם
  • מחבר

איבורי אם קונה דל דרכה נותנת אחריות של יבואן רישמי?

פורסם

בעמוד המוצר באתר שלהם כתוב "3 שנות אחריות ע"י היבואן הרשמי".

כמובן שאתה יכול לא להאמין להם, אבל אז למה שתאמין לנו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים