עבור לתוכן

מה הבדלי האיכות בין מסך דל 2311 לדל 2410 reva05

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות המלומדות והעזרה. ממש החכמתי כאן ואני מצטער אם הסמיילי עצבן מישהו.שמתי אותו

לגיוון ההודעות. כניראה ארכוש את 2311דל שהוא באותו איכות בעירך אז הוא מספק אותי.

אילולא הפורום מעולם לא הייתי חושב ויודע על דל כמסך איכותי. האם יש מקום שאפשר לראות

2 המסכים בפעולה והאם דבר כזה יכול לעזור לי בהחלטה?

• תגובות 92
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא יודע איפה אפשר לראות את שני המסכים. לדל יש חנות בפ"ת. מוצג שם U2410 אבל לא מוצג U2311

האמת שיצא לי לראות את U2410 . במילה אחת הוא היה מאכזב. כולם מדברים על זווית הצפיה הטובה??? קריאת טקסט כאשר לא יושבים מול המסך ממש לא מרגישה טוב לעין.

פורסם

ראיתי TN וגם בהם לא רואים טוב מהצד.

אבל להגיד שנפלתי בגלל הדל?

כל החכמה זה לראות שני מסכים אחד ליד השני כשהם עושים את אותו הדבר. זאת כנראה גם הסיבה שדל לא מציגים את המסך הגדול ליד הקטן...

פורסם
  • מחבר

בשניהם יש אותו זוית צפיה 178 מעלות ולשניהם אותו פנל גם. ההבדל הוא בכניסות ויותר רזולוציה ושליטה בצבעים שטוב

לגרפיקאים רק ניראה לי. בכל מיקרה שמזמין באינטרנט אפשר להחזיר תוך 14 יום אז לא נורא.

פורסם

דוגמא:

monitor-angles.jpg

לא מאמין לדוגמאות האלה

במציאות המצב לא כל כך גרוע

פורסם

בזויות אנכיות גדולות בTN - דווקא כן. אבל אם בעבר במסך TN ממוצע היה מספיק זווית של 15 מעלות כדי שהצבעים יתחילו להתעוות, עכשיו זה יכול להיות די בסדר וכמעט לא מורגש עד משהו כמו 40-45 מעלות, ומי כבר מסתכל על המסך בזוויות גדולות מכך בשימוש אמיתי?

המקום היחיד שבו מסכי TN הם עדיין זוועה זה מרבית המחשבים הניידים.

פורסם
  • מחבר

אפשר למצוא יותר זול מ940-970 שזה המחיר בזאפ?

היה פעם בסביבות 700 אני חושב גם...

חנות חצי חינם לידי נמצאת אז ניראהלי ארכוש משם.

איידע אותכם לגבי האיכות.

פורסם

בזויות אנכיות גדולות בTN - דווקא כן. אבל אם בעבר במסך TN ממוצע היה מספיק זווית של 15 מעלות כדי שהצבעים יתחילו להתעוות, עכשיו זה יכול להיות די בסדר וכמעט לא מורגש עד משהו כמו 40-45 מעלות, ומי כבר מסתכל על המסך בזוויות גדולות מכך בשימוש אמיתי?

המקום היחיד שבו מסכי TN הם עדיין זוועה זה מרבית המחשבים הניידים.

בזוויות אנכיות של המסכים הישנים זה הפך באמת כהה. במסכי TN יותר חדשים המסך מצליח לתפקד טוב גם בזוויות אנכיות (כמובן שטוב באופן יחסי לפעם).

לגבי צפיה מהצד. לדעתי זה הכי משמעותי כאשר יושבים שני אנשים ליד המחשב. ראיתי שזה בעייתי ב TN החדשים וגם ב IPS המהולל של דל.

להגיד שהדל יותר טוב ממסך אחר?

קשה לי להגיד כי לא ראיתי אותו ליד מסך אחר. אבל אני מניח שהוא אכן טוב יותר בזוויות צפייה רחבות.

לדעתי אחד היתרונות של U2410 היא הפרופורציה ולא הפנל. כמובן גם חיבור ספיציפי למי שחייב..

פורסם

זה כבר תלוי-שימוש ולא נחשב לחיסרון.

פורסם

לגבי צפיה מהצד. לדעתי זה הכי משמעותי כאשר יושבים שני אנשים ליד המחשב. ראיתי שזה בעייתי ב TN החדשים וגם ב IPS המהולל של דל.

כשמדברים על זוויות אופקיות, זה דווקא נראה ממש לא בעייתי לא בTN החדשים (וגם לא בישנים, האמת) ובטח לא בIPS. חוץ מהילה שהופכת את השחור לאפור בIPS אין עיוותי צבעים בכלל, ובTN הם ממש זניחים.

פורסם

לא בחנתי את שינוי הצבעים בדל, אבל איכות קריאת טקסט (בזווית אופקית) יורדת בכל המסכים שראיתי. לא יודע איזה מסך פחות בעייתי..

פורסם
  • מחבר

האם בדל 2311 יש אפשרות להתאים גובה מסך?

פורסם

חיובי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים