פורסם 2015 באפריל 1510 שנים כן, הוא קןרס באותו רגע, וזה מרגיש לא תקין, כי השימוש בזיכרון לא מגיע ל-1200 בפועל, אבל לפי מה שהם מראים הוא עבר את ה-1250, לכן זה נראה מוזר.
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים תגידו, בהנחה שאני מתחיל את הסטורי מחדש, האם אני שוב מתחיל עם הבונוס שלי מההזמנה מראש?כי אם זה חד פעמי זה מבאס...
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים בכל גיטיאיי יש צ׳יטים מובנים... פשוט חלק מההישגים במשחק ננעלים אם משתמשים בהם
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים מישהו יודע איך אני יכול לצלם תמונות במשחק באיכות של 4k? אני מניח שאני צריך לשנות את הרזולוציה ולעבור לגוף ראשון אבל איך אני יכול לכבות את כל ה-hud? תודה!הגדרות display יש לך הגדרה ל- hud ו- radar
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים תגידו, בהנחה שאני מתחיל את הסטורי מחדש, האם אני שוב מתחיל עם הבונוס שלי מההזמנה מראש?כי אם זה חד פעמי זה מבאס...ההגיון אומר שגם במשחק חדש יהיה לך בונוסאבל אתה יכול לנסות.תשמור את המשחק הנוכחי (ומקסימום תגבה א הקובץ שמירה הצידה כדי שלא ידרס בטעות) ותתחיל משחק חדש.באונליין כמובן זה חד פעמי (לפי ההגיון, אין לי עדיין את המשחק...)
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים המשחק יצא לפני 10 דקות וכבר אתם רוצים להשתמש בצ'יטים??? אז בשביל מה לשחק בכלל? לא חבל על ה60 ג'יגה בSSD שלכם?
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים העכבר מרגיש פשוט על הפנים.. תקוע ומרגיש כאילו יש Acceleration מובנה במשחק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.