עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

כשלא סיימתי את כל הTUTORIAL וניסיתי להיכנס לשרת עם חברים (לעשות JOIN) או משהו בסגנון הוא אמר שאי אפשר כל עוד אנחנו לא נסיים את הTUTORIAL במלואו..

איך אני מכניס אותם לגראג'? פשוט לבוא איתם קרוב לדלת או מה?

יש טעם לשפר מכוניות מבחינת נייטרו וכאלה (אחרי שאני עושה עליהם ביטוח)? כי אם כבר עדיף לחסוך למכוניות פאר ולקנות אחת..

משימות עם חברים למה אתה מתכוון? אתמול עשיתי TDM עם 2 חברים מהקרו, פשוט בחרנו להיות באותה קבוצה כשהתחלקנו..

• תגובות 1.1k
  • צפיות 209.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש פעילות בTeamSpeak, אנשים מתחברים?

ננסה להתקין היום, נשחק בערב.

פורסם

עוד משהו שלא מובן לי במולטי זה למה בחרתי שם לדמות שלי אם הוא לא מוצג באף מקום? בכל מקום אני מופיע עם הכינוי שלי ב social club. המקום היחיד שראיתי שמשתמשים בשם הזה זה בבחירת דמות לשחק איתה

פורסם

עדיין קורס לי האונליין! למישהו יש פיתרון אוליי? חיפשתי ואנשים לא נתקלו בזה...אוליי התקנה מחדש?

פורסם
  • מחבר

BarM, תוכל לרשום לנו פה את המידע הזה או אפילו להקליט את זה ביוטיוב או משהו? סתם שיהיה פה לשאר הגולשים.

פורסם

טוב, הלכתי עד עמוד 90 ולא מצאתי התייחסות לבעיות אז אני אפתח את זה פה או שתעבירו לדיון נפרד - לא יודע מה.

לעוד אנשים יש פה בעיות עם ההתקנה? אחרי כמעט 6 שעות שהמשחק סוף סוף ירד ההורדה נתקעה בסוף ולא הצלחתי לעדכן, אז הלכתי לאתר של רוקסטאר והיה שם הסבר ובקיצר פתחתי משתמש חדש במחשב והצלחתי להשלים את ההתקנה שם.

עכשיו הבעיה כשבכל פעם כשאני מריץ את המשחק אני מקבל את אותה התקלה "err_FIL_PACK_3". כמובן שלזה אין בכלל פיתרון חוץ מגולשים שאלתרו ומצאו פתרונות זמניים.

וובכן, הורדתי את כל המשחק מחדש, ואפילו עשיתי את הטריק של מחיקת קבצי הDLC, ושום דבר לא עובד.

המשחק מת. מה לעזאזל?

פורסם
BarM, תוכל לרשום לנו פה את המידע הזה או אפילו להקליט את זה ביוטיוב או משהו? סתם שיהיה פה לשאר הגולשים.

אני לא בבית,אין לי בעיה לעשות את זה כשאני חוזר כי זה לא נוח כשאני בפלאפון.

אם תתנו נקודות לא מובנות להתעכב עליהן זה יהיה טוב.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר ליאור?

פורסם

מישהו יודע איך אני יכול לצלם תמונות במשחק באיכות של 4k? אני מניח שאני צריך לשנות את הרזולוציה ולעבור לגוף ראשון אבל איך אני יכול לכבות את כל ה-hud?

תודה!

פורסם
  • מחבר

חוץ ממשימות / שודים וזה.. יש עוד דרך לעשות כסף? כמו איזה טריידים ודברים כאלו?

פורסם

אוייש, אני זקן מדי לדברים האלה ..

אי אפשר פשוט לשלם ולהנות מהמשחק !?!?

קניתי את המשחק וה GTALAUNCHER ממשיך לקרוס כמה שניות אחרי שאני מפעיל אותו..

ניסיתי להתקין מחדש את ה SOCIAL CLUB וגם את ה GTALAUNCHER

ניסיתי לכבות את הכרטיס מסך במנהל התקנים

ניסיתי הפעלה מחדש למחשב

מישהו ?

יכול להיות שזה קשור לזה שאני ב WINDOWS 10 ?

פורסם

^^ סיכוי טוב בהתחשב בכך שוינדוס 10 בכלל לא הושק רשמית...

פורסם

יש פה מישהו עם WINDOWS 10 שהמשחק עובד לו ?

אני לא חושב שזאת הבעיה, כי 100% מהמשחקים תוכנות אפילו וירוסים עבדו בצורה תקינה לחלוטין..

בעבר אני זוכר ששברתי את הראש עד שהצלחתי להפעיל את GTA IV.

פורסם

Windows 10 בבילד האחרון לא עובד עם GTA

בילדים קודמים עובדים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים